Nisi ti kriv, nisi mogao da znas, koliko nesrece mozes da das!

Förlåt för min hemska uppdatering, men har varken haft tid eller orkat, som vanligt. Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, stand. Plugg, varit med tjejerna, varit på bio och sett Paranormal Activity 2 (SJUKT LÄSKIG, enligt mig), shoppat lite m.m. Lovade ju er för flera dagar sen att jag skulle lägga upp allt jag hade köpt, och jag har fotat allt men jag har inte haft orken till att lägga upp det, så det gör jag imorgon!

Skolan har verkligen tagit all energi på mig. Idag gjorde jag spanska prov, och det gick bra hoppas jag. Imorgon skippar jag skolan med tanke på att jag bara har idrott och ingen mer lektion, så då ska jag göra lite saker som behövs göra - Städa, plugga, fixa lite saker osv. Senare mot kvällen ska jag gå och träna, om jag orkar?

Nä, känner mig väldigt stressad, har gjort det rätt mycket den senaste tiden. Vet inte vad det riktigt beror på, för jag har inte så mycket plugg. Kanske behöver lite ledighet? Tur att höstlovet då är här snart! Har inga fasta planer än för vad som händer, men tjejerna och jag har ju tänkt lite på vad man kan göra. På lördag blir det iallafall koncert - Djogani och Serif Konjevic! Riktigt bra är dom båda, fast Djogani är en grupp för er som inte visste. Det är en man och en kvinna (Djole och Vesna) som sjunger tillsammans, dem är gifta också haha.

Nu har jag skrivit väldigt mycket, orkar ni läsa allt?


Såhär pigga brukar vi tjejer vara efter galna nätter och knappt någon sömn, bild från i söndagsmorgonen


Matea och jag i skolan på historian, arbetsro?


!

Dålig update, i know. Om jag inte hinner uppdatera ikväll så lovar jag att jag gör det imorgon!


HOUSE

House är fan i mig den bästa musiken som finns, eller kanske efter juggemusik, haha! Sen är det lite synd att en börjar lyssna på house och sen börjar alla helt plötsligt skriva överallt och säga: JAG DÖR FÖR HOUSEEEE. Hahaha! Sitter och lyssnar på en gammal men jävligt skön låt, blir helt galen inombors av den:
Deep Fear - Phobia long club mix

Kom hem från Cissi nyss typ. Gjorde inget speciellt där förutom att dega i soffan, snacka lite skit och se på PH. Ska alldeles strax gå och lägga mig, igår fick jag knappt någon sömn och imorgon ska jag göra en hel del. Egentligen brukar jag spendera mina söndagar till att lata mig och ta det lugnt haha. Måste köpa biobiljetter tidigt, ska till stan och köpa lite saker, gå till farmor och farfar för att äta middag, hinna plugga och duscha, och på kvällen blir det bio!


Trötter

Igår blev det en riktigt lyckad kväll med mina tjejer! Men först så kom Danijela från K-holm för att träffa mig. Blev en fika med en massa skitsnack och prat, fan vad jag älskar den bruden. Lite tråkigt att vi bor en bit ifrån varandra men det fixar sig ändå, vi ska ju ses om en vecka igen! Senare på kvällen så mötte jag upp alla tjejerna och så gick vi för att handla mat, vi handlade massa goda saker som man brukar ha till sallad: Kyckling, pasta, gurka, tomater, lök, fetaost, såser, majs m.m. Vi lagade maten hemma hos Felicia, men Felicia och hennes mamma är i Helsingborg så Cecilia (deras släkting, hon bor där med) var med oss där. Riktig trevlig middag, och rolig var den! Efteråt höjde vi musiken och fixade oss och dansade loss, fick besök av lite trevligt folk också. Sov också över där och imorse såg hela lägenheten ut som ett helvete, så då var det bara dags att börja städa!

Under dagen idag gick jag på stan med mamma, tänkte köpa lite fina saker jag har sett till mig. Men vad händer när vi ska köpa första saken i HM? Jo, min mamma har lagt sitt kort i sin andra jacka, så det blev att gå och lägga undan allt, haha knäppt. Men imorgon ska jag gå och köpa allt, och då får ni bild på det och på jackan med. Imorgon blir det även bio, PARANORMAL ACTIVITY 2! Har redan sagt till pappa att jag ska sova brevid mamma på söndag så då får han sova här... Hehe.

Nä, nu har tjejerna ringt mig och dem är hemma hos Cecilia och myser där, så tänker joina dem nu! Hörs imorgon :)


Slut här, slut där

Vad har hänt i bloggvärlden? Paow och Hugo gör slut, Blondinbella och hennes pojkvän Nils gör slut? Allt på samma dag? Haha damn... Om jag ska vara ärlig så blir jag nästan lite ledsen haha. Tycker att båda paren är sjukt söta. Paow och Hugo gjorde ju slut för att Paow hade varit otrogen med Nemo, men varför gjorde Nils och Blondinbella slut?! Ae, tycker synd om dem iallafall...




"Od vina od vina, nije od karmina"

Skola idag som vanligt. Efter skolan blev det fika på stan med tjejerna, köpte även min vinterjacka för i år! Riktigt fin är den, kan ta kort imorgon och visa er. Efter stan blev det att gå förbi farmor och farfar och hälsa på, farmor lagade även våfflor åt mig hihi. Ska snart sätta igen och plugga lite med matte, sen blir det att sova!

Idag när jag var på stan så hittade jag så mycket fina saker till mig. Längtar tills pappa sätter in mitt studiebidrag den här helgen! Förresten så ser jag fram emot helgen, mycket roliga saker händer. Kanske inte hinner uppdatera, men då får ni en big update på måndag!


Onsdag

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, men har glömt bloggen/inte haft tid dessa dagar. Har inte gjort något speciellt typ. I lördags festade vi på Cromwell, sjukt kul hade vi! (Finns en hel del bilder på FB.), sen har jag varit i skolan, tränat, pluggat, varit med mina tjejer osv. Inget speciellt har hänt! Jo förresten, en negativ sak... Det har blivit så jäkla kallt! Helt sjukt att vinterjackan antagligen åker på imorgon... Btw så hitta jag en dö snygg idag som jag troligtvis ska köpa imorgon.

Ikväll så hade jag och mina tjejer tjejkväll hos Felicia, riktigt mysigt och roligt! Jag ser fram emot dagarna framöver, en hel del roliga saker händer! Fest på fredag, Danijela kommer hit på lördag, gå på bio och se Paranormal Activity 2, och lite annat skoj. Nu ska jag gå och lägga mig, börjar runt 10 imorgon med idrott så måste vara pigg :) God natt.


En del av tjejgänget från i lördags


Helg!

Äntligen helg säger jag bara! Igår under dagen så färgade jag Saras hår, men hon hade köpt toning och på hennes mörka utväxt blev det tyvärr ingen skillnad, så vi ska till stan snart och köpa hårfärg igen och fixa det! Selma var också här en liten stund, tvingade med henne att köpa kladdkaka till mig hehe. Farmor och farfar kom hem från Serbien igår kväll så gick dit en stund och sa hej till dem med. Orkade verkligen inte göra något speciellt igår, har varit så trött den här veckan, så jag beslöt mig för att stanna hemma i badkaret med en massa ljus runt om, hur mysigt är inte det? Farmor hade köpt med en massa kändis tidningar från Serbien med som jag brukar läsa, så låg och läste dom i badkaret samtidigt haha.

Nu måste jag gå! Mina baguetter står och väntar på att bli uppätna och sen måste jag fixa mig. Senare ikväll blir det party con mis amigas!


Plugg, plugg, plugg

...och ännu mera plugg! Anledningen till att jag inte uppdaterade något igår. Eller, det berodde ju inte så mycket på plugget, var bara allmänt trött och seg igår. Idag ska jag läsa lite saker på internet om Medeltiden, skriva klart en recension och göra klart matten. Ska strax börja med det! Halv 8 så ska jag träna muskelstep, hoppas att jag inte får världens träningsvärk som sist... Hörs lite senare!


Ja, såhär känner jag just nu, skjut mig någon! Hoppas på en helg som består av lite mindre plugg så att jag kan träffa mina tjejer för jag har inte träffat dem på två dagar nu!


Tidsförbrist

Namn: Sandra Knezevic
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Nej
Längd: 1.74 cm
Skostorlek: 38/39

Hårfärg: Brunt/mörkbrunt
Är du kär i någon: Nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nja, trivs bra! Men ibland vill jag bara flytta till Belgrad
Tänker du på att ta självmord: Nej!

Dricker du alkohol: Sällan
Röker du
: Nej
Vilket shampoo använder du
: Syoss!
Vilken parfym använder du
: Olika hela tiden, men mest "Secret love"
Vad är du rädd för
: Insekter, mörker och ormar
Gillar du att tvätta: Tvättat en gång i mitt liv
Gillar du Berg-och-Dalbana
: Om jag gör!

Senaste:

Film du hyrde: Hackicko!
Film du köpte: Köper aldrig
Låten du lyssnade på: Lyssnar på, Mohombi - Bumpy ride

Personen du ringde: Dejan
Tv program du tittade på: Paradise hotel
Personen du tänkte på: Pappa *undra vart han gick*

ANTAL..

Gånger du varit kär: 2 gång, tror jag
Gånger ditt hjärta brustit: Många gånger
Hjärtan brustit på grund av dig: Ingen aning?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Haha några gånger i NT!
Ärr du har på kroppen: 1, på magen

SENASTE..

Personen du fick mail av: Läser aldrig mina mail tyvärr
Personen du fick brev av: Får aldrig brev? Av banken brukar jag få ibland haha
Personen du fick sms av: Zana
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Minns inte
Saken du köpte: Chockladboll!

Vad har du gjort idag
: Skola, sovit, käkat och ska strax börja plugga
Var det kul: Nää, seg som fan
Hur tidigt stiger du upp: Imorse, halv 7
Gillar du att slåss: Nej!
Vad ska du göra idag: Plugga, göra kladdkaka, duscha, se på Paradise Hotel! 
Är du seriös: Beror på vilken situation man är i, men jag tycker om att vara oseriös
Vad är du allergisk mot: Ingenting? Falska människor
Var har du ont: Ingenstans
Använder du hårspray: Ibland när mitt hår är fettigt och jag inte orkar fixa det, hahaha


Tisdag

Hade en riktig lång sovmorgon imorse, började 11.20! Ändå hade jag svårt att gå upp imorse, men det beror mest på att min säng är det skönaste som finns på morgonen... Så varm, mjuk och skön, oj det där lät lite fel men jag tror att ni förstår vad jag menar! Efter skolan blev det att gå hem och äta snabbt och sen blev det fika med tjejerna på stan. Borde inte ätit och fikat innan tränningen, ville spy upp maten under träningen haha... Men det gick bra, riktigt kul och jag har verkligen kommit igång med träningen nu! Efter träningen så duscha och käkade jag, kollade även på DH och nu väntar jag på att reprisen av PH ska börja. Blir att plugga lite spanska efter och sen ska jag slagga, är jäkligt trött!

I WANT!

Jag dör lite lätt varje gång jag kollar på den här västen, den är så jävla snygg och jag har även testat den. Men sen kommer vi till några problem... Det börjar bli för kallt för att använda den, jag har ingen aning om hur jag ska matcha den och min plånbok är tyvärr inte lik Kenzas...

Men vad fan, jag vill ju ha den... Pappa, läser du min blogg? Help me!


Träning gör en pigg och glad!

Har precis käkat 2 mackor, är fortfarande lite hungrig men vet inte vad jag ska äta? Har iallafall varit och tränat med Elina, var nära på att inte gå först... Var så jäkla trött och seg, men nu är jag jätte pigg och glad! Ska duscha av mig lite snabbt och sen plugga matte. Missade Paradise Hotel som började halv 8 så ska se på reprisen kl 11!

En sak som hände på vägen hem var att när jag och Elina skulle svänga in mot Domino och gå förbi där (det var mörkt då och ingen var där) så står det två killar som är hur skumma som helst och börjar säga saker som: Chicaa loocaaa och kommentera våra ben och jag vet inte vad. Både jag och Elina börjar få lite panik med tanke på att inte en ända människa är framför oss och vi ska gå igenom där dem bygger en stor byggnad och igenom en parkering, så vi vänder oss snabbt och börjar säga högt att vi "glömde" möta en vän. Jag var så jäkla rädd, trodde bokstavligen att dom skulle stoppa oss då och hoppa på oss... Jag tackar Gud, att jag inte gick själv, för egentligen trodde jag att Elina inte skulle hinna gå och träna och då skulle jag ändå gått och gått förbi där själv. Hade fått panik och Gud vet vad som hade hänt. Sjukt att såna här människor ens får vara ute på egen hand, blir så jäkla arg! Polisen går och lägger ner tid på att jaga små fjortisar på stan och tar deras dricka, idioter?! Som att dem inte fixar dricka igen inom 20 min, gå och jaga dessa idioter istället!!!

TRÖTT

Idag är jag inget annat än TRÖTT! Var faktiskt pigg under dagen i skolan, men jag visste att jag skulle bli seg och trött när jag kommit hem med tanke på att jag bara sov i 2 timmar i natt. Var hos tandläkaren idag också och dom tog ut gommen, YES!!! Fyfan vad skönt det är, äntligen kan jag börja äta som en normal människa och jag slipper få skavsår på tungan längre! Kan lägga upp en bild och visa er för er som inte vet vad jag pratar om.

Nu ska jag byta om lite snabbt, ska möta upp Elina och sen blir det att träna! Senare måste jag plugga lite matte, hoppas att jag har piggnat till tills des...



Detta som sitter uppe i käften är alltså gommen haha, men rälsen sitter kvar på tänderna!

Im happy!

Blev en fika på fräcka med Dejan, Stefan, Natha, Felicia och Cecilia, mysigt att bara prata! Gick förbi Cromwell också och hälsade på mitt fina hjärta som jobbade, blev glad av att bara se henne :) Är bara allmänt glad nu, livet är på topp! Jag ser fram emot saker som ska hända, min familj är lycklig och jag har kommit nära min bror, jag har hjälpt honom med en sak och han blev så glad förut. Är laddad inför en ny vecka, imorgon har vi egentligen en lång skoldag, men våran spanska som är sista lektion är inställd så vi slutar rätt tidigt. Nu ska jag fixa naglarna och sen bädda ner mig i sängen, puss och god natt!


Matte

Aaaaaaaaaaaaa säger jag bara... Käkade nyss och mamma gjorde som vanligt sin schampinjonsås, men hon la i något JÄVLIGT starkt så det svider som fan just nu på tungen och jag har tårar i ögonen! Ska börja plugga matte snart, senare blir det fika med tjejerna, dags att snacka lite skit!


@ Cromwell house












  

  

  

  


Gay-paraden i Belgrad

Idag så har vi i Belgrad gay-paraden, något som 80% av befolkningen i Serbien inte tycker är okej. På tv idag visar dom hur huliganer förstör bilar, affärer, saker i stan, bränner upp delar av hus osv. Det värsta av allt är nog att polisen springer ifrån dom med tanke på att dom är 500 st som kommer emot ca 100 poliser. Dom visar ingen respekt alls och mer än ca 50 poliser är redan skakade.

Jag tycker att det här är en skam. Jag förstår att dom vill demonstrera, men hallå? Det finns andra sätt att demonstrera på än att göra såhär! Samtidigt kan jag förstå dom, för min kompis sa en jäkligt bra sak förut:

"Medans serbiska barn i Kosovo går utan skor på gatorna så firar vi politiker med bögarna deras rättighet."

Det har han fullständigt rätt i, för staten har lagt ner sjukt mycket pengar på denna dag. Pengar på vad kan man undra? Jo på att ta poliser från hela Serbien till Belgrad. Jag menar, varför hålla i en sån här sak i ett land som inte accepterar det här alls och har en av Europas värsta huliganer? Vill dom vara bögar, så kan dom vara det, men dom behöver inte provocera folket och visa det ute på gatorna, bara dumt när dom vet hur läget ligger till.

Nu kommer folk som kanske läser det här tro att jag snackar skit om mitt egna land, men det gör jag inte. För jag har emot bögar, och säg inte till mig: "Sandra vi lever på 2000-talet." Nej, det där finns inte i min värld och det vet dom som är nära mig och känner mig. Jag kommer aldrig att ändra min åsikt, för enligt mig skapade gud Eva och Adam, inte Adam och Adam eller Eva och Eva.



Evo odnesi joj ti srce moje, nek bude od koristi kad nemas svoje!

Kvällen igår slutade bra! Natha kom först hem till mig och så fixade vi oss tillsammans, mötte upp tjejerna runt 10 och då gick vi till en fest där en kille fyllde år! Vi var där till ca 12, då skulle alla 18+ ut haha. Men alla var så jäkla pepp, så vi bestämde oss för att fortsätta med festandet på Cromwell! Så alla vi (som var ca 10 pers) rörde oss dit. Drack lite där och dansade loss till house musik, riktigt kul var det. Runt 2 någon gång började vi röra oss hemåt, och fyfan vad kallt det var att gå hem... Det är oktober nu, hur ska jag kunna gå hem sen i december/januari?

Lägger upp lite bilder som jag och greken tog innan vi gick hemifrån, lite egopics och oseriösa bilder!














Njegovo nista, meni je sve



Vazduh koji disem
ne treba mi, ne
kolko usne tvoje
sto me ne ljube

Ne treba mi niko
pustite me svi
idite, idite od mene
pevajte, pijte, ljubite se
idite, idite u zivot
njegovo nista meni je sve

Voda koju pijem
ne treba mi, ne
kolko ruke tvoje
sto me ne grle


Tummen ner

Morgonen började ganska bra för mig, förutom att jag fortfarande har världens jäkla träningsvärk överallt. Men nu har jag mensvärk, igen som jag hade igår och jag är irriterad. Varför är jag irriterad? Har ingen som helst anledning, hatar mina humörsvägningar.


Frukost

Vissa äter frukost innan 10, vissa äter efter 12... Dvs, familjen Knezevic! Satt också och kollade på en film på serbiska kanalen med brorsan, en film som handlar om en vanlig serbisk familj för ca 50 år sen som bor i en by. Riktigt sorlig film måste jag säga.

Nu degar jag i sängen, men ska resa på mig snart. Idag ska jag duscha, städa mitt rum, plugga och senare fixa mig!


Obeskriviligt

Varje år när jag har kommit hem från Serbien, har jag haft en period då jag bara varit allmänt nere för att jag är tillbaka till "verkligheten" och tanken som far upp i mitt huvud "ett år kvar" får mig bara att vilja dö, nej då, men nästan...

Jag saknar att lägga mig på gården varje morgon och sola och ta vattenslangen och skvätta ner mina kusiner
Jag saknar att få allt serverat av min farmor
Jag saknar att bli jagad av hundar på nätterna som har gjort att jag fått hjärtinfarkter
Jag saknar att kasta stenar på utekatter som kommer in i våran gård (hahahaha)
Jag saknar att driva sönder med min kusin Milica som är lättirriterad
Jag saknar att säga "budalo dijete"
Jag saknar att äta pljeskavica och palacinke
Jag saknar att träffa alla mina släktingar
Jag saknar att gå ut nästan varje kväll och komma hem när det är morgon och alla äldre grannar kollar på en som om man vore dum i huvudet
Jag saknar att stå och shotta på klubbar och dansa så att man inte har känsel kvar i bena
Jag saknar att höra alla skrika mitt på gatan till varandra "haaaloo, jebi se, jebem ti mater" osv
Jag saknar att träffa mina galna vänner
Jag saknar att promenera runt hela Zarkovo och stan
Jag saknar att se alla katter, hahaha
Jag saknar att gå till badhuset och stranden
Jag saknar att gå runt i shorts och bara något linne
Jag saknar att höra balkan musik vart jag än är
Jag saknar att ha den där känslan av lycka jag känner bara jag vaknar upp på morgonen

JAG SAKNAR MIN ÄLSKADE HEMSTAD, BELGRAD


En utekväll




:)

Igår gjorde en person min dag lite bättre, genom att bara länka mig en låt, men låten är väldigt speciell. Det känns som om texten är skriven för oss, tänker inte förklara varför, men ni som förstår texten lär nog förstå kanske vem han är och varför han länkat den till mig!

Nocas te nisam sanjao
nocas te nisam ljubio

nocas kad nastane
ova pjesma za tebe
znaj da sam prebolio

Dani se ne vracaju
dobro sam kad me pitaju
para i vremena
za svakog ko mi ne treba
a koga volim nije tu

Kad dodje oktobar i kise padaju
ja sjetim se ljeta i pomislim na nju

i nije me sram kad oci zasuze
to stara ljubav pise stihove

Znam, daleko od oka
sve je dalje od srca
al' kako da sakrijem
u dzepove sve ulice
eh gdje sam te ljubio


Myspys

Det är vad jag har haft på mina två studiedagar! Igår så satt jag och Nadja hemma hos mig och pluggade, hände även en rolig sak där... Nadja track för hårt med pennan mot blocket så stiftet gick sönder och åkte rakt upp i hennes öga, hahahaha fyfan vad jag skrattade åt henne! Hon kunde inte öppna sitt öga! Senare på kvällen tränade jag och Carro muskelstep och jag säger bara en sak, rena rama helvetet. Jag har sån träningsvärk idag att jag inte har kunnat gå normalt, men det var riktigt bra träning för kroppen som vi ska fortsätta med! På kvällen satt jag, Nadja, Elina, Selma, Matilda, Dejan och Stefan i min farmors lägenhet, vi hade riktigt kul! Vi satt och åt popcorn och garvade som aldrig förr åt gamla minnen och roliga saker.

Idag blev det en fika med tjejerna på stan och sen har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt. Har inte orkat göra något annat med tanke på träningsvärken och mensvärken på köpet! Nadja och Zana joinade mig runt 11 och satt här fram tills nu, tog det lugnt bara och pratade lite. Imorgon ska jag plugga lite, duscha och försöka hinna till stan och köpa lite saker jag behöver. Senare på kvällen blir det antagligen party!


Söta Nadjenka igår när hon hade fått stiftet i ögat.... Hahahaha

Torsdag

Vaknade upp rätt sent idag för att vara torsdag, runt halv 1! Började städa undan lite här hemma och käkade frukost, just nu sitter jag och väntar på Nadja som snart är här. Vi ska göra kladdkaka, plugga och sen ska jag fixa hennes naglar! Vi får höras lite senare, glöm inte att hjälpa mig med frågan under detta inlägg!


En morgonpigg Sandra

Hjälp!

Nu är mina hår problem tillbaks... Vet inte vad jag ska ha för färg på huvudet!!! Eller jo jag vet, jag vill ha min naturliga, ask ljus brunt, men det är så jäkla jobbigt att vänta på att håret ska växa ut. Har redan börjat låta det gör det, och jag kan lova att jag inte tycker om min utväxt jag börjar få, med tanke på att jag har mörkt hår... Samtidigt som jag håller på att låta det växa ut och vill ha min naturliga hårfärg, så vill jag behålla det mörka jag har nu. Tycker att den färgen är snygg, och tänker att jag kanske kan färga hos en frisör på våren till min hårfärg (vilket jag tvekar på att frisörer lyckas göra rätt, så att det blir just som min naturliga hårfärg). Fy vad jobbigt det är att vara tjej just nu haha! Hjälp mig, ska jag ha det jag har nu, dvs mörkt, eller ska jag låta mitt hår växa ut och ta tillbaka min naturliga snygga hårfärg?!


Min naturliga:












Mitt mörka hår som jag har nu:











Back!

Jag ska fortsätta plugga, fick inte så mycket kommentarer men vet att jag kommer att ångra mig om jag tar bort bloggen. Blir kanske inte uppdatering all the time, men ska försöka! Skolan, plugg, träning, vänner och annat tar ju en hel del tid.

Vad har jag gjort sen jag "slutat" blogga? Ja du en hel del, men orkar inte ta allt. Gått i skolan och lärt känna klassen bättre, pluggat en hel del, umgåtts med tjejerna, shoppat, festat osv.

Imorgon och på fredag har vi studiedag, hur skönt är inte det? Så imorgon ska Nadja komma över till mig, vi ska baka kladdkaka och plugga hemma hos mig under dagen. Ska även fixa fransk manikyr på hennes naglar. Kan visa bild på det efteråt. Har inte så mycket mer att säga just nu, så det får bli en punkt här.


?

Vet inte om jag orkar fortsätta blogga, har tappat suget... Men ni avgör, får jag tillräckligt med kommentarer som gör det värt haha så fortsätter jag!


RSS 2.0