Shopping











...och sen lite hudprukter och saker till skolan som är onödigt att fota!


Torsdag

Idag var alla mina lektioner inställda så jag låg och sov till kl 12 någon gång. Pluggade lite efteråt och sen blev det en fika med tjejerna på Fräckas uteservering, gick och shoppade lite sen med. Elina berättade till mig att hon vill se vad jag shoppat så det kommer ett inlägg med det med, haha! Var förbi hos farfar sen och umgicks lite med honom, min farmor har åkt till Österrike och ska vara där i några dagar så vill inte att han ska sitta själv hemma hela tiden! Pluggade klart till ett prov som jag har imorgon och snart ska jag nog lägga mig.

Imorgon slutar jag tidigt, runt 12, så jag tänkte träna efter skolan. Har fullt upp sen hela dagen med att fixa saker till kvällen eftersom tjejerna kommer hit på middag eftersom att jag har fyllt år!


Matea hade roligt med min mobil i fredags... Bilden är faktiskt lite rolig, jag ser jävligt fel ut i ansiktet haha


Idag på fiket





Birthday

Igår fyllde jag år, och under kvällen var släkten här. Trevligt var det, inte ofta man umgås med släkten tyvärr! På fredag ska jag firas med tjejerna, ska bli riktigt kul om allt går som det ska! Idag blev det skola och sen träning med Carro, efteråt så pluggade jag lite här hemma. Blev sugen på scones från ingenstans så gjorde det med, så gott är det! Finns inget mer vettigt att säga så sätter punkt här nu.


Min kusin Dino igår hemma hos mig... Han är 5 år och min pappa har lärt honom att peka finger, och såhär gjorde han när jag ville ta kort på honom, bra pappa bra!


Påväg till gymmet, hoho


Hahahaha, Carro skulle ha den här i skolan idag till ett arbete. Världens sötaste thailändare! Och bästa för den delen med

Work

Det var länge sen jag vaknade upp och var ledsen... Jag hade en underbar dröm i natt, jag drömde om att jag hade vunnit 3 miljoner kronor! Jag var överlycklig och planerade hur jag skulle göra med pengarna. Förstår ni då och vakna upp på morgonen och inse att det bara var en dröm? Haha... Har precis gjort klart lite skolarbeten och nu håller jag på att fixa käk till mig, sen blir det att dra till jobbet. Konstigt nog så är jag pigg idag, även fast det är söndag. Fast det kan ju också bero på att jag sov som en stock till 12 haha. Jaja, ha en bra söndag!


Jer u leto sto sunce napise, to u zimu hladan vetar obrise

Sitter hemma nu efter att ha haft en trevlig middag med familjen först och sen med tjejerna. Fick en jättefin klänning av min bror i födelsedagspresent, han kommer inte kunna fira mig när jag fyller år för han jobbar då! Tjejerna drog ut och jag hamnade hemma, sitter och pratar i telefon och kan knappt se med mina ögon. Ska bädda upp sängen nu och sova! God natt


Såhär roligt har jag just nu när jag sitter och pratar med Nadja, haha!


Fredag

Slutade tidigt idag runt 12, mamma plockade upp mig efteråt och så åkte vi och handlade lite. Känner mig helt död, är jätte seg och trött! Ska strax byta om och fixa mig, sen blir det middag på Cromwell med familjen, efteråt ska jag på middag och fira Zana, middag två gånger? Who cares! Hörs imorgon, ha en bra fredag!


En viss grek man inte sett på ett tag, äntligen får jag träffa dig ikväll :)

Happy

Pappa kom in för en stund sen i mitt rum och berättade att han och mamma betalat in en resa till Grekland, ön Thassos i sommar. Det som är lite tråkigt är att varken Dejan ska med eller någon kompis, men som jag sa till pappa så bryr jag mig inte. Bara jag får vila ut och umgås med dom, för mina päron är mina bästa vänner med! Festa ihjäl kommer jag ändå att göra i Serbien och Budva med tjejerna, hehe.  Den här sommaren kommer bli hel galen, jag känner på mig det.

- I början av juni tar Elina och Cissi studenten, galet
- 27 juni åker jag till Serbien
- 7 juli till 17 juli åker jag till Grekland med mamma och pappa
- Efteråt kommer Nadja på besök i några dagar
- I slutet av juli åker jag till Budva med hela tjejgänget i ca 10 dagar
- När jag kommer tillbaks till Serbien från Budva kommer Danijela och besöker mig i några dagar
- 18 augusti är jag hemma igen

Man kan nästan säga att hela min sommar typ är planerad? Oh fyfan vad jag längtar. Det som är lite bättre är att det kommer att gå jävligt fort, med tanke på att en hel del händer nu de kommande veckorna. Födelsedagar, Sthlm, konserter, Göteborg, och plus att tiden går fortre nu när det är fint väder ute och våren är på G. Love life!


Nadja och Danijela kommer till mig, men inte samtidigt!

Seeeeeeeeeeeeeg

och en gång till: seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg. Ame vafan, ne men på riktigt nu alltså... Jag är sjukt seg och trött. Igår pluggade jag inte och hur det slutar med att göra det idag vet jag inte heller, drar hellre till Cissi snart? Hehe. Imorgon ska vi åka skridskor på idrotten och det vill jag gärna göra men jag orkar inte ta mig dit, hur jävla lat får man egentligen vara? Nä hörrni, vi hörs när humöret är lite bättre.


Forever in my heart

Fika idag med tjejerna och efteråt gick jag hem för att äta och göra lite annat, sen gick jag tillbaka till Cissi där tjejerna var. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord, skrattade, pratade minnen, om oss, fällde några tårar och kom fram till att jag/vi aldrig har haft såhär bra vänner och aldrig kommer att hitta bättre vänner. Bästa perioden lätt i mitt liv är med tjejerna och jag har aldrig haft så roligt som jag har med dom, tvekar att jag kommer att ha roligare med andra. Rädd blir jag när jag tänker att vissa tar stundenten i år, några flyttar senare och börjar sina liv på olika ställen. Det vi vet är att vi aldrig ska splittras och försöka hålla kontakten senare, så gott man kan.
   Men som vi sa innan: "Vi sa precis att vi inte är som alla andra gäng eller vad man ska kalla det, och därför kommer vi inte att tappa kontakten heller."
   Vi har också kommit fram till hur vi ska minnas varandra livet ut, det får ni se någon gång!


Studiedag

Hur underbart är det inte att jag har studiedag idag och imorgon? Käkade frukost nyss och strax ska jag duscha och fixa håret. Blir en fika med tjejerna och senare ska jag plugga! Har inte så mycket mer att säga, eller jo, jag är väldigt glad just nu! Mycket roligt har hänt och händer den här månaden! Aja hörs senare


No life

Hos Cissi

Sitter med Zana och Nadja hemma hos Cissi nu! Gårdagen var bra, trevligt folk och så. Idag var vi och fikade med tjejerna, köpte med oss godis efteråt och nu chilar vi bara. Är skapligt trött efter igår så ikväll stannar jag hemma och tittar på Melodifestivalen, hörs senare!

Kad ti jednom srce slome, neverujes nikome





Elina 19 år!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Elinas 19 årsdag! Grattis igen hjärtat. Ikväll är tjejerna bjuda till henne på middag och sen blir det lite fest med. Nu sitter jag och väntar på att hon ska bli klar och så ska vi fika med tjejerna. Förövrigt så har jag långhelg, har studiedag på måndag och tisdag! Underbart skönt.


Right now

Old pictures

Har inget att göra så lägger upp lite bilder från gamla härliga tider!


Firade Saras födelsedag på Gu va gott, gick i 6an


Adelina, jag och Agnesa, på den tiden var vi alla nära vänner


Haha bästa Agnesa och jag


Yasna och Sara, GustafAdolfsskolan


Sara och jag i 7an, saknam te




Jag och Vanessa innan dansuppvisning


Elena lo, hahaa


Streetbasket turnering, Djäkne




Hahahaha, fett söt




Koncert - Haris Dzinovic & Zeljko Samardzic












Hemmafester hos greken




Conny tar en powenap på "livet är en fest"


Summertimes


Gringo och Abid, haha




Kladdkaka times


<3


9:an






Bästa haha







...

Jer sve sto prodje
sve sto jednom prodje
kao po kazni uvek vraca se
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dodje da prodje i opet secas se

Svakog si jutra bolje nego sutra
a svaka noc je uvek presudna
jer hiljadu ti stepenika treba
do vrha a jedan jedini do dna


Torsdag

Igårkväll hade jag bokstavligen d a m p... En uppsats som är jätte viktig som skulle skickas in var borta, eller ja halva arbetet. Grät så förbannad som jag var haha! Idag hade jag matteprov i skolan, gick åt helvetet hehe. Blev fotograferad idag efter skolan med! Lägger upp bilder när jag fått dom. Känner mig jätte seg nu, det blev ingen träning idag heller (Carro jag hatar dig), så snart ska jag laga kladdkaka och bara ta det lugnt!


Föreläsning - Paolo Roberto

Idag hade vi må-bra dag i skolan, Paolo Roberto var där och föreläste bland annat. Jätte intressant var det, han sa mycket nyttiga saker och gav goda råd! Efteråt åkte jag en sväng till Kungsgård med Zana och sen hem igen där jag somnade och vaknade nyss. Håller på att frysa ihjäl!!! Ska snart äta och resten av dagen blir det att plugga.


Såhär jävla söt är jag just nu och ja, pece-tecknet har jag börjat visa utan anledning i flera dagar nu. Kan ju tillägga om att jag har smittat andra med det med...


...mamma har med börjat!

Tisdag

Kort skoldag idag, blev träning efteråt och mer än så har jag inte gjort. Var hemma hos farmor och farfar en stund idag med och sen har jag pluggat och gjort klart lite. Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det sleeptime.


Zarobi me svojim usnama i nedaj mi da potonem do dna

Sitter här nu med ansiktsmask, hur mobbad? Mobbad... Hittade en gammal lista med musik från 2-3 år tillbaks som jag sitter och lyssnar på, snacka om att man får upp minnen i huvudet!

Den här veckan blir rätt roligt. På onsdag är det föreläsning med Paolo Roberto i skolan, på torsdag ska jag bli fotograferad och bli fredag fyller Elina 19, då ska hon firas! Ja det är en rolig vecka att se fram emot, måste ha energin till den med så nu ska jag lägga mig. Sweet dreams


Väldigt gammal bild, herregud så jag ser ut........

Försäljning

Här kommer lite kläder jag har tänkt att sälja! Dessa kläder är knappt använda, endast ett antal gånger (förutom skinnjackan och shortsen). Är ni intresserade av något är det bara att maila mig: [email protected], om man bor i en annan stad står man själv för frakten.



Mjukis i mörkrosa/persikofärg - storlek XS, 30 :-


Skinnjacka - storlek M (passar även S), 150 :- Såld


Kort jeansjacka - storlek XS (passar även S), 75 :-


Hoodtröja i kortare modell - storlek M (är i hängig modell, passar S med), 60 :-


Linne storlek XS (passar även S), 40 :-


Lepoardklänning utan band - storlek XS/S (töjbar, passar även M), 150 :-


Spetsklänning - storlek XS, 80 :- 


Midjekjol - storlek XS (passar även S), 60 :-


Fake Louis Vuitton väska (dragkedjan förstörd, får fixas på egen hand), 100 :-


Skinnväska, 60 :-


Svar på frågan

Fick en fråga i ett inlägg om vart man kan söka jobb, jag kanske inte är den bästa som vet vart det finns lediga men jag kan ge några tips! Som några av er kanske vet så var jag förut desperat av ett jobb och jag sökte och letade som en galning, tillslut gav jag upp. När jag precis hade gett upp så fick jag ett jobb. Det gäller att inte ge upp utan att leta hela tiden, för tillslut hittar du något.

En annan viktig sak är att du har ett brev cv och personligt brev att lämna, be någon som är duktig på sådant att hjälpa dig. Det viktigaste egentligen när du söker jobb är att du är energisk och visar att du kan klara det mesta och att du är en glad person. Kontakter är också en viktig sak, ibland kan man få jobb lättare via kontakt än utbildning. Det gäller att prata med dem flesta man känner - vänner, släktingar, bekanta m.m.

Nu till sommaren så finns det en hel del sommarjobb. Jag kan tänka mig att om man verkligen visar sig vara duktig och bra så kan man få ett extrajobb efter sommaren. För att hitta jobb/sommarjobb så kolla med kontakter, gå in på norrköpings kommun (dom har rätt så mycket att erbjuda) och gå runt och lämna cv:n. Jobrapido.se är en bra hemsida där nästan alla lediga jobb i hela Norrköping finns, och även alla sommarjobb finns där.

Hoppas att du fick svar på frågan!

Hatar måndagar

Som ni kanske redan vet så hatar jag måndagar. Finns inget vettigt med den här dagen, man är trött efter helgen, min längsta skoldag, tråkiga lektioner och bara allmänt seg. Kan säga att min dag började inte bra, försov mig. I skolan sen så var halva mitt arbete på datorn borta och massa annat strul, ville döda någon. Tur nog slutade vi efter lunch idag. Stannade kvar i skolan till 2 och jag gjorde lite av ett arbete. Hängde med Elina till tandläkarn efteråt, haha hon är sjuk den bruden... Blev en fika efteråt och nu är jag hemma, precis ätit klart. Tänkte ta och plugga lite engelska nu och sen tänkte jag se på någon film. Btw, ikväll lägger jag ut lite saker här på bloggen!


Nisse var modell idag haha


Fett roligt att se på, hehe


Så vacker!!

Måndag

Hej bloggen. Känner att jag behöver skriva av mig lite. Och den här gången handlar det om min sexualitet. Jag har kommit på att jag är lesbisk. Just nu sitter jag bredvid Agnesa Ibraj och jag känner en oerhörd attraktion, herregud så vacker tjej. Idag efter skolan ska jag in till stan och träffa min bebo. (pappa på serbsika). Sen ska jag hem och leka med min lillebror, vi ska nog köra lite bilbana tror jag HIHI. sen ska jag äta kalla ärtor med serbisk nöt tjur till. Mmmmm så gott. Fast nu kom jag på en sak, jag är nog inte lesbisk, jag är fan i mig bisexuell. Alfred Veltman är en kille i min klass! och jag tycker att han är mega söt. Ett + är att jag har hört att han är 30 SLAK.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aja vi får se hur det blir, kåt är jag iallfall!

pusspuss


(det är inte jag som har skrivit det här utan cp:et nisse i min klass!)

Work

Kom hem från jobbet för ett tag sen och käkade nyss. Har världens huvudvärk, vill dö just nu! Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det att kolla på BigBrother. En sak jag är glad över idag är att jag vet vad jag ska ge mina darlings i födelsedagspresent! Imorgon är det skola som vanligt och efter det har jag inget planerat, blir nog en fika och sen spendera tiden hemma med plugg. Btw, jag tänkte sälja lite saker i bloggen för rätt så låga priser nu i veckan så håll utkik!


Schema p3



Kärlek till det nya schemat! Måndag är den enda "långa dagen" då jag börjar 8.10 och slutar 15.40. På tisdagar har jag bara två lektioner, onsdagar slutar jag runt 2, torsdagar och fredagar slutar jag efter lunch. Love it


Tidig morgon

Satte klockan igårkväll så att jag vaknade tidigt imorse. Har en hel del plugg att ta itu med så det är bara att börja! Börjar jobbet kl 3 med och jag känner mig verkligen inte peppad... Men men, nu blir det frukost!

What a girl wants

Filmen var riktigt bra, har sett den förut och jag älskar den! Kärleksfilmer tycker jag om, men när det kommer till familesaker, något mellan syskon, barn-förälder så älskar jag sånt!

Ska strax gå och lägga mig, klockan börjar bli mycket. För exakt ett år sedan skulle jag ha sagt: men herregud, är den bara halv 1? Ska nog kolla om det finns någon mer film jag kan se... Samma sak när det kommer till helger, förut för ca 1 år sen så fick jag panik om jag inte gjorde något på en fredag/lördag och om jag satt själv hemma. Nu bryr jag mig inte om jag inte gör något, snarare tycker jag att det är skönt. Komma hem, ladda ner någon film, sätta på mig sköna kläder, äta något gott, vara själva i mitt rum med tända ljus och bara njuta! Oh herre min gud det där är lite tantvarning, kan tänka mig nu att de flesta av tjejerna i gänget börjar undra om dom fortfarande vill umgås med mig... Dont worry guys!



...fast det här är nog bara tillfälligt. Det är kallt, mörkt, tråkigt och lite tråkigare om man är under 18. Jag känner på att den här sommaren nere på balkan (Serbien, Montenegro med tjejerna och troligtvis Grekland med familjen) kommer att bli helt galen. När jag tänker på Montenegro med tjejerna så börjar jag fundera lite... ca 7-8 tjejer från Sverige i Montenegro som är störda och alltid hittar på något, hmm i like it.

God damn


Jag dör lite lätt för dessa skor! Är rätt så fattig av mig just nu och vågar inte ens tänka på hur mycket saker jag köpt den här månaden, men som tur är fyller jag ju år snart. Hihi


Myskväll

Fikade idag som sagt med tjejerna. Körde på mig västen idag, 5 plusgrader ute idag! Och varmare ska det bli för varje dag, sköna nyheter det. Ikväll stannar jag hemma, finns inget att göra och vara ute och bara hänga orkar jag inte. Just såna här dagar önskar jag att jag hade pojkvän, mysigt att bara ha någon att hyra film och köpa massa sötsaker med och bara mysa! Men fram till dess får jag göra det själv... Haha! Nu ser jag på Melodifestivalen och sen ska jag se "Allt en tjej vill ha" som jag laddat ner. Tänkte egentligen plugga ikväll men ae det sket sig... Kanske gör det ändå!

Här är lite bilder jag lagt in på datorn från min Iphone, har inte lagt upp bilder på datorn på ett bra tag haha... Här får ni se lite iallafall!













 Bilderna gick inte att vrida på, dont know why. Bilderna är tagna från december fram tills nu

God morgon!

Har verkligen sovit ut idag, vaknade för 20 min sen och nu har jag lagt i baguetterna i ugnen till frukost. Igår så var jag först med tjejerna hos Cissi, sen hos en annan kompis och sen var jag hemma kl 12. Måste ha varit en av mina tråkigaste kvällar i mitt liv, men det berodde på mig. En annan sak, dom som känner mig vet hur rädd jag är för att gå själv hem på kvällarna... Och självklart igår stötte jag på en hel del idioter, ibland blir man rädd för vart man bor alltså... Hemma blev inte situationen bättre, började höra massa ljud och en klocka som ringde 3 gånger, så jag låste in mig med mobilen på toan och ringde pappa. Hahaha, tvingade honom och mamma att komma hem och de var hos gäster, stackars...

Idag tänkte jag dra och fika med tjejerna. Minns inte när jag sist gick och fika på en lördag, men så blir det när man har en hel del plugg osv. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, om inget speciellt så stannar jag nog hemma!


Jag och min älskade kusin från nu när jag var i Serbien

My new haircut

Klippte ju mig som sagt i måndags och det blev en bra bit som jag tog bort. Ville ha förändring, hade tröttnat på de långa. Men en till anledning är för att jag låter min naturliga hårfärg växa ut, då måste man klippa sig rätt ofta! Fick inte till världens bästa bild, men här ser ni iallafall hur det blev, lite uppklippt och håret klippt lite mindre än 1 dm.


Ingen motivation

Jag har hatat mig själv sen veckan började, utan anledning! Känner mig inte motiverad till något alls och allt känns tråkigt och trist, det måste vända snart känner jag för det händer ju en hel del den här månaden! Träningen gick bra, det dåliga är att jag sitter och äter chocklad nu... Men jag vill ändå inte gå ner i vikt med att jag tränar, utan gå upp och få lite muskler, men chocklad och träning är väl ändå ingen bra kombination? Haha.

Ska strax duscha och sen få lite gjort med plugget. Senare ikväll blir det att kolla på Lyxfällan och debatt!

   
Lite nytt - H&M, Ginatricot, Glitter, H&M

Träning

Gud vad mina läsare har sjunkit sen jag slutade blogga, haha... Kort skoldag idag till 12.20, åkte till Maxi efteråt för att kolla upp en sak och sen gick jag hem. Har tagit en powenap och snart ska jag iväg och träna med Carro. Har köpt lite saker men det visar jag upp senare!


Haha, bild från Carros 18års dag


Den hemlige miljonären

Plattade precis klart håret och det vart inte så farligt, om 2 månader när det har växt ut lite lär det bli skit snyggt! Natha var lite här förut och umgicks med mig, strax ska jag städa bort lite i mitt rum och bänka mig framför tvn. "Den hemlige miljonären" är ikväll kl 21, det är en ny serie på tv som handlar om svenska miljonärer som gör goda gärningar runt om i landet, ganska bra är det. Blir att måla naglarna senare och sen bädda ner mig, börjar ju kl 8 imorgon...

Cause I may be bad but I'm perfectly good at it

Humöret är lite bättre nu, ena stunden vill jag dö och andra sekunden vill jag bara berätta för alla hur mycket jag älskar dom, haha what's wrong with me... Hade iallafall en kort skoldag och sedan gick jag tillbaka till min frisör för att hon skulle fixa lite saker som hon inte gjorde igår när jag klippte mig. Mitt hår var egentligen knappt slitet men jag är så trött på långt hår så kände för att korta ner det lite, så nu är det nästan till bröstvårtorna! Har nu tvättat det och ska sen platta det och se hur det ser ut.
   Med tanke på mitt humör idag så stannar jag hemma idag. Ska laga mat till mig strax och efteråt tänkte jag börja lite med pluggandet, sounds good eller?

En sak jag har tänkt länge på nu och som jag har pratat med tjejerna om, är hur vissa tjejer kan gå runt i skinnjacka nu? Come on, det är ju förfan fortfarande vinter ute och vissa gick t.o.m runt i skinnjackorna i vintras... Okej, skinnjackor sitter snyggare på än vinterjackor, tycker jag också, men orka gå runt och frysa röven av sig och sen bli sjuk? Före andra är det farligt för hälsan. Och ni som säger "Nee men jag fryser inte", Herregud t.o.m jag fryser i min vinterjacka haha


!

Hatar dagar då jag vaknar upp och bokstavligen vill döda alla i min omgivning. Mitt humör är inte på topp och jag förstår inte ens varför jag går till skolan när jag är förkyld fortfarande, orkar inte missa saker. Fördelen är väl att pappa skjussar mig till skolan så slipper jag ta spårvagnen. Tänkte fixa lite saker idag på stan och gymma men jag tar spårvagnen idag raka vägen hem känner jag


RSS 2.0