Hatade vinter

Ingen uppdatering här inte. Dom som känner mig bra vet att jag hatar januari månad och februari, absolut ingenting händer... Vintern har hållt i sig och det känns 100 år kvar tills den är slut, jag orkar inte med att det är mörkt, jag vill ha sol och bad. Situationen vart inte mycket bättre när jag läste att det ska bli snöstorm i Sverige i veckan och ännu kallare. Gör inte mycket om dagarna heller längre, skola, fika, sova och plugga. Längtar tills de öppnar de nya gymet som jag ska börja på i stan så att jag kommer igång med träningen. Börjar uppdatera igen när mitt liv börjar kännas roligare, längtar till mars då det kommer bli en helt galen månad!

Latmaskarnas drottning

Kan man typ säga att jag är just nu... Min dag skulle se ut såhär: Skola, övningsköra, träna och plugga. Vad hände efter skolan, jo jag däckade i min soffa. I och för sig så kunde pappa inte övningsköra med mig idag men jag sket i träningen för att sova, illa! Men jag väntar på att WorldClass öppnar i stan, det längtar jag till och då jävlar! Ska strax ta och plugga och sen blir det väl någon film. Den tråkigaste perioden på året kan väl vara januari/februari, alla högtider och det roliga är över, och nu väntar man bara på våren... Längtar!

Morgonpigg Sandra påväg till skolan!

Mål 2012

Igår var det party med Elina och jag kan säga såhär, det vart inte lugnt utan helt galet! Mycket sjuka, roliga, saker hände under kvällen men det är nog bäst att det inte skrivs ner hahaha. Idag var det mindre roligt att vakna upp och jobba, men Elin fick mig att skratta och må lite bättre. Såg på film nyss, Colombiana. Har ni inte sett den så gör det för den är bland de bästa filmerna jag har sett! Imorgon är det jobb igen och så blir det även lite plugg. Har tänkt mycket på vad jag vill göra år 2012. Jag fyller 18 och jag har redan en hel del planerat detta år. Jag har nyligen bokat en kryssning, Balkancruise med mina vänner i mars, bokat lokal till min födelsedagsfest, bestämt med tjejerna att åka till Budva i sommar, fixat sommarjobb, bokat flygbiljetter till Serbien till sportlovet. Ja det är en hel del, och detta år vill jag bara ha kul, men samtidigt uppnå vissa saker och bli mer självständig. Jag har precis börjat övningsköra och jag har som mål att till december ha fixat körkortet. Jag ska även fortsätta prestera bra i skolan, om inte bättre och besöka biblioteket oftare. Jag har införskaffat ett gymkort och väntar på att de ska öppna de nya gymet i Linden, WorldClass. Då blir det hårdträning, 3-4 gånger i veckan. På helgerna ska jag jobba på och tjäna pengar och så ska jag åka till England i vår för att shoppa. Under dessa mål ska jag bara ha kul och slappna av, som man ska göra i denna ålder. Fortsätta att umgås med mina vänner, fika, festa och resa. Fortsätta att åka då och då till Stockholm och lite oftare ner till Skåne, åka till Serbien ibland också. Jag får inte glömma min underbara familj, fortsätta att umgås med de, gå ut och äta, se på film, skratta och bara ha kul som vi brukar göra. I mina mål så ser jag mig själv bland vänner och familj, men även själv då jag försöker uppnå mina mål. Det jag vill säga är att jag inte ser förhållande i mitt liv just nu. Många vill ha kille/tjej nu för tiden och pratar oftast: "Oh jag vill ha någon att bry mig om." Men inte jag. Jag vill bara tänka på mig själv och ha det så som jag har nu, jag är i fel ålder för förhållande just nu. Ska jag ha förhållande så borde jag ha haft det för lite mer än 1 år sen, då jag varken hade jobb eller gjorde särskilt mycket med mina vänner. Om några år är perfekt, då har jag troligtvis blivit klar med skolan och är inte så "galen" som jag är nu. Jag menar inte att om man har kille nu att man ska gifta sig med den personen, nej absolut inte. Men dagens förhållande kräver mycket förtroende och dem flesta som har förhållande låser in sig med sin kille, umgås inte med andra och kan inte ha killvänner. Sånt orkar jag faktiskt inte med just nu, och jag vill inte såra någon heller. Självklart om jag blir kär så kommer jag ju inte undvika det, men det jag vill få fram är att jag inte tänker leta efter kärleken! Blabla vad jag mumlar såhär dags när jag är trött, hopaps ni förstod något iallafall. Natti natt

Torsdag


Lista över 2011

Vad gjorde du i år som du aldrig gjort förut? Gjorde min första solresa till Grekland med mina vänner! Höll du några av dina nyårslöften? Hade inte några speciella direkt Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej Dog någon som stod dig nära? Ja... Miss you! Vilka länder besökte du? Serbien 3 ggr och Grekland 2 ggr Är det något du saknat 2011 som du vill ha år 2012? Körkort! Vilket datum från 2011 kommer du minnas? Många galna dagar från i somras Vad var din största framgång 2011? Saker jag lyckades med i skolan som jag inte trodde, och att jag insåg vilka mina äkta vänner var Största misstaget? Att jag litade och hade förtroende för vissa Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkyld ett fåtal gånger Bästa köpet? Köper väldigt mycket kläder... Men min skinnjacka?! Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, fika och resor Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner och min familj. Och att jag tog bort tandställningen! Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2011? Danza kuduro, say goodbye, ja volim balkan m.m. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare? Blir bara gladare och gladare hela tiden, så ja! Vad önskar du att du gjort mer? Träna! Vad önskar du att du gjort mindre? Grubbla, fika och slösa pengar på onödiga saker Hur tillbringade du julen? Med min familj hemma Blev du kär i år? Nej! Bästa programmet på TV? Idol, Desperate Housewives och lite dokumentärer Bästa boken du läste i år? "Tusen strålande solar" Största musikaliska upptäckten? Ingen aning Något du önskade och fick när du fyllde år? Cash Något du önskade men inte fick? Önskade mig bara pengar haha Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Åt mat och firade med släkten på födelsedagen. Några dagar efter vart det mat hemma hos mig med tjejerna och utgång Finns det någonting som skulle gjort ditt år bättre? Mindre stress från skolan! Hur skulle du beskriva din stil? Klassisk, men kan variera till lite mer "svart" eller "massa färger", beroende på årsperiod. Vad fick dig att må bra? Familj, släkt, vänner och resor Vem saknade du? Min släkting som dog... Och som varje år Serbien och alla där nere när jag är i Sverige De bästa nya människorna du träffade? Träffar härliga människor hela tiden! Blev året som du tänkt dig? På ett ungefär, om inte lite bättre Gjorde du något kriminellt under året? Nej Vilket är ditt absolut bästa minne från 2011? Grekland resan med tjejerna! Hatar du någon som du inte hatade i början av året? Hata är ett starkt ord, men ja typ... Vem av dina nuvarande vänner har du kommit mycket närmare under året? Matea Vilket motto har du använt dig av under året som du kommer fortsätta använda? "Jebagu", haha tjejerna fattar!

Trötter

Ligger i sängen och vägrar gå upp för då kommer mamma tvinga mig att hjälpa henne med maten, vilket jag vägrar just nu... Ligger hellre här och spelar spel på mobilen hehe. Ska ta tag i några saker idag som måste fixas, sen blir det även någon fika idag. Sounds like a good day!


Mobilbloggande

Laddade precis ner blogg-appen och skriver från mobilen just nu. Var visst inte så komplicerat! Nu blir det mer bloggande iallafall. Ser på film med mamma just nu, flightplan heter den. Blir att sova efteråt, är helt död. God kväll på er!


Mysig kväll

Satt inne idag hela dagen för att allt har varit stängt och har inte känt någon anledning till att gå upp och göra något, så fick bli en slapp hemmadag i sängen. Kan vara skönt det med ibland! Gick som sagt till farmor och farfar sen där det blev mat, umgänge och skratt. Kom hem med mina päron runt 10 för att se på filmen "Monster till svärmor", en riktig klassiker. Ska strax ta och sova, imorgonbitti väntar jobb från 11.30 och sen ännu en gång massa mat med släkten, härlig helg!


Ortodoxa julafton

Den 24 och 25 december är julen lite mer för oss som tradition med tanke på att vi bor här i Sverige, men vi firar den inte, dvs vi tror inte på att det är då. Vi serber är som sagt ortodoxer och går efter den gamla ortodoxa kalendern, och då är julafton den 6e januari och juldagen den 7e januari! Så idag är det alltså julafton för vår del, då samlas släkten hemma hos farmor och farfar där man småäter lite och äter ett speciellt bröd. Hade vi varit i Serbien nu hade vi varit i kyrkan hela kvällen men vi har tyvärr ingen serbisk ortodox kyrka i Norrköping. Imorgon blir det att gå hem till farmor och farfar igen för att äta mycket mat och bara umgås med varandra. Julklappar öppnar man inte i Serbien på julen utan det öppnar man på nyårsafton, lite annorlunda är det men vi öppnar iallafall på den svenska julen våra julklappar. Nu vart det en hel del saker här som kanske inte är lätt att förstå haha. Måste börja fixa iordning mig nu, ha en bra dag!


Ingen bra bakdag

Redan igår var jag sugen på mockaruta men hann aldrig göra det, och idag skulle jag då göra det istället. Men det gick inte, hade inte kokosflingor hemma... Nahe tänkte jag, kladdkaka muffins får det bli då! Börjar smälta smöret och allt, men då hade jag inga muffinsformar hemma? Jaha... Amen skitsamma tänkte jag, jag slänger in allt i en form. Och hur tror ni det slutade? Jo när jag skulle ta ut formen från ungen så såg det ut som bajs bokstavligen. Men så tänkte jag, den kanske bli bättre om den får stå lite i frysen! Yeah sure, smakade nyss och det smakade blä. Ingen bra bakdag, eller?
Förövrigt har min dag bestått av promenad på morgonen, fika under dagen och snart ska jag upp till Cromwell. Blivit lite av en klassiker sådär på lovet nu. Och jag är besviken på jullovet, finns ju fanns inget annat att göra än att fika, äta ute, gå på stan och sitta hemma. Tråkiga Norrköping, nästa lov ska inte jag vara hemma i Sverige iallafall.

Onsdag

Riktigt seg dag idag, vaknade upp och gjorde inget annat än att ligga i sängen ett bra tag. Fixade mig och drog till Paus och åt med familjen, därefter mötte jag upp Matea och tog en fika på Fräcka i kungs. Brorsan plockade upp mig efteråt och så drog vi förbi MC och åt lite snabbt och nyss kom jag hem. Det här har blivit standard på mina lov, att jag bara går från ställe till ställe och äter/fikar... Haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börjar en bra film på tvn, "En kvinnas hämnd", med Jennifer Lopez som huvudroll. Filmen är sjukt bra så se på den!

Dagens Sandra!

Dreamer

Jag har börjat drömma sjukt mycket varje natt, och det är inte normala saker vi pratar om utan konstiga saker! I natt drömde jag om att min pappa skulle sälja mig till någon man från arabländerna, och att jag åkte buss i Serbien med min kusin och att busschaufförn var terrorist och gjorde så att vi nästan dog? Natten innan det drömde jag om att jag var tillsammans med Kenzas pojkvän Aleks och vi var jätte lyckliga, vi skuttade runt på min gamla skolgård? Ja menar, vart ligger logiken i allt? Hahahahaha. Något som iallafall är bra är att jag börjat somna lite tidigare, runt 12 tiden! Igår vaknade jag kl 10 (!!!).
Igår hade jag först lite ärenden att göra och därefter blev det en fika med tjejerna på stan. Hittade även en jättefin blus på Bikbok, ska kolla om den finns på hemsidan så att ni kan få se den. På kvällen drog jag med tjejerna till Hugo för att äta mat och bowla, riktigt kul! Vem vann då? Jag såklart... Eller? För förbli en mystisk fråga. Idag tänkte jag göra sånt som egentligen inte är så roligt, rensa min garderob och städa mitt rum. Jag får knappt plats med mina kläder längre och allt är bara en röra. På kvällen ska jag träffa en vän och äta någonstans. Blir en bra dag!
Den här, men i grön färg!

2011 - 2012

Ett helt år har gått sen sist man firade nyår, då med sina närmsta tjejgäng i en lokal med juggemusik. Helt underbar kväll var det. Det har hunnit gå sedan dess 365 dagar och mycket har hänt detta år. Allmänt kan man säga att det har varit ett helt underbart år! Min familj och mina närmsta har, tack gode Gud, mått bra vilket för mig är det viktigaste. Skolan har gått bra med lite stress vid sidan om, men det har gett bra resultat i slutänden.
Resor har jag också hunnit med, 3 gånger har jag varit i Serbien i år och två gånger i Grekland. Några småresor runt om i Sverige även - Stockholm, Nyköping, Helsingborg, Halmstad m.m, där man har busat riktigt mycket! Höjdpunkten på året var självklart sommaren, bland den bästa sommaren jag haft! Min första utlandsresa till havet med underbara människor, dessa 10 dagar i Grekland kommer jag minnas livet ut! Det har blivit en hel del festande med, mestadels konserter och utomlands. Nathas och min lilla tripp till Serbien i höstas under några dagar var också galet bra, mycket festande och shopping.
Självklart finns det alltid lite dåliga saker som händer under året, men allt behöver man inte skriva om. Det värsta under året var när jag förlorade en nära släkting till mig, som stod mig galet nära. Fanns ingen människa i hela världen som honom som var så positiv till allt och brydde sig om mig så som han gjorde. Saknar honom så mycket!
Nu har vi hunnit fram till ett nytt år ännu en gång, och för varje nytt år som kommer så blir livet bara bättre. Hur kan man klaga på livet i den här åldern? Jag har allt jag vill ha i livet och världens finaste människor runt om mig! Det enda "behovet" jag har är att sköta skolan, ta hand om mina vänner och familj och att leva livet. Därför finns det inga begränsningar just nu, för det är nu man ska ha roligt, festa, resa, göra nöjen och bara leva! Jag har mycket att se fram emot i år. Bland annat ska jag till Serbien i februari, till England i vår, Balkan Cruise, 18år (!!!), sommar, m.m. Underbart.
Det nya året spenderade jag i Halmstad med Danijela och en massa härligt folk där. Vi förfestade hemma hos vår vän Sandro där vi var 30 pers (!!!) och snacka om att det var röj... Vart riktigt svårt att få ut alla till taxin haha! Festen vi var på, serbisk fest, var också galet bra. Mycket dans, musik, skratt och härligt folk. Idag är jag riktigt trött, har inte alls fått mycket sömn de senaste dagarna så blir att lägga upp lite bilder och sedan dejta sängen. Hoppas att ni haft en bra kväll!

RSS 2.0