Mamma&dotter dag

Idag har jag bara umgåtts med min mamma typ. Vi gick först på stan för att hon ville kolla lite och så köpte jag en ny sport bh för min gamla hade jag tröttnat på. Efteråt stack vi till Bangkok och åt thai mat, satt och pratade även om massa och ÄNTLIGEN har min mamma accepterat att jag ska pierca naveln, haha. När jag kom hem så tänkte jag vila en stund för att sen plugg, men vad händer? Jag somnar och sover i 2 timmar... Så gjorde bara lite i matte och resten får jag göra imorgon. Har precis kommit ut från badrummet och snart ska jag bädda ner mig i sängen med min bok och sen sova. Hörs imorgon, godnatt!


Ingen rubrik!

Igår var jag först på stan med Zana en liten stund, senare på eftermiddagen kom Elina hit så gjorde jag curry kyckling gryta med ris åt mig och henne, mys! Efteråt fikade vi i Fräcka med Natha och Nadja och bara pratade om allt möjligt, blev att vi alla, förutom Nadja, åkte till Natha i Haga sen och skulle sova där. Satt mest och pratade med hennes lillebror hur en tjej fungerar och hur han ska bete sig, haha, Danne gjorde min dag. Imorse när jag vaknade ringde jag pappa för skjuss, nu ska jag gå och duscha och sen in till stan med mamma för att hon vill kolla lite och sen ska vi äta på Bangkok, mys! Vet inte om jag skriver mer senare, har en hög med böcker som väntar...


Elina och Nadja försöker hitta ljuset... Hahaha


"Mama, gladna sam!"

Vaknade upp imorse av att min mamma och pappa satt och skrattade i vardagsrummet åt något, självklart väckte dom mig... Nu ligger jag och skriker: "Mama gladna sam!", orkar inte resa mig själv. Känner mig ganska så seg, vet inte varför. Får se om jag går på stan, hörs lite senare.


Myskväll

Ikväll har jag umgåtts med Sara, Pebbles och Yasna. Först fikade vi på Espresso och sedan blev det en tripp till Yasna där vi satt på hennes säng och gjorde det tjejer alltid gör: Babblade! Allt från allvar till att blanda in hur våra föräldrar är ibland, kan säga att min mascara nästan är borta så mycket jag garvade haha. Just nu sitter jag hemma och jag kan bara säga att ALLA ÄR UTE IKVÄLL, alla är på dedära VIP partyt i Palace... Alltså, till och med mina föräldrar har gått ut, det brukar dom fan aldrig göra? Så nu är jag helt ensam hemma, hade önskat att någon mer gjorde mig sällskap men får väl underhålla mig själv! Är ganska så hungrig så ska snart ta fram något och sätta på någon film, räddare i nöden typ?

Imorgon ska jag på stan, har inte varit på länge, hoppas Elina hänger på. Under kvällen ska vi till Greken för hon har fest. Skriver mera kanske sen, annars hörs vi imorgon. Puss!


Helg!

Mår lite bättre idag, igår var jag hos doktorn och jag hade urinvägsinfektion, så nu ska jag knarka antibiotika i ett par dagar. Idag började egentligen 10 idag men gick till skolan redan halv 9 för att jag och Peter skulle jobba med vårat teknik arbete som vi låg efter med, tror ni han kom? Nej... Snacka om att jag exploderade. Fick senare under dagen reda på att jag fick MVG på provet om Första Världskriget, tummen upp! Snart ska jag ta och fixa mig lite, sedan blir det att träffa Pebbles och Sara och fika, mysigt! Senare under kvällen ska jag träffa Elina, kanske drar på fest då. Skriver kanske ikväll, annars hörs vi imorgon, puss!



Love to u guys!


Sjuk

Ligger hemma i min säng, är sjuk... Är förkyld, har ont i huvudet och ryggen och tror att jag har urinvägsinfektion, kul! Not... Ska snart äta lite och sen fixa lite här i rummet, klockan 2 har jag tid hos en läkare så ska gå dit då. Kommer nog inte blogga något mer idag, senare kommer jag plugga lite och bara ta det lugnt. Hörs imorgon!


Against the world

Hart lärt mig en hel del på sista tiden, om hur vissa människor är, att man inte alltid ska tro på vad en person säger till en om hur den är, för det visar sig alltid vara en annan person senare. På så kort tid har jag "förlorat" mina aldra närmsta tjejer, eller förlorat och förlorat, de har helt enkelt valt en annan väg och visat sig vara andra personer. Den person som verkligen stått vid mig hela tiden och stöttat mig genom allt är Elina, tack för att du finns. Utan ditt stöd och din glädje hade jag absolut inte varit den jag är idag, du är den enda vännen jag vet att jag verkligen kan lita upp till 100% och vara mig själv framför. Ord kan inte beskriva vad du betyder för mig, ibland blir jag så rädd att jag kommer att förlora dig någon gång, men jag vet att det aldrig kommer att ske, för vi är ärliga mot varandra. Kärlek till dig, och min underbara familj, you are the best!



HATAR VINTER!

Kan ni fatta att snön kan få mig att må dåligt både psykiskt och fysiskt? Det är faktiskt sant... Har jätte ont i min rygg, mitt huvud och magen, har blivit förkyld, är trött, seg, irriterad och allt man kan vara... Jag som trodde att det här var över med minus grader och snö, men ae det var bara början. Klarade mig igenom skoldagen iallafall, när jag kom hem orkade jag varken plugga eller träna så jag har bara latat mig här i soffan, ja så är det... Ska försöka plugga lite sen iallafall. Imorgon går jag kanske till skolan, får hoppas att jag mår lite bättre. Blev ett väldigt negativt inlägg, men sånt får ni med stå ut med haha!


Tror att Agnesa med har tröttnat på vintern... Hahahaha

Dans och öppet hus

Idag har vi haft dans hela dagen, först befann vi oss på Danscenter (där jag dansat) och efter lunch på Dansstudion. Tyckte att det var tråkigt, eftersom Danscenter inte ger mig någon inspiration. Efter skolan gick jag hem, åt och sånt, somnade i min soffa och sov där i ca 2 timmar... Fick skynda mig som fan sen för att hinna träffa Sara halv 5, det var öppet hus på skolan från 5 till 8. Helt okej var det, förutom att jag och Sara hade sönder ett bord i korridoren, vi satte oss på det och gungade och så BAM, haha fan vad vi skrattade. Mina päron kom också men pappa gick ganska så snabbt. Mamma är som en bästa vän, när det var raster så satt hon med mig i Cafét och jag berättade vilka lärare jag hatade, vilka jag knappt kan se på, beundrare och liknande hahaha. Förut låg jag i badkaret ett bra tag och nyss käkade jag. "Sova med fiende" är på TV så ska se det med mamma nu, hörs imorgon!


Uttråkad

Nämn något som gjorde dig glad igår: Elina när vi var och tränade
Vad gjorde du kl 09 imorse: Satt i klassrummet och tittade på klockan 24/7
Vad gjorde du för 15 min sedan: Precis samma som nu haha
Det sista du sa högt: "Vart ska du?"
Det senaste någon sa till dig: "Idem na trening" (Jag ska träna)
Vad har du druckit idag: Vatten, coola, vitamin focus, muhaha
Vad var det senaste du åt: Chockladmuffins, mitt liv
Vad var det senaste du köpte: MAT!
Vad är det för väder hos dig nu: Kallt som fan, och snö som jag önskar går bort snart
Godaste glassmaken: Vanilj, mjukglass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Sometimes
Sover du tungt: Om jag säger såhär, jag kommer inte ens ihåg att jag stänger av min väckarklocka som är på andra sidan i mitt rum...
Drömmer du mardrömmar: Sometimes
Trivs du med ditt jobb: Jobbar inte
Vad ser du om du tittar till höger: En vägg
Vad gör dig glad just nu: Inget speciellt
Vad ska du göra härnäst: Duscha och sätta på någon film
Höger eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Trött och seg
Favoritgodis: Surt godis och chocklad
Kläder just nu: Jeans, linne och kofta
Sommarplaner: Serbien hela sommaren och sen åka iväg någonstans med mina homies
Hur många kuddar sover du med: En
Morgon eller nattmänniska: Beror på period på året, men mest natt
Vad är viktigast för dig: Familjen
Är du kittlig: Typ
Snarkar du: Nej
Stjärntecken: Väduren
Äckligaste insekten: ALLA!
Längtar du mest efter just nu: Sommar, sol, åka utomlands....

Mina fötter gör ONT!

Morgonen började med att jag försov mig, ganska så vanligt nu för tiden? På eftermiddagen var jag på Kungsgård prova på dag, vilket ändrade min bild helt och hållet från den skolan. Folk beter sig inte normalt, lektionerna verkar inte inspirerande eller något. Lite synd eftersom jag nästan var helt säker på att börja där men nu får vi se hur det blir med det. Efter skolan hängde Zana med mig till Haga för att jag skulle klippa upp håret lite, blev sen att möta Elina i stan och så käkade vi och gick runt lite på stan. Är hemma nu och är helt DÖD, mina fötter gör ont som fan efter att ha gått i kilklackar hela dagen. Är ganska så trött med, måste egentligen plugga lite matte men ska duscha och bädda ner mig i sängen istället. Btw så har jag fixat nu så att jag kan lägga upp bilder från mobiler till datan, visar lite bilder imorgon!


Bjuder på denna bild, togs för någon dag sen

Ångest

Har fortfarande inte somnat och jag börjar 8 imorgon... Är inte alls trött, men inte undran påt, gjorde kladdkaka muffins förut och har ätit upp alla typ, smart att göra det innan man ska sova haha. Lovade mig själv och läsa lite av min bok som är till mitt arbete under helgen, men jag har inte ens rört boken, och måste egentligen göra det nu. Måste ha läst klart den innan jag börjar med arbetet och det ska vara inlämnat allt innan sportlovet, lyckat. Probelmet med att jag inte läser boken är för att den är så tråkig, finns inga dialoger eller något utan handlar bara om en kvinnas psykiska tankar och vart hon befinner sig under kriget i Balkan, blir jävligt tröttsamt. Ae får sluta sitta och tycka synd om mig och istället börja läsa den nu!


Livsglädje


Söndagar kan vara OK

...tycker jag ibland! Har inte suttit hemma och latat mig hela dagen som jag brukar göra. Städade först hela mitt rum, dammade, dammsög och allt. Runt 3 tränade jag med Elina på friskis, och fyfan vad jag garvade... Elina satte sig på en såndär (?) och sen skulle man dra den över huvudet ner till brösten (komplicerat och förklara här, det är som armhävningar). Sen gjorde Elina något fel så hon fick stången mot huvudet som nästan knuffade ner henne och så hör man henne skrika: AJJEE!!! Alltså... Ni ANAR inte hur roligt det där var, vi dog haha. Fick skynda mig hem sen för att hela familjen väntade på mig för att äta, gulliga de är! Blev att duscha sen och plugga lite matte, gjorde 15 tal, im very proud of myself! Just nu sitter jag här och målar naglarna, är skapligt trött men måste platta mitt hår... Ska till frisören imorgon och fixa till ett fel sen sist och då vill jag att det är rakt så att det blir jämt, så typiskt mig haha.


Imorgon är det måndag, och en ny vecka, tänkte vara snäll och berätta lite vad som händer! Imorgon (måndag) Ska jag efter 12 till Kungsgård på prova på dag, tisdag är det öppet hus på skolan mellan 17-20, onsdag ska jag träna, torsdag och fredag har jag ingen aning, lördag blir det fest i bosniska klubben då Osman Hadzic kommer! Nu måste jag sluta skriva, har lite att göra innan jag ska lägga mig, god natt!

Old pic.


Sunday

Imorse vaknade jag av att jag hörde min mamma prata högt med någon i telefon, jag HATAR det... Låg kvar i sängen i en timma, älskar att ligga kvar i sängen på morgonen, så himla mysigt och skönt, synd att man inte har någon brevid sig hehe. Nyss käkade jag frukost och alldeles strax ska jag damma av mitt rum lite, måste väcka Elina sen för vi ska träna idag. Lite senare blir det att plugga och att duscha och sånt. Hörs sen!


Sleeptime

Är riktigt trött. Ska gå och lägga mig nu och drömma mig bort om mig och en viss person... Haha ae det märks att jag är jävligt trött. God natt!


Kylan är tillbaka

Blev en riktig tråkig kväll. Skulle åkt med Zana och Stefan till en cup men halvvägs får vi reda på att den var slut och då var klockan 8. Fanns absolut inget att göra, så det fick bli fräcka, och jag har fan i mig tröttnat på det stället, orkar inte med det mer haha. Satt där till typ 10, Zana tvingade mig vara ute sen med henne men det var riktigt kallt, börjar bli som förut... Fanns inget att göra heller så jag gick hem istället. Bytte om till pyjamas och tände ljus i mitt rum, sen tittade jag på Andra avenyn, mysigt det med. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, kommer bli väldigt många Balkan fester dom här månaderna som kommer, me like. Det som irriterar mig är att dom börjat sätta 18års gräns på vissa, asså va fan... Jag kommer inte få göra ett piss snart haha. I framtiden kommer det säkert vara förbjudet att ha fest hemma, den här världen håller på att bli FÖR seriös. Till och med i Serbien har dom börjat lägga 18års gränser på vissa klubbar, men dom hinner inte lägga det på alla, kanske tills jag blir 18 och då blir det perfekt, slipper alla skit ungar ;) Haha driver bara!

Imorgon är det söndag, det känns på något sätt som att det är lov men det är det ju inte? Blir iallafall att träna, duscha och göra sånt man alltid gör på söndagar. Ska försöka få med Elina och se på Snabba cash, har velat se den länge nu. Vilket långt inlägg det blev, hörs kanske senare!

...

I opet flertuju sa mnom svi
gazda pice salje mi
blistam ko dijamant u novoj haljini
ma, koga to foliram
da dodje sad bih volela
glumim neko ludilo, a nisam ga prebolela

Ja ljubila bih gada
gde god bio sada
glumim ribu jacu
a za minut zaplakacu


Släkt träff

Det blev inte stan med pappa, han har inte tålamod med mig på stan så han la pengar istället på kortet, ganska så smart ändå! Fick med mig hem ett par underbara shoes som ni ser där nere, skulle också köpt en jeans jacka. Jag vill så gärna ha en helt vanlig jeans jacka men dom sitter fult på mig och idag fick jag inse det... Träffade på Sara som sa: Men har inte du 2 redan? Haha vi dog av garv.

Just det, fyfan vad vi garvade... Vi såg några ormarmband, så frågade jag Zana och Elina: Just det, vart är mitt ormlinne, vem av er har det? Zana: Jag har det inte. Elina: La inte jag det i din påse sist? Jag: Nae... Får väl leta. Elina: Håll käften ni båda, låt mig inte börja leta efter mina kläder bland era där hemma. Hahaha, så typiskt oss.

Alldeles nyss käkade jag med familjen, även farmor och farfar kom. Snart får vi hem lite till gäster, för er som inte vet så fyllde min bror år igår! Nu blir det tårta, muuuuuums.

Lyckades inte få en bättre bild på de, Skopunkten 349 kr


I want it now!



Jag kan bara inte slluta längta till sommaren... Tänk när man är sådär brunt, går runt i tunna korta kläder, eller när man går till stranden och har på sig en genomskinnlig tunnika och under det en koral färgad bikini, damn... Haha, nu drömmer jag mig bort för mycket.


Chill kväll

Kvällen spenderades med Elina och Zana. Vi var först på Fräcka och fikade, sedan fortsatte vi till Cromwell där vi satt och babblade, trevlligt trevligt! Snart ska jag ta och fixa iordning mig lite, sen ska jag på stan med papsen och tömma hans plånbok lite, hehe. Min bror fyllde ju som sagt år igår men hade fest här så vi firar honom senare med farmor och farmor som kommer på middag. Under kvällen ska jag träffa Zance banance, vad vi gör är oklart.

Jag ber om ursäkt för att jag inte lägger upp bilder från telefonen/kameran. Problemet är att man inte kan lägga in bilder från mobilen till kameran, det måste jag gå och fixa. Kameran tar jag aldrig med mig ut förutom när det är fester eller liknande, lovar att det snart ska bli bättre!

Hörs!


Zana och jag sommaren 09

Happy b-day!

Idag är det ingen vanlig dag, idag fyller min älskade storebror Dejan 19 år! Fan, vad tiden går fort... Känns som det var igår du gick i 9an och umgicks med pajaser, du stod varje morgon vid spegeln i säkert en timma, stekte solarium varje dag och var bland dom "coola" i skolan, idag är du en seriös kille som har flickvän, umgås med bra folk, är seriös och mogen! Du och jag är väldigt olika och har olika åsikter och tankar, vilket ofta leder till konflikter, och ibland vill jag bara strypa dig och säga att jag hatar dig, men å andra sidan skulle jag inte kunna byta ut dig mot något annat på den här jorden. Det bästa med dig är att du inte är som alla andra äldre syskon, att du ska ha "kontroll" över mig. Klart att du bryr dig om mig och så, men du förbjuder mig aldrig något om vad jag ska göra, vem jag ska umgås med osv. Du är mer som en vän som ställer upp och som lyssnar, men som även ibland tror att den vet för mycket och ibland blir naiv... Haha. Iallafall så ville jag säga grattis på födelsedagen, volim te puno!


Haga gymnasiet

Idag var jag på prova på dag på Haga gymnasiet. Det började med att jag skulle träffa Sara kl 8 och så skulle vi ta spårvagnen, men ärligt talat, vad tror ni inte händer? Jag försover mig och Sara ringer mig 5 över 8 och frågar vart jag håller hus... Jag klädde på mig, borstade tänderna och ansiktet, satte upp håret i en toffs och kvart över 8 var jag och Sara påväg till spårvagnen, snacka om stressigt... Helt okej var det annars, verkar vara en bra och seriös skola. Ska ju egentligen börja på Kungsgård men efter att fått höra en hel del om att det är en fjortis och oseriös skola så står jag mellan två val, men men! Gick sedan till skolan igen för att ha två lektioner och nu är jag hemma. Är vrålhungrig så ska strax ta och käka, ikväll skulle jag ha gått på bio för att se "Snabba cash", men finns inga platser kvar, trist! Får hitta på något annat, vad gör ni ikväll? :)


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Idag har jag varit riktigt duktig när det gäller plugg. På en timma gjorde jag klart allt förutom matten, som jag flyttar fram till helgen. Efter plugget fick jag snabbt springa in till stan igen för att köpa och fixa min brors present, gick sedan till Elina där även Natha och hennes pappa var för att disskutera om Grekland i sommar. Det blev väldigt komplicerat, Natha ska sommarjobba i 4 veckor och kan åka då jag inte kan åka till Grekland, jag kan bara åka i slutet av juni/början på juli. Synd, men det finns andra tillfällen! Tror iallafall att Elina kommer och hälsar på mig i Serbien under sommaren och sen kommer jag sticka iväg någon gång med mina vänner där nere någonstans. Efter det gick jag hem och färgade min mammas hår, ska strax gå och äta och sen måste jag duscha. Imorgon ska jag på prova på dag på Haga gymnasiet, får HOPPAS på att jag inte försover mig. Finns det någon trevlig människa där ute som kan ringa mig imorgonbitti 10 i 7? Skulle vara väldigt snällt haha... Aja, måste rulla, see ya!


Hemstudiedag = shopping

Idag hade vi endast två lektioner, började 20 över 9 och försov mig ändå och missade halva lektionen... Vet inte längre vad jag ska göra för att inte försova mig och börjar bli jobbigt att få en rejäl utskällning av daddy varje morgon. Gjorde även prov på Första världskriget vilket gick jätte bra, im proud of myself! Mötte upp Elina i stan runt 12 för en shoppingrunda, fick med mig hem lite saker jag behövde och blev lite fattigare... Det roliga är att jag inte är klar, har lagt undan en massa annat, bla skor, jeansjacka, träningskläder som jag vägrar att betala, så jag tar med mig papsen hihi. Ska strax ta och göra lite plugg så att jag gör något iallafall, lite senare kommer även farmor och farfar hit. Min bror fyller 19 imorgon men han ska ha kompisar här under kvällen så vi firar det lite ikväll istället. Har fortfarande inte köpt något än, står mellan två saker haha. Nej nu ska jag gå och göra lite annat, hörs senare ikväll!




Jag föddes inte igår

Jag måste skriva av mig just nu känner jag. Är så jävla trött på folk som tror att man föddes igår, dvs, att folk tror att de kan behandla sina vänner eller andra hur som helst. Förstår mig inte på hur en människa en stunden kan prata hur mycket skit som helst om en och en stund senare umgås med den personen? Vad är felet med er, har ni dubbelmoral? Hur gamla är ni egentligen? Och folk som tror att jag är allmänt dum i huvudet och inte fattar vissa saker, asså, haha nu skrattar jag bara åt er... Det värsta man kan göra är att gå till en människa för att få stöd och när man väl fått det och fått respekt så pissar den andra på en, och när den väl märker sitt misstag tror den att den bara kan komma hur som helst. GE ER! Har haft hur många bästa vänner som helst och blivit sviken jävligt många gånger, vet exakt hur många av er fungerar och är inte dum i huvudet. Behöver ärligt talat INGEN av er, ni gör ändå ingen nyttja i mitt liv eller något positivt så lämna mig i fred. Det enda jag behöver är min familj som kommer stå vid mig hela mitt liv, och min bästa vän Elina. Som jag och hon oftast brukar säga: "...och i slutändan är det bara du och jag." Ja det är fan i mig sant, och folk hatar det ibland, i know that. Men kära rara människor, lär er visa respekt och ärlighet så kanske ni också kan få bra vänner. Nu är jag trött på att folk kan komma till mig lite hur som helst och behandla mig hur som helst för att de VET att jag alltid förlåter i slutändan och för att jag är för snäll, nu får det räcka. För det är jag som får må dåligt sen, pga er. Man lär sig som sagt av sina misstag och det har jag gjort nu!

Kom inte som oskyldiga fjantar till mig eller på sms och säga: "Menar du mig? Vad har jag gjort", jag skriver inte om någon speciell utan om personer som stått mig nära både nu och förut. Känner du att behandlat mig såhär så lär du ju säkert fråga, om du inte har gjort det glömmer du det och skiter i det, så lätt är det.

Bambi på hal is

Rubriken borde säga allt... Fan vad halt det är ute, och jag är ganska klumpig, tittar inte vart jag går och så händer det... Men inte idag! Hade Elina brevid mig som tur haha. Hon kom till mig efter att hon tränat, så satt vi och tog ut våra agressioner i köket... Efter det blev det en sväng in till stan för att kolla vad problemet med våra telefoner var, men det kunde de inte fixa idag så måste gå tillbaka imorgon. Fixade även lite annat och sen gick jag till gästerna där mamsen och papsen var. Älskar och sitta och prata med vuxna, vet inte varför haha. Kom hem för en stund sedan och har precis tvättat håret. Ska snart äta och plugga inför provet imorgon, imorgon börjar vi 09.20 och har endast två lektioner, sen är det hemstudiedag, YES! Det betyder att Sandra ska på stan med sin kära vän Elina och fylla på sin garderob med lite vår nyheter. Dont worry, jag ska plugga på eftermiddagen :) Nu börjar det bli ett vanligt tråkigt inlägg så jag sätter punkt här. Hörs kanske senare!




Me want


Så jävla snygg, imorgon får den hänga med mig hem!

...

When you lose the one you wanted
cause he's taking you for granted
and everything you hade got destroyed


Onsdag

Vanlig skoldag idag. När jag kom hem så käkade jag och sånt, skippar träningen eftersom jag har världens träningsvärk och pga lite annat. Hänger med mina päron till ett par gäster istället, måste även hinna göra några grejer. Ikväll blir det att plugga lite och duscha, ska försöka få hit Elina och se på film med. Tror att vi båda behöver prata efter vissa saker som hänt idag, fyfan vad lärare är bra på att överdriva. Till och med min mamma tyckte det som aldrig brukade stå på min sida när det gäller sånt här. Antar att det bara är att bita ihop och stå ut, får ändå sluta den här skolan snart som tur är.


Jag ÄR duktig!

Även om jag varit riktig piss of idag pga skolan har jag varit riktigt duktig med mitt plugg (vilket annars brukar gå åt helvete när jag haft såna här dagar). Läste in alla spanska och engelska gloser, text i spanska, förhöret på första världs kriget och sen lite ur min svenska bok som jag snart måste läsa klart till arbetet. Duktigt va? Börjar kl 8 imorgon med block så ska gå och lägga mig snart. För tillfället sitter jag och pratar med min kusin Milica i Serbien, helvete vad jag saknar henne! Har nog aldrig saknat en människa så mycket, hon bryr sig så mycket om mig och är en person jag verkligen kan vända mig till. Har någon känsla av att jag snart kommer åka ner, vet inte varför, hoppas det inte blir så för då lär jag bli fattig haha...

Imorgon är det skola som vanligt och sen runt 6 blir det träning. Efter träningen ska jag iväg till några gäster för imorgon är det Sveti Jovan, orkar inte förklara vad det är för ni lär ändå inte förstå, det har något med kristendomen och kultur och göra. Hörs imorgon, god natt!


Vem av oss är värst?

Ska precis börja plugga men vet inte vilka glosor det är till imorgon i engelskan, så tänkte att jag kunde fråga någon på msn, fattade noll, så frågade Sara på sms...

Jag: Vilka glosor har vi till imorgon?
Sara: Har vi glosor till imorgon?!
Jag: English
Sara: Joj jag glömde det!

Man vet inte vem av oss som är värst, haha

"Lite tuffare, mycket roligare"

Var och tränade förut som sagt, min bror och Carro hängde också på! Riktigt kul, men jag hatar att det är så jävla mycket folk... Får börja komma lite tidigare. Efter det stack jag och Elina till stan och gjorde lite saker. Just nu sitter jag här och har precis tagit ut mina baguetter ur ugnen (bränt ihäl fingrarna med...), ska äta och sen duscha. Har en massa läxor till imorgon med, hur ska jag orka?

Har förövrigt märkt att min blogg är jävligt TRÅKIG... Det enda jag skriver om är vad jag gör om dagarna, kommer inte på något annat och mitt huvud är fullt av andra saker så ge mig några idéer, annars får ni stå ut som det är haha!


Skaffa ett LIV

Är hemma från skolan nu och är riktigt arg... Vill inte gå in på detaljer men säger bara, skaffa er ett liv för i helvete! Sitter och kollar vad jag gör om dagarna, ärligt talat, jag har egna föräldrar. Iallafall, ska lägga mig och vila en stund och sen iväg och träna med min bror och Elina, hörs senare.

Två flugor i en smäll

Hej och förlåt för dålig uppdatering! Imorse började jag 8 med hemspråk, KILL ME. Hatar att den är klockan 8 på måndagar, min hemspråkslärare tror säkert att jag är den lataste ungen i världen för det enda jag sitter och säger är: Meni se spava... Haha. Helt okej dag annars, förutom att jag varit på psyk humör, och konstigt nog var Sara med det idag, vilket inte är så bra för de andra runt om oss, haha. Efter skolan skulle jag träffa greken och prata lite men hennes ögoninflammation hindrade henne, så stannade hemma. Orkade inte ens träna, blev allmänt deppig. Såg på pappa att han också blev det, så vi bestämde oss för att gå och handla i maxi... Haha, två flugor i en smäl där... För det mesta bråkade vi om vilket som var godast och vad vi skulle köpa och inte köpa. Ja, vi kom iallafall hem med bara skräpmat och godis, vilket vi alltid får skit för av mamsen senare. Efter det stack jag iväg till Elina en stund och skulle hjälpa henne stänga. Satt för det mesta och garva åt Zana, vred upp och ner på hela Broadway och så vidare... Såg nyss klart på en film och nu tänker jag sova för imorgon börjar jag 8 IGEN...


"Hur söt? SÖÖÖÖÖT"


Ingen rubrik!

Jag gav upp med pluggandet ganska så snabbt. Har riktigt ont i mitt huvud och jag fattar ändå ingenting, jag ska ha matteprov snart och jag känner på mig att det kommer att gå jävligt dåligt, sen har jag förhör på första världskriget på torsdag och jag fattar fortfarande ingenting, bara att serberna startade skiten? Haha får anstränga mig lite extra den här veckan i skolan helt enkelt. Nu ska jag byta om och sedan gå till Elina, senare ska vi träna.


Happy b-day!

Igår kväll så firade vi Nathalie som fyllde 18, grattis till henne! Kvällen började hemma hos Elina där det var KALABALIK, jag säger bara, tjejer är det värsta som finns... Haha! Vi gick iallafall först och käkade och sen till Nathalie där alla andra var, var väldigt trevligt! Lägger upp lite bilder här som togs igår med.

Imorse vaknade jag av att min älskade mamma väckte mig för frukost. Vi satt och pratade lite om detta år, nu hoppas jag på att Thailand verkligen blir av! Mamma frågade förut om jag ville med henne till Maxi och kolla runt i butikerna, men jag har en massa plugg jag måste göra innan jag sticker iväg och tränar så jag kan inte hänga på, tummen ner! Som sagt ska jag träna senare och sen kanske det blir en söndagsfika, får se om jag hinner för jag har en massa att göra. Ska försöka hinna gå förbi farmor och farfar en stund med, var ett tag sen jag var hos dom. Nej nu måste jag sluta skriva, hörs senare!














Morgon promenad

Dagen började med att jag vaknade runt 12, var riktigt skönt att vakna utan att klockan ringde, så jag var riktigt pigg. Messade Sara och frågade om hon ville ta en promenad runt strömmen, så blev att äta, klä på sig och möta henne. Riktigt skönt ute, inte alls lika kallt som förut. Gick även förbi Elinas jobb och hälsade på henne, Zana kom också efter ett tag. Nu sitter jag här och ser på X-effect på MTV, love it! Haha. Efter det måste jag duscha och sen plugga. Blir att dra sig till Elina sen och fixa sig med tjejerna, ikväll ska vi fira Nathalie! Kameran hänger också med ikväll, see ya!


Leave me alone!

Hängde med Zana som sagt till stan, efteråt gick jag till Elina och hjälpte henne stänga, jag är så snäll hihi! Vi gick hem till henne efteråt och bara tog det lugnt, väntade på Nadja. Egentligen skulle vi laga käk men så lata som vi är så gick vi istället till Kungs för att fika, fan är det för fel på oss? Haha, trevligt var det iallafall. Sitter just nu hemma och är skapligt irriterad över att vissa människor inte kan lämna mig i fred och leva mitt liv för en gångs skull, antar att jag måste prata med de REJÄLT. Hate things like this.

Imorgon har jag inga speciella planer under dagen. Ganska så bra för jag har lite plugg att göra, fast vet att jag knappt kommer göra hälften... Under kvällen ska vi fira Nathalie som fyller 18! Jag blir sååå avis, haha... Som ni märker så skriver jag inte om något speciellt utan bara om mina dagar, vad vill ni se här i bloggen? Skriv gärna ner så jag vet vad jag kan förbättra!

 


It's friday guys!

Idag har det varit helt okej i skolan, inget speciellt som hände. ELLER JO, jag satt och pratade om Adi och hans basket, för han åker ju mycket till Stockholm och spelar där, sen när jag berättade för honom och några andra att jag skulle åka till Stockholm och vara där en vecka på sportlovet mobba dom SÖNDER mig för en sak, haha så jävla elaka! Hämnden kommer, när man minst anar det... Hade en galen idrottslektion också, Agnesa var lite smått kåt i mig haha och Per liknade en jävla apa när han sprang, hahaha. På väg hem så gick jag och imitera en person för Sara och sen märker vi att den persones kusin går framför oss, vi dog lite lätt av garv. Nu ska jag iallafall med Zana till stan för att fettot ska äta och inte vill gå själv. Senare ikväll bli det att laga middag och se på film med tjejerna hos Nadja. Ska försöka och inte glömma kameran, så ni får lite bilder imorgon :) See ya!


Confused

Har fortfarande inte somnat. Ligger och tänker på en massa saker jag inte borde tänka på för det gör mig tillslut bara ledsen, irriterad och deprimerad. Äckliga vinter som ska göra mig såhär, förlåt alla nära som får hålla ut med mig när jag är på dåligt humör, det ska bli bättre snart i promise. Just nu skulle jag kunna göra ALLT för att det ska bli vår eller sommar, nu drömmer jag mig bort allt för mycket. I think i need to sleep now, hörs imorgon och då får vi hoppas på en gladare Sandra.


Trötter

Planerna blev inte alls som jag hade tänkt mig. Inget av det jag ville äta fanns hemma så stack till stan med Greken och käkade, mums! Gick till Elinas jobb sen och underhöll henne lite, förstörde hela deras kök hehe, she's gonna kill me... Har precis duschat och tvättat håret, ser på "Extreme home makeover". Bäst är det! Både bra, roligt, sorligt och man kan lära sig något utav det. Ska lägga mig efteråt, är väldigt trött och jag har en massa tankar som virrar runt i mina hjärna, vet själv inte vad. What's wrong with me? Är skapligt deppig, trött och irriterad nu på sistonde, hoppas att det bara är ett tillfälle nu när vädret är som det är!

Thank God!

Idag har en liten sak räddat hela min dag, vi fick reda på vilka vi skulle jobba med nu under tekniken och bygga våra hus. Jag var såklart jätte rädd över att hamna med någon osmart människa (låter hur taskigt som helst men så är det, är själv sån i teknik så ville ha någon smartskalle haha) och vem hamnar i min grupp, PETER! Haha kanske låter överdrivet men arbetet är stort som fan. Helt vanlig skoldag annars, har fått lyssna på Philip halva dagen om hur mycket han hatar en viss person, haha stackarn. Ska strax gå och fixa käk till mig, sen blir det att plugga och ikväll träffa Zana. See ya!



Här har vi bilden, PEBBLAN :) HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Im in love



Jag är lite smått kär i denna klänning, sån baksuz människa som jag är så finns den bara kvar strl 38...
Får hoppas på att de får in flera storlekar, för då ska den bli min!

Hatar att plugga

Rubriken borde säga vad jag håller på med just nu... Sitter i mitt rum och försöker plugga in mina 50 spanska glosor som är till imorgon och ooh, hatar att läsa min glosor, såhär lät det nyss iallafall:


Jag: OOOOOOOOOH!!!
Pappa kommer in i mitt rum
Han: Va?
Jag: Dom här gloserna får mig att tröttna på livet!
Han: UCI. (=plugga)


Thats life.. Nu måste jag fortsätta för jag ska till min farmor om 20 min!



Bad day

Rubriken säger allt... Dagen började med att jag försov mig IGEN, halkade och slog sönder mig sen påväg till skolan, haft ont i huvudet hela dagen och inte fattat ett dugg av något på lektionerna och när jag väl ska gå hem går min favorit väska sönder. Så kan det gå ibland... Får hoppas på att humöret blir bättre snart, måste ta och göra lite plugg snart. Senare under kvällen ska jag hem till farmor och farfar, det är serbisk nyår idag så blir att träffa alla. Hörs senare, byyyye.

Balkan express

Sitter och är väldigt glad just nu, skrev in massa saker i min kalender och det bästa jag vet är att skriva i alla lediga dagar, haha! Ska gå och lägga mig nu och börja läsa boken "Balkan express" som jag ska ha till ett arbete, arbetet måste vara inlämnat innan sportlovet och är väldigt stort så det är bara att börja. Vill inte försova mig igen heller, min pappa lär väl döda mig om jag gör det igen. Btw, visst har jag varit duktig med att uppdatera idag? Ska försöka fortsätta så. Hörs imorgon, puss!


Nytt år, nya möjligheter

Är som vanligt lite sen med det här men det spelar ingen roll, skriver ändå! Jag hoppas att det här året ska bli bra och lyckat för mig,  men allt beror ju på en själv. Här är några saker jag vill lyckas med/göra:

- Åka iväg någonstans med Elina på sport eller påsklovet, om inte så åker vi till Stockholm en hel vecka iallafall.
- Vara mer aktiv på lektionerna i skolan och få ett bra slutbetyg.
- Sluta försova mig och lägga mig tidigare (sa det förra året med haha).
- Fika mindre och sluta köpa kläder jag inte behöver.
- Börja träna seriöst, tillsammans med Elinko.
- Börja övningsköra.
- Sluta vara för snäll och ställa upp mot folk som egentligen skiter i mig.
- Hitta ett extra jobb.
- Umgås mer med min familj, speciellt min bror.


Finns säkert en massa mer, men inget jag kommer på för tillfället. Det här är iallafall dom viktigaste som jag måste ta tag i och som jag vet att jag kommer göra! Finns även saker jag vet lär hända detta år. Ska ju som vanligt till Serbien och vara borta där i 2 månader, någon gång under tiden åker jag och Elina till Natha i Grekland och är hemma i hennes stad i några dagar och sen åker vi till Khalitea (tror jag det heter) där vi ska njuta av livet! Pratas väldigt mycket om en resa till Thailand, som jag VERKLIGEN hoppas på!

Vet faktiskt inte vad det finns och säga mer... Jag sätter inte upp för höga krav på mig själv och är inte allt för seriös, lever mest livet med dom jag älskar och njuter av det!


Pod kozom te jos uvek cuvam

Vec odavno ja ne znam i ne uspevam
da ne mislim na tebe kad oci zatvaram
gde si sad, dok saljem ti san

Vec odavno mi svako jutro ispise
na jastuku od ceznje isto pitanje
gde si sad, da l' mislis na nas

Ne znam kako ti je
kad te druga pokrije
il' te prazna postelja
na nase vreme podseca

...och i slutet är det bara du och jag

Nu är jag hemma igen! Jag och Elina sågs sist i söndags, det är ganska så mycket för oss så we had much to talk about! Inte precis så mycket positiva saker, "Sandra, i slutet är det du och jag mot världen, like always", faktiskt så är det så. Greken kom också efter ett tag och gjorde oss sällskap :) Fixade också det grejerna jag skulle, köpte också en kalender till mig på stan. Det behövs verkligen nu när skolan början och för er som känner mig vet ju att jag inte kan leva utan en kalender, jag skriver ner ALLT där. Nu hade jag tänkt att bara ta det lugnt och lägga mig i badkaret, senare måste jag plugga lite matte. Hörs sen!


Zivi bili pa videli

Hej på er! Dagen började med att jag försov mig och att Sara ringde mig klockan 8 och säger: Hallå vart är du? Vi börjar om 10 min! Lite smått panik där, med tanke på att vår första lektion var NO där vi skulle gå igenom ett nytt arbete, men jag hann lite iallfall. Vi har ändrat lite på vårt schema så på tisdagar slutar jag 14.10 istället för 15.20, UNDERBART! Ska strax ta och äta och sen träffa Elina, som förövrigt har sovit hela dagen, bad girl! Vi ska till stan och fika, vårat liv... Haha. Sedan ska vi också hinna gå till friskis innan jag drar iväg till farmor och farfar. Skriver säkert senare ikväll när jag är hemma hos dom, hörs!



Elina i Stockholm, äckligaste latten var det, enligt mig..


No more for today

Har precis lagt in baguetterna i ugnen, ska äta och sen duscha. Ska försöka hitta någon film jag kan somna till sen, orkar inte vara uppe länge, vill faktiskt kunna vänja mig vid att somna runt 11-12! Det går, om man faktiskt vill. Är också lite ledsen och irriterad så blir nog bättre om jag lägger ifrån mig datan.

Imorgon är det skola som vanligt, efteråt måste jag på stan och fixa lite saker först och sen blir det att dra till friskis. På kvällen tänkte jag gå till farmor och farfar och sova där, har byxor som måste sys in så ska be henne fixa det. Hörs mera imorgon, puss!


Alltid lika pigg... Haha

"ame jag svär vid gud"

Gick inte ut, Zana har precis kommit till Elina och jag orkar faktiskt inte sitta hemma hos någon haha. Lika bra ändå, har en hel del att göra här hemma. Anledning till att jag skriver nu igen är för att Elina vill att jag skriver ett inlägg om endast henne, hon tvingade mig på telefon...


Vad ska jag skriva ner om dig Elina? Hmm... Kortfattat:
En underbar människa som man vet aldrig sviker och som alltid finns där till stöd. En vän som man kan skratta och skämta om precis allting, en person som är full av energi som jag bara behöver titta på och så dör jag av garv. Oftast är det du som gör mina dagar bättre, du sprider kärlek och värme till din omgivning och låter aldrig dina negativa sidor gå ut över dom närmsta. En vän som du borde alla ha och jag är lyckligt lottad som har dig! Orkar inte skriva mer för jag tror att du själv vet vad jag tycker, som sagt, real friendship never ends.



Last year, 2009

Egentligen är det kanske lite sent att skriva om 2009 nu men jag känner för att göra det ändå!



Vad har man att säga om detta år då? Bra eller dåligt? Har varit både och faktiskt. Det bästa jag gjort det här året är att jag och Elina kommit väldigt nära varandra, nu skulle jag inte kunna klara mig utan henne! Jag har börjat tänka och bry mig om saker som jag inte gjorde förut, umgåtts mycket med familjen, varit duktig i skolan m.m. Dom mindre bra sakerna är väl först och främst mina sömnproblem som har förstört väldigt mycket för mig. Blir väldigt seg, trött och lätt irriterad, men det håller som tur på att bli bättre. Har även insett vissa saker med vissa människor och blivit sårad när jag minst anar det, men man lär sig av sina misstag! Skriver ner lite vad jag minns från varje månad och lägger upp lite bilder, enjoy!


Januari: Jag åkte till Säfsen med familjen och våra vänner, något jag verkligen behövde och njöt av. Min älskade storebror fyllde 18 år och vi hade en stor fest för honom i en lokal som blev lyckat.




Februari: Försöker minnas om något speciellt gjorde men inget som klickar upp i mitt huvud. Antar att jag för det mesta pluggade, umgicks med vänner och sen hade jag också dansen.


Mars: Födelsedags månaden, haha! Många fyller verkligen år då, bla jag, Elina och Zana. Vi var väldigt nära varandra den här tiden så vi firade det ihop, vi var hemma hos mig och tog hem dom närmsta tjejerna och åt middag, sen gick vi vidare till Natha, trevligt var det! Seka Aleksic kom även till Borgen, bland dom bästa konserterna jag varit på, sjukt kul var det!






April: Älskade april! Då det är som bäst väder i Sverige, soligt och fint ute. Umgicks väldigt mycket med Zana och Elina, minns att vi hade påsklov då också och att min mamma skällde ut mig för att jag aldrig satt hemma, haha riktigt kul hade vi! Satt och fikade, glass på halvars, promenader, Vasa osv.






Maj: När jag tänker på maj så får jag upp 1:a maj... Haha nu ska jag inte fortsätta för då dödar väl Elina mig. Också en väldigt bra månad där jag gick i skolan i typ en vecka p.g.a Valborg, prao och en massa andra lediga dagar. Umgicks mycket med folk och satt mycket på Fräckas uteservering på eftermiddagarna! Åkte även iväg på Livet är en fest med Elina och Zana i Nynäshamn, en oförglömlig resa eller vad man nu ska kalla det.







Juni: I början såg dagarna ut som i maj, sedan kom det vi alla hade längtat efter, SKOLAVSLUTNING! Fick jätte bra betyg och blev nöjd. Ungefär den 26 juni åkte jag och pappa ner till Serbien (mamma och Dejan kom lite senare). I början hade jag lite smått tråkigt och var ledsen över att min bästa vän hade svikit mig, men hon skulle inte få förstöra mitt sommarlov inte, så jag började umgås med nytt underbart folk som jag idag längtar efter att få se!






Juli: Mamma och Dejan kom, några dagar senare tog vi bilen till Grekland och var där i 10 dagar. Både jag och min bror trodde att vi skulle ha det tråkigt för att vi åkte med våra päron men det var en av dom bästa resorna på länge! Lärde känna en massa nytt folk, vi träffade våra vänner från Katrineholm och umgicks med deras familj, ville verkligen inte hem. Väl tillbaka i Serbien så blev det många strandfester, umgicks med vänner och familj, och i slutet blev jag lite smått kär!




Agusti: Tog vara på den lilla tiden som var kvar innan hemresan, gjorde en hel del roliga saker. Tjöt som ett litet barn till flygplatsen och när vi väl var i Stockholm minns jag att jag grät och sa: Jag vill hem... Då säger pappa: Men tåget kommer klockan 6, sine. Jag: INTE DET ÄCKLIGA HEMMET, NER PAPPA, JAG VILL NER! Haha. Agustifestivalen var också, vilket var helt okej. Skolan började senare någon gång med.








September: Blev väldigt sugen på att åka ner av någon anledning (Nej det är inte för att jag hade en kille i somras där för jag var inte ens kär och brydde mig inte). Elina skulle med men det blev inte av, så jag åkte ner själv en vecka. Var helt ok, kunde varit bättre men mycket hände och jag fick göra en hel del sjukhusbesök, bad!








Oktober: Helt vanlig månad. Bestod av en massa plugg, umgås med mina vänner och så. I slutet hade vi höstlov där jag för det mesta tog det lugnt, åkte en dag till Stockholm med Elina för lite shopping och så blev det lite fester med här hemma i Norrköping.






November: Hände inget speciellt  här heller, brukar kalla dom här månaderna för "depp månader" för att vädret är så tråkigt och alla är sega haha. Hade prao i två veckor på Cafe Paus, det enda jag minns från denna månad haha.

December: Plugga och lämna in det sista innan jullovet! Var mycket med Elina med och tog det lugnt innan lovet. Jullovet var heller inget speciellt, förväntade mig en massa saker men inget blev av. Firade iallafall jul med familjen och nyår med mina vänner som blev galet lyckat. Har aldrig varit med om ett såhär roligt nyår! (Finns bilder på facebook för er som vill se).





Jäklar vilket långt inlägg det blev! Lite senare skriver jag om året som precis börjat och mina förväntningar där. Tog mig mer än en timma att göra det här, nu måste jag gå annars dödar Elina mig!


I just wanna sleep

Jullovet är över och idag började skolan igen, fyfan! Började med att min pappa stod vid min dörr och skrek: USTAJ! Har inte varit på världens humör idag eftersom att jag bara sovit två timmar i natt, så när jag kom hem så däcka jag i sängen och sov i en och en halv timma, har världens huvudvärk nu också...

Elina ringde och bad mig komma till stan men det orkar jag faktiskt inte. Kom på sen att jag hade lagt undan en tröja på JC, så snäll pappa som jag har så köpte han den istället när han var på stan, bästa pappa! Idag skulle jag ha gjort en hel del och fixat lite saker här hemma, men jag flyttar fram det som vanligt, har ingen lust. Ska senare ut på en promenad med Elina istället.

Förövrigt så händer inget speciellt den här veckan. Lärarna har redan spikat upp läxor och prov så det är väl där vi börjar... Ska även börja gymma med Elina, ja, äntligen tar vi tag i det nu haha. Det är serbisk nyår den 12 eller 13, så får se om man hittar något skoj i helgen!

Back on track!

Det trodde ni inte va? Haha. Kände för att börja blogga igen, blev lite sugen nu på senaste när jag läst en hel del bloggar, och sen tyckte även mina närmsta att jag skulle skaffa en igen så nu har jag gjort det!

I bloggen kommer jag försök skriva minst ett inlägg om dagen, det låter ganska så lite men jag har ju skolan, plugg och träningar så att. Kommer skriva mest om min vardag, tankar och känslor, mode, m.m, ni lär märka själva :)


RSS 2.0