Sjukling

Legat hemma hela dagen och varit sjuk, efter denna helg är det inte ens undran påt! I lördags var det konsert, Sinan Sakic och Sako Polumenta. Hade grymt roligt, började med förfest i Katrineholm med det härliga gänget och sedan drog vi till Borgen. Drog till Cromwell efteråt där Elina, Cissi och Felicia var, där vart det helt galet. Slutade med nattkäk på Mc och ramlade i säng runt 5. Har som tur är gjort vettiga saker här hemma idag, dvs, pluggat! Nu har jag absolut ingenting att göra förutom att vänta på att Desperate housewives ska börja. Här kommer lite härliga bilder från lördagskvällen!


Tisdag

Har dom senaste dagarna flyttat in i min farmors lägenhet med Nadja så blir lite stressat att hålla på med bloggen när jag är där. Idag så var jag inte i skolan, hade en läkartid imorse och senare tog jag en fika och shoppade lite. Fick med mig hem 3 tröjor, bh, trosor och en BUS! Välbehövliga saker. Nu är jag hemma och ska strax till lägenheten igen, måste hinna duscha och lite annat innan Desperate Housewives börjar! See ya

Mobbad Matea i skolan, hihi

Bio - Breaking down

Halvdag idag i skolan, riktigt skönt. Fika med tjejerna efteråt och sen gick jag på bio med Nadja. Vi såg på första delen av Breaking down och det var riktigt bra! Längtar redan till nästa del. Lär bli lite trist när den sista delen kommer för sen blir det inga mer Twilight filmer... Är inte världens fan av dessa filmer som många är och gråter nästan när man nämner Edward, men jag tycker att det är rätt fint och att kärleken beskrivs på ett djupt sätt! Nu mumlar jag allt för mycket och klockan tickar. Sleeptime now!

Schooltime

Geografilektioner = håltimma. Vi har gått igenom 20 st frågor i 4 lektioner nu, och en lektion är 1,10 min... Skön lärare som förövrigt står och pratar om någon serie från NT, haha gotta love it. Skönt  för min del att jag är klar med frågorna och kan chilla och vila lite, slutar ju halv 5 idag!


Tips - hur man tar hand om sitt hår

Nästan alla tjejer tycker att det viktigaste på en själv är håret, och det är det ju kan man säga. En person som har långt hår och väljer att klippa eller färga håret annorlunda ändrar på sitt utseende helt! Långt hår är vad dom flesta strävar efter och jag har många gånger fått höra att mitt hår växer fort. Egentligen så finns det ingen "hemlighet" bakom det, det är gener som har gett mig tjockt hår och att det växer fort. Men det finns bra tips som kan hjäpa håret att må bättre, se fräschare ut och slippa gå till frisören allt för ofta!
  • Tvätta inte håret allt för ofta, du sliter på det och det kan vara bra för håret ibland att vara lite fettigt eftersom håret behöver det.
  • Försök att inte platta efter varje gång du duschat, sliter på håret som bara den!
  • Gå inte fram och tillbaka mellan hårfärg, är du ljushårig så var det eller är du mörk så var det. Att gå från ljust till mörkt flera gånger förstör och tunnar ut håret.
  • Använd värmespray/kräm varje gång du plattar eller fönar håret.
  • Använd hårinpackning en gång i veckan, låt det ligga i håret i ca en timma. Spelar ingen roll vilken hårinpackning det är!
  • Använd inte schampo på topparna, bara i hårbotten för det är där fettet ligger!
  • Undvik att sova med toffs eller hårband, sliter på håret.
Lite tips och erfarenheter från mig, hoppas att det hjälper någon!

We found love in a hopeless place

Skön helg med jobb, både fredag och lördag. I lördags var jag och såg på fotbollscup i Stadiumarena och sen har jag inte gjort så mycket mer. Idag firades farsdag med att gå ut och äta! Riktigt trevligt, min familj lyckas allt plocka fram något roligt ämne att prata om haha. Ska alldeles strax stänga av och sova, i veckan väntar en hel del plugg och så har jag även tänkt träna ett par gånger. Bio på onsdag också, Breaking down! Godnatt på er.

Bild från igår!

Torsdag

Det här har nog varit den jobbigaste veckan på länge, både plugg- och sömnmässigt. Mycket plugg och 3-4 timmars sömn, inget bra resultat vill jag säga. Somnat varje dag i skola och varit trött som fan. Men idag var jag pigg och lyckades vara aktiv och få mycket gjort med matten! Har haft mycket plugg i veckan och har det även nästa vecka med.
Idag tog jag tag i min hälsa och köpte ett gymkort! Skönt, nu jävlar ska jag träna så ofta jag bara kan. Hoppas bara att det inte blir som det brukar bli, att jag inte orkar mer efter 2-3 månader...
Såhär trött på livet har jag varit i veckan...

Höstlov

Höstlov, härliga höstlov! Känns så bra när man får vara ledig i en vecka med tanke på all plugg och stress som annars finns med i vardagen. Synd att det snart redan är slut, men jag har haft ett bra lov! Jobbat, fikat med en hel del vänner, pluggat, haft tjejkväll, åkt till Stockholm och träffat vänner, fått en Iphone 4S, fått hem världens snyggaste skor från Nelly och så vidare! Imorgon åker jag till Stockholm igen för att träffa vänner och bara chilla, hur skönt som helst. Det som har varit skönast under lovet är nog vädret, var länge sen jag upplevde november och det var runt 10 grader? Heja Sverige!


RSS 2.0