Back in the game

Nu har mina "vardagar" börjat komma tillbaka. Försovning som vanligt, skola, träffa tjejerna och fika efteråt, klaga lite på att det är kallt, hem och plugga, käka, duscha och sängdags! Har nästan saknat det lite. Imorse gick jag till skolan en aning tidigare, 09.40, men egentligen började vi 11.20, något jag inte visste... Bra Sandra! Hade även tandläkartid idag, då dom trixade om lite. Blev jävligt rädd när jag frågade hur lång tid det var kvar tills jag skulle få ta bort den och de sa: Nja, ca 3 år till. Helt seriösa var dom, tills de sa att de skämtade haha! Får bara hoppas på att mitt underbett börjar dra in sig snart, för då får jag ta bort den om ca 1 år, skönt.

Ska strax hoppa in i duschen och sen sova, är jätte trött. En sak som gjorde mig glad förut var när jag var inne på NT och kollade vädret för den här veckan, det ska bli sol hela veckan med 15-20 graders temparatur, äntligen! Ska verkligen ta chansen och vara ute i solen, för det kanske är den sista varma solen vi ser.

Btw så fick jag en iphone i söndags, woooooho.


Alltid lika pigg på morgonen, hehe eller inte


Helgen

Igår så blev det inte stan, med tanke på att solen hade kommit fram i Norrköping, så vi bestämde oss för att gå och titta på pappas match. Dejan, Stefan och Nadja hängde också på. Dom spelade mot Oskarshamn, och om dom vann så skulle dom komma till division 2, och det gjorde dom! Blev jätte glad för deras skull. En rolig händelse var att bollen kom hela tiden mot oss, till slut kom den uppifrån luften mot min mamma, och hon gör värsta sparken och sparkar bort bollen. Hahaha, alltså det såg så jävla roligt ut, vi dog nästan av garv! Efter det åkte vi hem, käkade kina gryta och så såg jag och mamma på film. Vi såg på "The stoning of Soraya", hemsk film. Helt sjukt att sådant händer. Runt 10 mötte jag Zana och Nadja så gick vi upp till Cromwell, mötte även upp Stefan på vägen som skulle hem så vi drog med oss honom med! På Cromwell så var Cissi och Armend där, Elina jobbade så vi hade henne i bakgrunden med. Jävligt rolig kväll måste jag säga, riktigt roligt hade vi. Nadja sov hos mig också.

Idag gick jag på stan med mamma. Har hittat mina lovly boots som jag ska ha! Köpte inte med mig något, små saker bara, nagelfil, ögonskuggor osv. Nyss käkade vi alla tacos, ska snart göra kladdkaka som jag inte har lagat på flera månader... MUMS! Senare blir det att duscha och se på film, det är ju trotts allt söndag.


Haha, bilden togs i Grekland!

Fredagsmys

Blev en riktig mys dag efter skolan idag! Träffade Nadja, Natha och Selma och tog en mysig fika på Fräcka där vi satt och prata en massa bullshit. Har faktiskt inte fikat sen i måndags, det är rekod för mig som brukar göra det varje dag annars, haha! Efteråt gick jag hem, mamma hade lagt baguetter i ugnen och lagt fram en massa goda pålägg till kvällsmat. När vi käkat klart blev det filmkväll! Först såg vi på "Law abiding citizen" som jag redan har sett, men mamma hade inte det, hon älskade den! Efter den blev det "Dear John" och lite tårar till den.

Nu lägger jag nerbäddad i min säng. Imorgon ska jag och mamma på stan, vi har inte gått med varandra på stan på flera månader. Blir att kolla runt lite i affärerna och sen ta en fika. Jag har insett att man ska ta vara på det som betyder mest för en och som alltid ställer upp för en, det är sällan man uppskattar det och visar kärlek. Jag försöker att umgås med min mamma, och resten av min familj så mycket det bara går, det är ju trots allt det viktigaste jag har! Nä, nu ska jag gå och lägga mig, hörs imorgon. God natt!







Lite bilder som togs innan jag gick iväg med tjejerna och fikade!


Filmtips!

När jag kom hem från Serbien blev det en hel del mys kvällar med mina nära! Finns några filmer som jag måste rekommendera till er, som jag tycker är galet bra!



The last song
Filmen handlar om en tjej som åker med sin lillebror till deras pappa som bor i en annan stad (kommer ej ihåg vilken, vid havet iallafall). Hennes relation med pappan är inte så bra pga att han lämnade dom när hon var liten. Under tiden hon är där så börjar hon träffa en kille där som hon blir kär i, relationen med pappan blir bättre och alla de har roligt tillsammans. Men en dag så avslöjar tjejen något som hon inte visste, som döljdes från henne och hennes bror...




Wild child
Handlar om en bortskämd tonårstjej som får allt som hon vill. Hennes pappa beslutar sig för att skicka henne till England, där hon ska gå och bo på en skola. När hon väl kommer dit så är inget sig likt och hon är inte van vid hur de lever där, kommer hon att hitta vänner? Kommer hon att klara av reglerna där?



Human trafficking
En film som har olika händelser på olika platser runt om i världen, men alla händelser har samma mening, människohandel och unga tjejer som far illa. I filmen dyker det upp en agent som vill stoppa detta, men kommer hon att lyckas rädda alla tjejer som blivit utsatta? En film alla borde se och lära sig lite av!



Law abiding citizen
Handlar om en man, som har fått se sin fru och sin dotter bli mördade. Den ena gärningsmannen som gjorde det kom undan, medans han som var medhjälpare blev dödsdömd. Mannen blir hårt krossad över det och en del andra saker. Efter att det har gått 10 år så börjar det hända saker, mannen hamnar till slut i fängelset, men utanför fängelset händer sjuka grejer som han gör, bakom fängelset. Komplicerat att förklara, men filmen är sjuk och galet bra, se den!


Rain, rain, rain

och återigen, regn. Får hoppas på att det blir bättre snart, för man blir bara seg och trött av sånt här väder. Det är ju fortfarande augusti, men ändå känns det som höst. Imorse när jag cyklade till skolan började jag tänka på mina vantar, jag frös om händerna... Hemskt! Har inte gjort så mycket idag. Efter skolan städade jag och strök lite kläder här hemma, gick till stan och hämtade mina byxor som fixades hos skräddaren och nu sitter jag här nyduschad. Mina baguetter ligger och steker i ugnen, godaste som finns! Imorgon är det fredag, och det är helg. Får se vad som händer, skulle blivit fest men nu vet jag inte längre. Kanske bäst att sitta hemma med lite folk med en bra film och söt saker? Who knows! Vad tycker ni om att göra på helgerna, partaya eller ha en mysig hemmakväll?


Lockar

Igår kväll fick jag för mig att göra små lockar i mitt hår med min smala locktång. Riktigt snyggt blev det, synd bara att det förstördes av vädret idag!



  

Bilderna togs innan jag skulle lägga mig och sova haha


Onsdag

Soft skoldag idag, 3 lektioner och så var man hemma runt 3. Blev en runda på stan med tjejerna och köpa lite saker, senare under kvällen var jag hemma hos Elina och sydde in ett par byxor. Mer har inte gjorts idag! Ska strax fixa lite saker, bädda upp och lägga mig i sängen. Imorgon har jag två lektioner, och sen är det tårtkalas på vår skola, ska nog bli kul haha.

Idag blev jag galen på en kärring utanför min port som har en butik, men hennes lager är precis utanför vår port typ. Parkerar min cykel alltid nära hennes dörr, men den stör inte, för man kan öppna dörren utan problem, cykeln är inte alls i vägen. Ändå så ska hon gå ut och bråka och tjaffsa, och så lätt irriterad som jag är så slutade det inte bra och cykeln låg kvar utanför "hennes område". Det här var efter skolan, på kvällen när jag skulle till Elina märkte jag hur seg min cykel var och att den lät, brorsan kom ner för att kolla på det. Då såg man att kärringen hade sparkat på cykeln... Imorgon ligger hon risigt till kan jag lova, grannfejden har börjat!

  

Tunika - Bikbok
Jeans och tröja (ska troligtvis byta tröjan till en annan färg) - Ginatricot


Det var kanske inte så farligt, som jag tyckte

Ja, det var en massa klagomål från mig igår angående mitt schema... Hahaha! Och sen ska det alltid finnas folk som ska börja hacka på mig och hålla på: Vad trodde du?! Ja, jag vet att jag börjar gymnasiet, ja jag vet att går samhäll, men jag har inte bett om eran åsikt heller? Damn! Kioskmongon som inte kan sköta sitt egna liv!

Men jag ändrade lite mina tankar idag när jag fick mitt egna personliga schema, och då var det inte så farligt eftersom vissa lektioner fanns inte med som jag inte har, and i like it now! Efter skolan åt jag och Nadja glass på halvars, i regnet haha. Men det fanns som ett tak över så det var mysigt ändå!

Om ni undrar varför ni aldrig får se bilder på mig eller att jag tar några under dagen med min kamera är för att den suger bokstavligen! Jag hatar den haha. Men jag ska köpa en ny snart, så då lovar jag att det blir en massa photos här :)


The first day

Första skoldagen är avklarad. Har fått en riktigt bra klass, skolan är bra och det verkar vara bra personer på skolan! Ett litet minus är väl mitt schema, börjar 8.10 varje dag och slutar ca 16.00 varje dag, gillas inte. Men sånt får man ta när man börjar på gymnasiet!

Efter skolan åkte jag hem till greken (hon bor precis vid min skola) så åkte vi till stan och mötte upp hela tjejgänget för att käka på fräcka, satt och pratade om hur första skoldagen gick för alla (eller aaa, alla går redan i 2an och 3an förutom jag och greken haha). Vi satt även och planerade lite saker inför nästa år som jag inte orkar skriva här än, men ni får reda på det senare!

Målade naglarna nyss, ska snart städa undan här hemma och sen se på film eller något. Måste börja lägga mig tidigare så att jag orkar med mina korta skoldagar...


En vanlig morgon i Serbien när man precis har vaknat, håret i en bulle och inget smink!

Hundra frågor

1. Vad är klockan just nu? 19.43
2. Vad lyssnar du på för låt just nu? DM sat (serbisk tv kanal)
3. Vad har du för underkläder på dig? Bh&hotpants
4. Vad har du för mobil? Samsung touch
5. Hur mycket pengar har du? Inte mycket kan jag lova, håller på att gå under
6. Har du något jobb? Nej, men snart ska jag fixa något
7. Vad har du för färg på din tandborste? Blå
8. Vem saknar du? Jag saknar Beograd och alla där
9. Har du några komplex? Nä, hade över mina tänder men de håller på att fixas 
10. Vad vill du bli när du blir stor? En vanlig människa?

11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning
? Sånt vill jag inte tänka på
12. Hårfärg? Mörk brunt

13. Vad skulle du kunna döda för nu? Resa till något varmt land i ca 1-2 veckor haha
14. Vad har du gjort i helgen? Varit på augustifestivalen, shoppat lite, tagit det lugnt
15. Smycken du har på dig? Ett armband
16. Vem vet mest om dig? Elina och mamma
17. Vad är du rädd för? Att bli sårad
18. Brukar du ha otur? Oftast.
19. Vilken är kontakt nummer 13 i din mobil och vad har ni för relation? Alicia, umgicks med henne när vi gick på samma skola i skolan
20. Vem har den snyggaste kroppen i världen? Adriana Lima!
21. Favoritband? Bijelo Dugme!
22. Vem är snygg? Många
23. Har du några fobier? Yes, ormar och insekter
24. Har du ätit något godis idag? Chockladboll?
25. Har du fått IG på ett prov? Har jag säkert
26. Vad väger du? 59 kg, men har gått ner nu under sommaren så ingen aning
27. Fem saker du har på dig just nu? Bh, hotpants, strumpor, linne, mjukisbyxor
28. Dagens smink? Solpuder, mascara och kayal penna
29. Favoritfärg? Gillar alla färger, förutom gult och ljus grönt!
30. Är du fjortis? Nej
31. Har du en dator i ditt rum? Yes
32. Favoritlärare? Har precis börjat på gymnasiet så har inte hunnit bedömma det än haha
33. Vad har du gjort idag? Varit på min nya skola (Hagagymnasiet), varit hemma hos greken, käkat med tjejerna på Fräcka och målat naglarna!

34. Vad har du ätit idag? Smörgåsar, greken baguett haha
35. Dagens roliga? Våra skämt i vårat tjej gäng haha
36. Vilka färger har du i ditt rum? Beige och en beige fondvägg
37. Favoriträtt? Älskar grytor och fläskfilé
38. Har du spytt offentligt någon gång? Nej det har jag inte, sist jag spydde var när jag kanske var ca 10 år så minns inte heller haha
39. Är du duktig i skolan? Jadå
40. När var du utomlands senast och vart? Sist var från den 15 juni - 7 augusti, då var jag i Grekland och Serbien
41. Har du varit vittne till ett brott? Nej
42. Har du sett en död? Nej
43. Har du något husdjur? Nej
44. Har du haft vattkoppor? Ja, fan vad det kliade!
45. Är du singel? Ja
46. Favoritdryck? Beror på, men helst vatten och dryck utan kolsyra
47. Älskar du någon? Min familj och mina nära till mig
48. Vad köpte du senast? Chockladboll haha
49. Har du ätit glass idag? , skulle egentligen ha gjort det
50. Känner du någon som är bög? Nej, tror jag inte
51. Känner du någon som är lesbisk? Vet faktiskt inte
52. Har du varit på en konsert? Ja
53. Senaste utlästa bok? Pojken som aldrig fanns (tror jag att den hette)
54. Har du någon bästa vän? Ja, Elina!
55. När klev du upp imorse? 09.00
56. Har du krockat någon gång? Har jag säkert, med min cykel haha
57. Vet du vad sXe står för? Nej och bryr mig inte
58. När flög du senast? 7 augusti
59. Äger du något märkesplagg? Ja
60. Spelar du fotboll? Nej, men har gjort
61. Vem ringde du senast? Greken
62. Är du homosexuell? Nej!
63. Är det fint med killar som sminkar sig? Tycker jag inte, men kan tycka att det är okej om man någon gång vill täcka någon finne eller liknande
64. Är du allergisk mot något? Nej
65. Vad är du för stjärntecken? Vädur
66. Är du sexig? Don't ask me
67. Åker du slalom? Japp, men tröttnar oftast så det blir mycket störtlopp för min del haha
68. Är Måns Zelmerlöw snygg? Nja, helt okej
69. Brukar du se på Idol? Om jag har tröttnat på livet, ja
70. Brukar du sjunga för dig själv? Alltid!
71. Hatar du någon? Hata är ett starkt ord, så nej
72. Har du kysst någon av samma kön? Ja, men på skämt!
73. Vilka hemsidor är du medlem på? Facebook
74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? Nej!
76. Har du varit på en festival? Yes
77. Har du någon brevvän? Haha ja, när jag gick i 3an genom skolan

78. Har du onanerat idag? Haha wtf nej, vem fan skriver att den ens har gjort det?
79. Vem kramade du senast? Mina tjejer när jag sa hejdå till dem
80. Har du haft sex på en skoltoalett? Nej
81. Var den här listan rolig? Duger i krig
82. Hur mycket pengar har du på telefonen? 0.00 öre för tillfället
83. Cola eller fanta? Cola
84. Är du vidskeplig? Och det betyder?
85. Vilken dialekt är fulast? Vet inte vad den heter, men dom som bor högt uppe i Sverige, fyfan vad fult! 
86. Vad ska du göra i sommar? Sommaren är över
87. Filmtips? Law abiding citizen, The stoning of Soraya, Human trafficking, The last song
88. Vad är det för väder ute? Ganska klart, lite blåsigt
89. Vilka hårfärger har du haft? Damn... Haha! Brunt (ljust, mörkt och mellan brunt), svart, rödaktigt, blonda slingor (nästan blond), mörk blond
90. Har du vunnit en tävling någon gång? Yes
91. Har du sett ett stjärnfall någon gång? Nää, men vill!
93. Vem pratar du med på msn nu? Ingen, är nästan aldrig inne
94. Är det fint med gladiator skor? Ja det tycker jag
95. Är du brun? Min färg håller på att gå bort helt haha
96. Vilken färg har stolen du sitter i? Sitter i min soffa, brun
97. Har du webbkamera? Yes
98. Säger man kex eller chex? Kex
99. Har du varit ärlig när du har gjort denna listan? Ja
100. Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? 22 minuter

Hagagymnasiet

Damn it, kändes som att det var igår min bror tog studenten och jag slutade 9an... Tiden går för fort! Men en sak är säker, det här har varit en av mina bästa sommrar på länge. Tack till alla som har gjort den så underbar! Semestern i Serbien där jag och alla andra njöt av livet, festade, shoppade, umgicks med släkten m.m, åkte till Grekland med päronen och min underbara kusin, Sthlm med Elina, mina tjejer som gjort min dagar osv.

Imorgon är det dags att gå tillbaks till sina gamla rutiner, eller lite nya blir det ju. Börjar ju på Hagagymnasiet! Ska vara där klockan 11 så ska möta Agnesa halv 11 och cykla. Är lite spänd, längtar efter att få träffa klassen och få mitt nya schema (hoppas att det är ett BRA schema). Efter skolan ska jag nog gå och äta glass med mina tjejer, det lär bli fint väder imorgon och då inviger vi den nya starten!

Nu i veckan måste jag hinna med en del saker också... Måste fortsätta med mitt rum (har mublerat om), åka iväg och köpa lite tillbehör till några saker, gå och kolla lite små detaljer som behövs till mitt rum.

Nu är jag riktigt trött, har städat och rensat min garderob idag, det känns i ryggen! God natt.


Greken kom hem igår, welcome home baby!


Sista helgen

Ja, på måndag börjar ju skolan igen! Måste säga att det ska bli lite skönt faktiskt att komma tillbaks till sina vanliga rutiner, för nu är mina dagar huller om buller. Igår var vi ute på stan och gick runt, åkte lite karusseller, träffade på lite folk osv. Trevlig kväll helt enkelt! Just nu försöker jag få tag på Nadja, vi ska på stan tror jag men först måste jag försöka väcka henne, plus Elina... Sömntuttor!

Just det, igår blev jag stoppad av polisen för första gången i mitt liv haha. Skulle inviga min nya cykel med Nadja, vi skulle till Cromwell (Elinas jobb) och hämta hennes nycklar, och jag skjussade Nadja. Vad händer inte? Jo en polis kommer med världens fart och ställer sig framför mig och skäller ut mig som om han vore min pappa... Mitt på stan också där det var fullt med folk. Han ville ge mig böter för att jag skjussade men jag kom undan. Men alltså ärligt talat, så jävla mobbade är ni, ni har fan inget bättre för er än att jaga ungdomar som skjussar? Jaga istället pedofilerna som finns överallt på stan och alla alkoholister!!!


Augustifestivalen

Igårkväll var vi hemma hos Felicia med folk, mysigt och roligt var det! Var en stund på stan med och kollade lite hur det var (För er som inte vet så är det ju festival här i Norrköping) och jag måste säga att det inte är roligt alls längre. Kan det bero på att man har tröttnat, att man inte tycker sådant är roligt längre? Jag menar, förut när jag gick så längtade jag bara för att se hela stan ute, åka karusseller, kolla på killar haha osv. Men just nu skiter jag i allt det där, och gå fram och tillbaka på drottninggatan, ae känns lite onödigt!

Idag sov jag över dagen, ingen sömn i natt haha. Blev att se på filmen "Human trafficking" efteråt med mamma. Fyfan vad hemsk film, det känns som att man sitter och kollar irl. En film som alla egentligen borde se, för man lär sig en hel del av den. Senare runt 9 mötte jag upp Stefan och hans kompis och kollade på fyrverkerierna, jag tyckte att dom var sämst. Mötte upp Elina och dom andra efteråt och gick en sväng på stan, tröttnade ganska så snabbt så vi gick hem. Ska strax bädda upp sängen och lägga mig. Imorgon ska jag först fika med Sara och sen gå på marknaden som är i stan!


Augustifestivalen för 2 år sedan

Cykel

Nu när jag börjar på gymnasiet så kommer jag inte ha 2 min till skolan längre, haha... Jag älskar att cykla och har aldrig tagit tag i att köpa en cykel, men nu när jag ska gå på Haga (som ligger en bit ifrån mig) så tänker jag cykla till skolan! Sen när det blir kallare och så så blir det spårvagn såklart. Hittade en begagnad cykel på internet så åkte dit idag med brorsan och hans kompis Alle och köpte den!

Pappa håller på med grillen nu, eftersom det aldrig blev av igår. Nadja kommer också hit snart, blir att träffa tjejerna senare och äta glass någonstans, mysigt!


Min nya cykel :)


Städ-dag

Idag har familjen Knezevic en städ dag, eller mamma började redan igår med hennes sovrum. Jag har gjort en hel del och jag kan lova att det känns i ryggen nu. Gör om mitt rum med, eller pappa håller på med kablarna nu för TV:n osv... Dejan stack precis och skulle köpa pizza och kebab till oss alla, vi tänkte grilla men regnet öser ner... KUL! Tror det bir en fika med Alena senare, annars tänker jag gå till Ica och köpa lite godsaker och bädda ner mig i soffan med en film.


Just gonna stand there and hear me cry,
well that's alright because i love the way you lie,
i love the way you lie...

Katrineholm

Vilket äckligt väder det har varit idag! Men det har inte hindrat oss från att åka till Katrineholm, åkte med Nadja btw. Riktigt trevligt var det att träffa Danijela, vi käkade, gick runt och pratade lite och så. Jävligt död stad måste jag säga, fy fan! När jag kom hem så såg jag på film med mamma, The last song. Riktigt bra film, tjöt som fan i slutet haha. Strax ska jag städa undan här i rummet och lägga mig. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, har kollat vädret och det ska bli lika tråkigt som idag. Ska nog gå lite på stan och kolla lite nytt inför hösten, kan behövas!















Bilderna får tala för sig själva!






INLÄGGET SKULLE PUBLICERATS IGÅR (14/8)

Den här staden får mig att tröttna på livet bokstavligen, och den här gången är det inte fel på folket. Eller jo kanske lite, men det finns ju fan ingenting att göra, iallafall inte för oss under 18 år! Mina dagar har bestått av fika, stan, chilla, fika, fika och fika, haha driver! I torsdags åkte jag och Elina till Sthlm till hennes storebror. Vi var på någon föreställning på kvällen och efteråt fortsatte vi kvällen ute, grymt kul hade vi! Nästa dag skulle vi till Grönalund men vi vaknade för sent haha. Blev en tripp på stan och sen var det dags att ta tåget hem igen eftersom Elina skulle jobba på kvällen!

Har varit riktigt skönt väder idag och det ska tydligen fortsätta imorgon med! Imorgon på förmiddagen sticker jag till Katrineholm till min kära Danijela :)


I bilen påväg till Sthlm




Hahaha, bilden får tala för sig själv!


Syskonkärlek :)

 


Hatar pengar, för tillfället

Den här månaden kommer verkligen att vara en krismånad för mig... Studiebidraget kommer inte denna månad, jag har ännu inte hittat jobb (men är på g!) Jag ska köpa en ny cykel, iphone, jeans, jacka, samla lite pengar till Wien i oktober... Vem säger att pengar inte gör att man mår bättre haha?

Help me

Nu är det så att jag behöver er hjälp. Vet någon om filmen "The stoning of Soraya" och om den finns att hyra någonstans? Och filmen "Hachiko" eller vad den heter, eller om någon har den på datan och kan skicka den. Skulle varit jävligt schysst!

Aldrig tur

Jag vet inte vad som händer, men jag lyckas inte bli frisk... Haha låter som att jag är psykiskt sjuk men nej så är det inte. Drabbades av en förkylning i Serbien för ca 2 veckor sen som höll på att döda mig bokstavligen så då drack jag lite antibiotika och annat och det gick över. Precis när jag slutat med antibiotikan så blir jag drabbad av en annan sak som jag måste läka och fortsätter även med. Så fort jag kom hem till Sverige så var min förkylning tillbaka och idag är den katastrof, inte nog med det så har jag världens magsmärtor som gör att jag inte kan resa mig eller prata!

Baksuz är jag, och för er som inte vet vad det betyder så är det när en person aldrig har tur haha. Ska försöka på något sätt resa mig ur sängen och duscha och sen äta. Skulle egentligen gått på stan med Elina men hjärtat får nog hitta någon annan att gå med. Blir säkert en fika senare ikväll, sitta hemma hela dagen när det är sommarlov funkar inte i min värld!


Hej mitt namn är Sandra och jag får oftast höra att jag är baksuz

Niko se ne ljubi kao ti, nijedan ne ume

Chill dag idag. Sov hos Elina inatt med tjejerna, mys! Senare under dagen blev det att gå runt lite på stan och fika med Carro och Nadja. Under kvällen har jag haft myskväll med mamma, riktigt mysigt att prata om allt som har hänt när vi har varit ifrån varandra! Förut la jag upp alla bilder på face så gå in och kolla där, om ni har mig som vän såklart hehe. Imorgon bitti har jag tandläkar tid kl 08.30, fråga mig inte hur jag ska komma upp alltså. Vid flera tillfällen i Serbien har jag lagt alarm kl 12.00 och ändå inte lyckats gå upp, det här kommer inte att sluta bra känner jag på mig... Wish me good luck!


Hemma bra, borta bäst

Im back! Kom hem iförrigår någon gång vid 4-5, tjejerna kom till mig och det blev att gå och fika och prata om allt man gjort under sommaren. Fyfan vad jag grät igår när jag vaknade i Serbien, jag ville verkligen inte hem och jag vill åka tillbaka NU. Det var så illa att jag vägrade packa mina resväskor ett tag hahahaha. Men men, får väl hoppas att man åker dit i januari igen, så som pappa säger iallafall.

Semestern har iallafall varit underbar. När vi kom till Serbien åkte vi till Grekland efter några dagar, min kusin Milica hängde med och vi hade sjukt roligt. Sen har jag
- Solat och badat på badhuset, i min gård och på stranden med mina bästa
- Festat som en galning
- Sovit till 2-3 på dagen pga att jag gått och lagt mig när solen kommer fram
- Shoppat en hel del (visar er imorgon eller senare vad)
- Umgåtts med familjen och släkten
- Ätit som ett djur, har knappt ätit hemma, kärlek till pljeskavica m.m
- Blivit jagad av hundar mitt på natten
- Pussats och kramats
- Färgat håret mörkt
- Njutit och känt att jag lever mitt liv som jag ska göra

Haha, en liten sammanfattning av vad som hänt. Inga detaljer och jag orkar inte skriva texter, här får ni lite bilder iallafall. Orkar inte lägga upp alla, resten finns på face snart!


Vattnet i Serbien (btw, bilder från grekland ligger redan uppe på face och dom finns på pappas data, orkar ej överföra)






Cosmopolitan måste vara en av de godaste cocktailerna


Nattkäk i pekara, bästa!




Min älskade kusin Filip


Fotbollsmatch


RSS 2.0