Chock

Jag fick ett besked igår som jag blev helt chockad och ledsen, även mina närmsta. Tur nog är det inte så himla farligt och om allt går som det ska lär det bli jätte bra, men det är ju ändå inget man ville... Vill inte gå in på vad det är men ni lär ju märka senare. Är rätt så deprimerad nu, ganska så synd eftersom jag tyckte att mitt lov var skit bra fram till igår och nu är jag deppig som bara den. Men med stöd av familjen och mina närmsta, så klarar jag det här! Kommer vara lite fråvarande i bloggen i ett tag, så ni vet det!

Living the life

Gaaaah vad trött jag är... Efter det här inlägget ska jag sova! Imorgon ska jag fika med Sara (I think?) och fixa några saker på stan. Har inga som helst planer imorgon, behöver plugga så det blir nog att göra det, och träna. Ser ut att bli en helt vanlig dag, men det behövs faktiskt haha. Inget förvånar mig om jag gör något heelt annat imorgon, det lär ni märka! Tänkte skriva ner för er vad jag ska göra resten av lovet, men det orkar jag inte, blir roligare när ni sen istället läser och ser. Aja, puss på er!


My days

Hej! Allt bra med er? Jag mår suveränt, lovet kunde inte börja bättre. Tänkte berätta lite kort fattat vad jag gjort och så lägger jag upp några bilder, resten får ni kolla på facebook!


Söndag
Blev att träffa Nadja, Felicia och Elina, sedan gick vi till Fräcka och fikade. Fy vad vi garvade om skidor och en massa, hahaha! När det stängde 10 stack vi till BC och åt toast, vi fick också för oss att åka pulka i Oxelbergen så vi åkte på tefat och soppsäckar på en isbana till klockan 1 på natten, vi frös IHJÄL! Men det var helt sjukt alltså, var så jävligt roligt och vi slog sönder oss. Fortsatte efteråt hem till Elina och drack varm chocklad, vi däckade alla runt 3.

  


Måndag
Asså, vad fan gjorde jag? Hmm... Just det! Kom hem från Elina, gick och träffa Natha och tränade, var helt död... Åkte och köpte hårfärg med mamma och pappa efteråt i Willys, väl här hemma färgade vi. Blev ganska så bra, brunt blev det, förutom min utväxt som råkade bli lite för ljus (enligt mig) så den ska jag färga om lite senare. På kvällen hade vi tjejkväll hemma hos Felicia, det var jag, Elina, Nadja, Felicia och Natha, mysigt! Däckade i min säng när jag kom hem senare.

  


Tisdag
Linköping med Natha och Elina! Pappa skulle jobba där från 10 till 4 så vi tog chansen och byta miljö och shoppa lite. Först var vi i centrum och fyfan vad FULT Linköping är, ärligt nu alltså. Höll på och skämta om staden hela dagen haha. Gick även till Ikano huset, fikade där och åt med. En mycket trevlig dag, fick hem fina saker med! På kvällen träffade jag och Elina Alena och Amina, var så länge sedan vi sågs. Vi satt och åt hemma hos mig först och senare åkte vi till Hugo där vi körde bowling. Alena vann, men hon hade sån jävla tur! Efter bowlingen åkte de hem och jag och Elina var helt döda så vi stack också hem. Nu sitter jag här och snart ska jag sova!

   


Dålig uppdatering

...I know! Har gjort en massa så bloggandet har inte varit i första hand direkt. Bloggar senare idag, nu ska jag iväg till Linköping med tjejerna!

Jag-kommer-inte-på-rubrik

När jag inte vill göra något så gör jag inte det, och nu vill jag faktiskt inte plugga! Har istället kollat på en massa videoklipp på youtube och googlat om några saker, så typiskt mig haha. Käkade nyss, mamma hade gjort kina gryta, muuums! Senare ikväll blir det att ta en söndagsfika med tjejerna, alltid lika mysigt :)


No-life


Egen värld. Måste verkligen börja plugga nu, annars ligger jag rizigt till...


Myskväll

Kvällen spenderades hemma hos Yasna med Sara, Viktor, Alex och Dennis. De hade varit och köpt chips och en massa gott saker (jag kom lite senare) så vi tjocka oss med det och snackade allt ifrån hur patetiska vissa människor är till gymnasiet, haha! Idag är det söndag och efteresom det är en "tråkig dag i veckan" så tänker jag plugga, yes i will do that, för det behövs verkligen...


Komplicerat

Låg i badkaret i typ en timma idag, sen fixade jag mig lite, epilerade bena m.m, fixade ögonbrynen, skrubba kroppen, la dove glove så jag fick lite färg. Vet i fan vad som fick i mig att göra allt detta, ska inte ens gå någonstans eller något haha. Blev en fika med Elina senare på Coffe, just nu sitter jag här och vet i fan hur det blir ikväll. Planen var att jag och tjejerna skulle till Poseidon och äta och sen vidare hem till någon av oss då killarna skulle komma. Nu blev det komplicerat för att Pebbles kan inte ta sig hit från Åby, Kelsey har samma problem och jag kanske måste träffa tjejerna och fixa några grejer innan jag går till de andra. Som sagt, ni lär märka senare hur kvällen blev.

Snöstorm

UNDERBART, inte. Orkar inte med massa snö och minus grader när det är sportlov, man vill ju inte ens vara ute då! Får väl göra det bästa utav situationen, typ åka skidor och skridskor? Haha. Försöker ringa Natha och Elina just nu men ingen av de svarar, vill göra något men vet inte vad. När det är sånt här väder ute kan jag lika gärna städa mitt rum och lägga mig i badkaret, bra start på lovet. Nu mummlar jag för mycket känner jag, ni lär märka senare vad jag gjort idag haha...


God morgon!

1. vad heter du? Sandra Knezevic
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Vet inte, Ivana eller liknande
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Rebecca eller Christina haha
4. vilket stjärntecken är du? Vädur
5. vilken årgång är du? 94
6. vart bor du? Norrköping 
7. bott utomlands? Nej
8. flyttat antal gånger? 5 gånger
9. vart skulle du vilja bo? Beograd eller Stockholm
10. vilken skolklass? 9an
11. vad vill du bli när du blir äldre? Vet inte riktigt, funderar på att gå socionom utbildningen

UTSEENDE
1. hur lång är du? 173 cm
2. hur mycket väger du? 58 kg
3. hårfärg och frisyr? Halvlångt, mellanbrunt
4. ögonfärg? Bruna
5. mest nöjd med? Mina ben
6. minst nöjd med? Mina tänder, men de håller på att fixas!
7. skostorlek? 38-39
8. glasögon? Nej
9. har du några piercingar/tatueringar? Öronen

FAVORITER
1. filmer? Komedi, thriller, drama, allt typ
2. låtar? Allt förutom rock, älskar house och balkan musik
3. årstider? Sommar
4. mat/dryck? Vatten haha, kyckling
5. djur? Hund
6. färg? Starka färger
7. parfym? Bryr mig inte så mycket om parfymer, tar mammas
8. tv-program? Andra avenyn och Desperate Housewives
9. ämne i skolan? Svenska

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Svart everest
2. vad använder du just nu för skor? Stövlar, sport skor, boots och kilklackar
3. favoritfärg på kläder? Starka mörka färger
4. favoritmaterial på kläder? Tänker inte på sånt
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ljusa korta shorts med ett linne i stark färg!
6. favoritaffärer? Gina, Hm, Bikbok
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Varierar, beror på årsperiod haha
8. favoritmärke? Har inget favoritmärke, köper det jag tycker är snyggt
9. vad har du för byxstorlek? Beror på vilken affär det är
10. vad har du för tröjstorlek? xs/s

DITT/DINA RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Stort
2. vilken färg på tapeterna? Beigt och sen en fond vägg
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Beige, olika bruna nyanser och svart
4. favoritmöbel i rummet och varför? Bäddsoffan, haha
5. vad vill du ändra där inne? Några små saker som jag vill byta ut, annars vill jag ha det som det är
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja
b) video/dvd? Nej, min bror tog den...
c) dator? Ja
d) stereo? Nej
e) telefon? Ja
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En stor byggnad, gård och gata
8. vad gör du oftast i ditt rum? Sover, ser på tv, data
9. vem förutom du brukar sova i din säng? My friends

BLANDAT
1. vad heter din farfar? Daniel
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Allt möjligt, nycklar, plånbok, läppbalsam osv
b) skolväska just nu? Använder min skinnväska till allt typ
c) handväska eller liknande just nu?
3. vad är du beroende av? Chocklad
4. vilket land kommer du i från? Serbien
5. vilken sorts lypsyl använder du? Läppbalsam från Apoteket
6. vad tror du på? Mig själv och Gud
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristen ortodox
8. vad köpte du senast? Chockladboll
9. har du nåt husdjur? Nej
10. vad bor du i? En lägenhet

"Snakes on plan"

Kvällen tillbringade jag i mitt rum, tände massa ljus och tog fram gott saker och såg på filmen "Snakes on plane." Hade varit mycket mysigare om man hade någon brevid sig att krama om när en äcklig orm kom fram, hihi. Vill helst inte vända på dygnet helt och hållet nu under lovet, så ska strax gå och sova!


Sportlov!

Äntligen säger jag bara, SPORTLOV. Den här veckan har varit seg som bara den, har knappt orkat vara på lektionerna och proven har gått åt helvetet för att jag är så trött. Nu har jag lite att se fram emot, har lite planer nu på lovet men det får ni se i bloggen då. Fikade med en saknad Nadja idag efter skolan, pratade ut oss lite, puss på henne. Träffade Elina sen och gjorde henne sällskap på jobbet, och när inga kunder är där, då är det kalabalik där, semlor på golvet liksom... Hahahaha. Ikväll borde man egentligen göra något kul tycker jag, men jag är trött och seg så jag ska vara hemma, plus att Elina jobbar ikväll, Natha är jätte sjuk och Nadja ska göra annat. Kanske gå ner till min faster för hon fyller år idag, happy b-day to her!


Mina tjejer, som gör att skolan blir lite roligare ♥

HATA OS!

Fy fan vad arg jag är... Andra avenyn sänds inte pga OS? OS? Vem FAN bryr sig om OS? Inte jag iallafall, hoppas att det går under... Jag som längtade till att se på det ikväll, och nu måste jag vänta till den 3:e mars? Tummen ner för svt, min kväll är förstörd!


Romme

  

  


...

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all


Bästa på länge!

Romme igår var helt sjukt, så roligt trodde jag inte att det skulle bli haha. Stora delar av dagen spenderades med Peter och Matilda, Peter är rolig han... Vi skulle åka ner för den svarta backen och vad gör inte Peter? Jo han tappar kontrollen och åker STÖRTLOPP ner halva vägen, hör honom bara skrika: AKTAAAA!!! Fyfan vad jag och Matilda skrattade. Hemvägen var katastrof, rolig och IRRITERANDE. Det som var irriterande var att ingen lät mig sova i fred, drog upp min mössa hela tiden! Har lite bilder som jag lägger upp senare.

Idag var det skola som vanligt men känns inte som om jag hade några lektioner. Engelska provet gick åt rena rama helvetet... Hoppas på att få G- iallafall? Illa illa... Världens bästa farmor fyller 65 år idag! Vi var ute med familjen och åt på Poseidon, just nu sitter jag hemma hos henne med resten av familjen och äter tårta. Ska snart gå in till dem, måste hem snart också. Har massa plugg till imorgon, eller som jag helst vill göra lite innan lovet. Matte prov imorgon, wish me good luck!


Jag just nu, cooling

jehunpkåsdfbinkm

Varför finns det inte en enda normal människa på jorden? Varför är alla killar allmänt störda, idiotiska och inte tänker på vad de gör? Varför? Just nu finner jag inga ord, verkligen inte!!

Jag är ett skämt, ibland

Igår så sov jag bort HELA DAGEN, efter inlägget som jag skrev igår så somnade jag på soffan. Minns inte ens att min mamma bäddade upp min bäddsoffa, jag sov från då ända till morgonen... Hahahaha alltså, jag skrattar åt mig själv fortfarande när jag tänker på det. Först är jag uppe en hel natt, sen sover jag bort en hel dag, men det passar. Aja! Idag fick jag tillbaka mitt svenska prov, VG, proud. Träffade Natha efter skolan ett tag, skulle ha tränat idag men jag håller på att blå riktigt förkyld och har massa plugg och saker inför imorgon att göra. Åker ju till Romme imorgon med skolan, ska bli sjukt kul! Snart ska jag plugga lite matte och engelska, efteråt måste jag till Ica och handla inför imorgon. Ska försöka hinna gå till Hörsalen kl 7, Sara spelar fiol där ikväll! "Vi kan spela, fi-oliliole, vi kan spela basfiol och flöjt!" Haha ärligt talat vad mobbad jag är...


Dålig dag

Ingen bra start på veckans alls. Blev ingen sömn alls i natt, såg på tv och lekte med mobil tills klockan blev 7. Ska egentligen träffa Natha idag men idag har världsont i magen, så ont att jag inte orkar röra mig hemifrån, inte nog med det så är jag riktigt trött men om jag lägger mig lär jag aldrig somna ikväll. Just det, jag har plugg med. Ingen bra dag alltså, om ni inte vill få på er en sur Sandra, undvik mig idag haha...


Herregud...

Fortfarande vaken... Fattar inte hur jag står ut med mig själv alltså, hahahaha. Blev as förbannad förut, finns inte ett skit på tv... Mamma vaknade upp för en stund sen för att hon ska gå till jobbet, när hon såg mig gav hon mig blicken: "Herregud, gå och sök hjälp." Börjar kl 8, alltså om två timmar, med hemspråk, kul... Känner på mig att jag kommer bli helt död under lunchen och  gå hem och sova, tyck synd om mig.


...

Kan inte somna... Herregud, börjar 8 imorgon, är inte ett DUGG trött alltså... Kan bero på att jag haft en alla-kan-dö-och-jag-är-trött-på-livet-kväll. Får hoppas på en bättre dag imorgon, om jag ens vaknar...


Sista veckan

...innan sportlovet! Är det bara jag som tycker att tiden går sjukt fort? Känns som om jullovet och nyår var igår, jag hänger inte med i svängarna... Men det är lugnt, jag diggar det, ett steg närmare till våren och sommaren!

Måndag: Sista dagen innan gymnasie val, herregud, hela min klass har gjort förutom jag. Går jag inte till syo imorgon och fixar det så lär det inte sluta bra för mig. Hoppas någon påminner mig imorgon!
Tisdag: Träna och fixa lite saker inför onsdagen.
Onsdag: ROMME HELA DAGEN!
Torsdag: Träna, plugga.
Fredag: Sportlovet börjar! Blir att hitta på något med tjejerna.
Lördag: Inga planer.
Söndag: Inga planer.

Ganska så slapp men rolig vecka ändå. Kommer ha en hel del plugg eftersom allt ska lämnas in denna vecka, sportlovet börjar ju på fredag med och på lördag åker kanske jag och Elina till Sthlm, annars blir det på måndag!

PANIK

Under hela veckan (speciellt helgen) har jag fikat och ätit ute på stan som om jag vore Bill Gates. Ville kolla hur mycket pengar jag hade på kontot nu men vågade inte logga in, till slut gjorde jag det... 12 KRONOR KVAR TILL DEN 20:E!!! Alltså... Det här kallar jag panik och ångest... Plus att när jag fick mitt barnbidrag hade jag 600 kr med... Börjar bli riktigt rädd för mig själv, ska sluta fika och äta ute från och med idag!


Alla hjärtans dag

God morgon everyone! Ligger och latar mig i sängen just nu, borde egentligen gå upp och äta men vägrar, sängen är så varm och skön! Annars har jag haft en väldigt bra helg, tänkte berätta för er lite senare om vad jag gjort när jag fått bilder av Natha. Det skulle inte sitta fel att ha en pojkvän att mysa med idag, men det blir det inte. Plugga, träna och fixa lite saker inför veckan står på schemat!


Hade lite kul med kameran haha


"Friday, im in love"

ÄNTLIGEN HELG! Har längtat ihjäl mig, haha. Om en vecka är det redan sportlov, tiden går jävligt fort alltså... Ikväll ska jag på bio med Nadja och Felicia, mys pys. Hörs lite senare under kväll, pusss.


Onsdag

Skola idag som vanligt, måste bara säga att jag HATAR Elena (bildläraren)... Efter skolan käkade jag snabbt och sen träffade jag Natha, hon hängde med mig när jag skulle noppra mina ögonbryn. Är jätte nöjd och glad! Träffade även Selma efteråt och fikade, vi pratade lite om allt möjligt. Fick även veta lite saker, hoppas att hennes vänner som för övrigt inte har något liv och går och snackar skit om folk, men säger att hon inte gör det, slutar upp med det. Lite smått irriterande att den personen ska snacka skit om mig till min gamla bästa vän, trodde att när man väl blir 18 har slutat upp med det, men men! När jag kom hem så duschade jag en låååång stund, blev att fixa lite saker till imorgon och alldeles nyss såg jag på Andra avenyn.

Imorgon är det uppsats vi ska skriva på, i tre jävla timmar ska vi sitta i aulan. Har som tur handlat lite gott, så typiskt mig haha. Kl 13 ska jag till tandläkaren och lägga tandställning på de undre tänderna, hoppas att det inte gör så ont haha. Blir att träna senare på kvällen med, om det såklart inte gör ont i tänderna...


Träning gör en glad!

Idag har jag tränat med Elina och Natha, tränade ganska så länge och gjorde verkligen mitt bästa! Natha skulle sen köpa en klänning och vi hamnade såklart på Coffe, NO LIFE. Vad är det för fel på oss? Varför måste vi vara så besatta av att fika och slösa våra pengar vi kan lägga på kläder? Och varför måste vi gå på stan ens, när vi ändå bara vill ha mer och mer? Herregud, det är fel på oss... Kan ju tillägga att Natha och Elina gick tillbaka till friskis, de ville träna igen?! Onormala säger jag bara haha. Men de är kul att träna och man blir glad! Jag ska hoppa in i duschen nu och sen plugga, jävla skit plugg alltså, hate it.


Duktiga Sandra

Har gjort klart hela teknik häftet, det gillas! Nu ikväll ska jag läsa ut min bok och det som jag då har kvar är att göra krigslitteraturen. Sen är det också lite annat men det klarar jag! Ska ta och bädda ner mig in the bed nu, god natt.


Dagens

Dagens planer: Skola, byta jacka, plugga
Dagen vill ha: Flygbiljett till Serbien
Dagens klädsel: Jeansleggins, linne, niketröja
Dagens smink: Puder, mascara
Dagens frisyr: Bulle
Dagens saknad: Serbien!!!
Dagens humör: Seg
Dagens sms/samtal: Inge speciellt, haha
Dagens borde: Sova och läsa ut min bok
Dagens sötnos: Hmmm... Sara!
Dagens längtan: Våren
Dagens sämsta: Läsa i min bok
Dagens fundering: Hur ska jag hinna lämna in allt innan sportlovet?

Back in the old days

När jag kom in till skolgården idag så såg jag att de hade "lagt" all snö på ett ställe så det var som en hög, som en backe. Ja, på rasten när alla hade lektion så klättrade jag, Sara, Agnesa och Jennifer upp och det slutade lite illa... Agnesa ramlade hundra gånger hahaha, sen från ingenstans kom alla andra och sönder mula mig. Jag som har så ont i magen, fick sitta med blöta kläder och frysa ihjäl resten av dagen, bad. Strax ska jag ta och käka lite mat, ska till stan sen och byta storlek på min jacka och resten av kvällen tilläggnas åt plugg!

Agnesa har blivit mulad flera gånger...


Fortfarande vaken

Vad duktig jag har varit idag! Gjorde klart allt jag skulle göra idag vad gäller pluggandet. Duschade sedan och gjorde hårinpackning, skrubbade kroppen och hade fotbad. En typiskt Sandra dag som Elina säger haha. Fram tills nu har jag suttit med mina päron och kollat på ett serbiskt program, ska strax borsta tänderna och bädda ner mig i sängen. Godnatt ♥

Btw... Jag håller på att bli helt störd (eller enligt Elina så är jag det redan). Nu när jag kollat på tv och sett hundra olika snygga hårfärger så är jag förvirrad och vet IGEN inte vad jag ska färga för hårfärg, jag lovar jag mår inte bra av det här jag är besatt haha... Imorgon lägger jag upp lite bilder och då MÅSTE ni hjälpa mig, för annars kommer det sluta illa känner jag på mig, kommer se ut som på den där bilden Elina lagt upp i gruppen "vi som ogillar sandra knezevic tjat om att färga håret" hahahahaha...


Varför färgade jag mitt hår? Jag som hade så fin hårfärg haha :(

Veckan som kommer

Sa alldeles nyss att jag inte skulle skriva mer för idag men tänkte skriva ner ändå vad jag ska göra i veckan, allt för att inte börja med plugget hahaha...

Måndag: Skola som vanligt, plugg senare under dagen.
Tisdag: Nationella prov i svenska. Träna och plugga efter skolan.
Onsdag: Skola till halv 4. Halv 5 ska jag äntligen gå och fixa mina ögonbryn som jag har låtit växa ut i mer än en månad nu... Haha.
Torsdag: Skola som vanligt, under dagen ska jag också ner till Druvan för att få tandställning på de undre tänderna, aj. Blir att träna och plugga senare.
Fredag: Skola, umgås med tjejerna under kvällen.
Lördag: Valentino party!
Söndag: Seg-dagen, plugg och träning.

Som ni ser så blir det mycket plugg den här veckan, men har skjutit upp en massa saker som jag måste fixa nu innan sportlovet, bad...

 



Söndag

Var som sagt först på stan med Elina och köpte jackan och lite annat. Gick även in i Lindex och för första gången har jag fått upp ögonen för den affären, fy fan vilka snygga saker de har fått! Blir att gå in där när pengarna kommer haha. Efteråt tränade jag och Elina, men vi gick därifrån ganska så snabbt eftersom jag inte mådde bra och hon var seg. Hade tid på jourcentralen kl 16.30, men dom sa inget vettigt där angående min mage, så får vänta tills på tisdag nu. Har precis käkat och snart ska jag ta och plugga. Senare under kvällen ska jag duscha och sånt, kl 9 är det någon film på 3an, men kommer inte på nu vilken det är, ska iallafall kolla då. Blir ingen mer uppdatering, hörs imorgon guys.




Aj!

Ända sen igår har jag haft jätte ont i magen och lite nertill, jag dricker ju inte längre antbiotikan och min urinvägsinfektion borde vara över, men det gör jävligt ont. Mamma ska ringa läkarn sen så får väl se hur det blir. Ska strax käka lite och göra mig iordning. Sen blir det att gå till stan en snabbis och fixa lite saker, efter det ska jag träna med Elina. Sen ska jag som sagt plugga, kul...


Lördag

Var med Natha och Elina under dagen, vi var barnvakt åt Nathas lillasyster, hihi mysigt. Natha blev ju inte lite irriterad när vi skulle käka på Coffe och hon aldrig fick äta i fred hahaha. Runt 8 träffade jag Elina och Nadja och drog till Fräcka, senare drog jag och Nadja till bc där även Zana kom, satt och pratade lite om allt möjligt. Seg och värdelös dag kan man säga. Imorgon ska jag först till stan och köpa min älskade jacka, träna sen och resten av dagen ska jag bara PLUGGA! Ligger efter med lite saker så imorgon och nästa vecka lär jag inte uppdatera mycket. Aja, ska gå och sova nu, natti natt.




Familjekväll

Drog inte till till Elina, stannade istället kvar hos farmor och farfar där mina päron även var. Kände att jag lika gärna kunde vara där och umgås med dom efter en massa som hänt på senaste tiden, och fyfan vad vi skrattade åt vissa saker, haha love my family. Alldeles nyss borstade jag tänderna och tvättade av sminket, ska gå och lägga mig nu. Imorgon träffar jag Elina och Natha, vi ska vara barnvakt åt Nathas lillasyster och åka pulka! See ya tomorrow :)

Wild cats!

Fotbollscup i skolan idag då, vi tjejer hade jääävligt kul kan jag säga. Vi hade målat morrhår, tassar och allt möjligt på oss, slet sönder våra t-shirt och var helt galna på planen och kallades för Wild cats! Vi förlorade alla matcher och gjorde endast ett mål, hahaha. Men vi gick med för skojs skull, ingen av oss spelar ju fotboll annars på fritiden. Efteråt var vi på badet och badade isvak men det kunde inte jag eftersom jag hade urinvägsinfektion. Just nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och har ätit lite, ska snart till Elina där även greken är, vi ska bara ta det lugnt och laga lite mat. Alla andra ska ju ut och festa men vi är inte 18 och humöret är inte på topp idag efter en störd dag igår. Har inte så mycket mer att säga, hörs imorgon


Man räcker aldrig

Vanlig dag idag. Skola, träffa Natha, träna, hem.

Som ni kanske märker så är jag inte på topp humör efter vissa saker man fått höra idag, eller man har vetat det länge men bubblan sprack inte förrän idag. Då samlades verkligen allt, allt skit som hänt på senaste tiden, önskar bara att mina föräldrar kom fram till mig och sa: Vi ska flytta till Serbien eller Stockholm, MY DREAM. Känner inte att det finns något vettigt i den här staden, sen blir det ju också vad man själv gör det till, men vad gör man då någon vill förstöra för en annan människa helt utan anledning? Hjärtlös, ingen empati, det är inte mänskligt det vissa av er håller på med.

Är jävligt trött på allt och alla nu. Trött på alla mina såkallade vänner, vet inte vart jag har någon längre, ni äcklar mig alla en efter en och jag fattar inte varför jag ger folk chanser. Alla ni är så jävla osäkra, ena dagen snackarni skit om er bästa vän och andra dagen är ni med henne, vad är det för fel på folk? Hur gamla är vissa av er? Trött på vardagslivet och den här snön, trött på allt. Jag behöver börja om på nytt, men hur gör man det? Antar att många utav er inte fattar ett piss just nu, men jag känner att jag ändå måste skriva av mig just nu... Hoppas på en bättre dag imorgon då vi ska spela fotbolls cup i skolan, nu ska jag iallafall duscha och sova.

"I'll be there girl, you know I care girl"

Sean Paul - Hold my hand


Latmask är vad jag är

Ända sen jag kommit hem från skolan har jag latat mig. Först såg jag på Andra avenyn, duschade, åt, fortsatte att se på tv... Hade knappt något plugg idag, några spanska läxor, och jag har inte ens tränat in dom? Jag borde fan ha gjort det nu när jag har såhär lite plugg, what's wrong with me? Ska läsa dom en liten stund iallafall, sen blir det att borsta tänderna och lägga sig och läsa min bok, natti natt ♥


Come to mama


Jag har hittat jackan jag tänker gå runt med i vår, så jävla snygg är den! Tänkte först köpa en kort skinnjacka men det blir lite tråkigt eftersom alla köper och ska ha det nu, plus att jag redan har en. KOM VÅR, KOM!


Knas väder

Så jävla mycket snö, har det någonsin snöat såhär mycket i Sverige? Haha blir chockad... Tur att det inte är så många minus grader som det var på jullovet, då hade jag fan dött... Vi var och kollade på någon musikal idag och påväg tillbaka till skolan så mulade Simon IHJÄL mig, alltså ni anar inte, jag hade snö i öronen... Det ledde till att jag har haft huvudvärk resten av dagen, skönt. Nyss åt jag och jag tänker inte röra mig hemifrån idag, även om jag skulle behöva gå till biblioteket så gör jag det inte! Haha. Blir istället att lägga sig i badkaret, tända lite ljus, se på tv och bara ta det lugnt! Skriver lite senare, puss!

Bild från förra året hahah


Usch, fy och blä!

En av de största anledningarna till att jag hatar vintern är att man känner sig så ful (låter som en komplicerad fjortis nu). Man blir äckligt blek och sola vill man inte göra hela tiden, håret blir konstigt, man får fler finnar än vanligt, man ser trött ut, är det någon som håller med mig eller är det bara jag som är komplicerad? Aja... Ska ta och göra en macka åt mig och sen lägga mig, blev ingen matte, gör imorgon på blocket, hörs imorgon guys!


...

Krila sam oci straha od svetlosti dana
i zelju beskrajnu da ne budem sama
vetrovi duvaju i tvoj mi trag odnose
nije mi sudjeno da kraj tebe budim se

U hladnoj kisnoj noci gradom lutam sama
u magli trazim pravu istinu o nama
nikada prolece meni vise nece doci
i ova kisa znam nikad nece proci

Zasto moje suze teku sad
kad nisi vise tu
pruzila sam mnogo toga tebi
ali uzalud

Zasto moje suze teku sad
kad izdao si me
odneo si zadnje zrno srece
i sve moje sne


Lista

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Elina
Vem ringde du senast? - Elina
Vem sms:a till dig senast? - Natha
Vem sms:a du till senast? - Natha

ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - Sådär
Vad är klockan nu just nu? - 19.55
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? .- Blogg, youtube, facebook
Gillar du punk? - Nej
Har du sminkat dig idag? - Yes
Isåfall, vad för smink? - Solpuder och mascara
Vad har du på dig för trosor/kalsonger just nu? - Hotpants
Hur ser dem ut? - Som din mammas
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - Sport bh
Hur ser den ut? - Black

Familj
Hur länge sen var det du träffade din morsa? Igårkväll
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 3-4 timmar sen

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Ja
I så fall, vilken låt för tillfället? - Sean Paul - Hold my hand
Vad gillar du för musik? - Nästan allt, men mest jugge musik och house


KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Yes
Har du fler än 3 jeans? - Yes
Har du fler än 5 tröjor? - Yes
Har du resteröds-trosor? - Wtf?
Har du en vit bh/topp? - Ja
Har du en svart bh/topp? - Ja


SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Yes
Använder du Wax? - Nej
Använder du ögonskugga? - Nja, bara vid vissa tillfällen
Använder du kajal? - Vissa perioder
Använder du hårspray? - Sometimes
Använder du volymspray? - Nej
Använder du mousse? - Nej
Använder du deodorant? - Ja
Använder du skinspray? - Nej haha
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Blä, blir bara kladdigt
Använder du brunkräm? - Ibland för att täcka någon finne
Använder du rouge? - Ibland
Noppar du ögonbrynen? - Ja
Uppsatt hår eller hängande? - Uppsatt när det gäller skolan iallafall haha
Plattar/lockar du håret varje dag? - Haha nej
Duschar du varje dag? - Yes
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Aaa har tålamod också

Är du kär just nu? - Nej
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - Nej
Har du ett förhållande? - Nej
När går gränsen vid otrohet? - Beror lite på vem det är osv
Har du varit otrogen och om ja, varför? - Nej, finns ingen anledning till att vara det
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Varför skulle jag göra det?
Är du romantisk? - Är jag väll  
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Är du svårflörtad? - Nja, beror på lite vem det är
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Luka
Hur länge höll det? - 2 veckor hahaha
Har du lekt med någons känslor? - Nej
Hur länge var ditt kortaste? Ett par dagar när jag gick i 3an haha
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Beror lite på, just nu har jag tröttnat på singel livet
Har du varit tillsammans med två samtidig? - Haha wtf nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Jadå
Hur många har du varit kär i i år? - 2
Vem sov du senast bredvid? - Elina
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Det vill ni gärna veta va?
När fick du din första riktiga kyss? Amen neeeej... Haha, i 7an
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Är inte lebb, så nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Både och
Vad gillar du för stil på pojken/tjejen? - Normal stil

Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Oh ja, eller ibland haha
Har du varit kär i någon? - Ja
Är du kär just nu? - Nej

Tio frågor om dig själv
Fullständigt namn? - Sandra Knezevic
Några piercingar? - Öronen, snart naveln hihi
Vad har du på dig just nu? - Min blåa mjukis dress
Vilken årstid är bäst? - Vår och sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna utan att bli väckt av någon/något och dega i sängen
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Benen och naglarna
Vad är du bra på? - Svår fråga, kommer inte på något haha
Vem älskar du mest på denna jorden? - Mi familia
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Med någon

10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - Elina
Vem är den roligaste av dina vänner? Elina och Zana
Vem är snyggast av dina vänner? - Alla mina vänner är snygga!
Vem är mest partyprisse? - Elina helt klart
Vem är den du helst har filmkväll med? - Natha grek
Vem av dina vänner är mest elakast? - Haha ingen
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig om du tar med dig någon? - Helst ingen första gången haha, men annars Elina såklart

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Både mamma och pappa, fast på olika sätt
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ja
Vem är farligast i din familj? - Pappa haha
Vem ser roligast ut i din familj? - Haha wtf, ingen
Vem är coolast? - Me of course
Har ni något husdjur? - Nej
Vem har du mest gemensamt med? - Mamsen
Vem står för underhållningen? - Pappa
Vem sover du oftast med? - Ingen, men då och då med mamma
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Kvällar då jag och mamma har filmkväll slutar oftast med att vi försöker brotta ner varandra och jag vinner... Hahaha

10 frågor om idag
Vad har du gjort? - Skolan, stan, träning
Har du varit glad idag? - Jadå
Har du varit ledsen idag? - Nej
Har du gjort något bra idag? - Jag försov mig inte imorse!
Vad ska du göra nu? - Duscha och plugga
Har du gjort något dåligt idag? - Inte vad jag kommer på haha
Vad har du ätit idag? - nuggets (a)
Har du duschat idag? - Ska göras strax
Är du trött nu? - Lite
Vad händer imorn? - Skola

ANNAT
Hur mår du just nu? - Bra
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Yes box
Har du piercat dig? - Öronen


Back on track

Vanlig skoldag idag, somnade kvart över 11 igår kväll, im very proud of myself. Efter skolan gick jag till stan med Natha en snabbis och väntade på att Elina skulle komma, sen gick vi och tränade. Äntligen har jag börjat träna igen, ingen mer antibiotika! Dock var vi väldigt oseriösa idag, vi garvade åt allt verkligen och höll på att slå sönder oss flera gånger, vi alla har våra perioder som sagt... Blev att vi hamnade på Chicken kebab efteråt (bra tjejer!!!) för att käka, var vrål hungriga. Ska strax hoppa in i duschen och sen plugga lite matte, senare blir det att se finalen av Paradise Hotel, även om det suger, men alla pratar ju så mycket så nu måste man se slutet haha!


Första februari var det igår, fyfan vad underbart att januari är över. Vet inte varför men jag blir jätte deppig under den månaden, skumt... Har en massa saker  framför mig som händer denna månad, kan berätta lite!

5/2 - Fotbollscup i skolan, vi tjejer i klassen har gjort ett lag och ska KROSSA skolan! (även om ingen av oss har någon talang när det gäller den sporten haha...)
11/2 - Jag får tandställning på mina tänder där nere eller hur man nu säger det. Nervös som fan...
13/2 - Valentino party!
14/2 - Alla hjärtans dag. Eftersom jag inte har någon att mysa med (snyft) så får det bli med Elina, haha, vi får hitta på något roligt.
17/2 - Romme med skolan, ett år sen man åkte skidor sist!
22/2 - 28/2 - SPORTLOV!!! Under sportlovet ska jag iväg till Stockholm med Elina och vara där tre dagar (äntligen blir det av), lite fester kommer med och sen blir det mest att ta det lugnt.

Låter som en jävligt nice månad att se fram emot ;)

Romme i 7an


Hatar att vara tjej, ibland

Blä på denna dag... Försov mig imorse, har haft världens huvudvärk och mensvärk hela dagen. Ibland hatar jag verkligen att vara tjej, och speciellt när Niklas säger: Jag förstår dig. Hahaha. Har precis ätit och ska snart träffa Elinush, senare ikväll ska jag plugga och SOVA.

Ber om ursäkt för att jag är så negativ och sur nästan hela tiden men jag blir alltid så när det är vinter, dont ask me why. Snart är mars, april här, snart....

RSS 2.0