Hata matte

Varför är jag så jäkla efterbliven? Jag ligger efter i matten så in i helvetet och har även en läxa som ska vara färdig till imorgon men ändå säger jag till mig själv att jag inte orkar, samtidigt som jag hittar andra saker att göra hela tiden. Riktigt dåligt, måste ändra mig!

Igår har det varit en lat dag (idag med kan man säga) legat i sängen, suttit med mobilen och datorn, lyssnat på musik och inget annat. Kan vara riktigt skönt ibland när man knappt hinner andas under vardagarna. Det enda man då gör är att gå till skolan, träffa vänner, träna, plugga och lägga sig. Vi var även på konsert i bosniska klubben på kvällen vilket sög rejält. Finns lite nya bilder från mobilen och igår på min face, så kolla där!


Hahahaha, den här söta bilden tog min pappa på mig igår på morgonen... Snacka om att man ligger och sover som ett cp?!


Tillbaka

Så, nu har jag en dator igen! Kan säga att det har varit skönt utan den, har haft tid till annat haha. Har inte så mycket att berätta om vad jag gjort. Skola, träffa vänner, fika, plugga, shopping osv. En grej som jag och Elina har gjort är att vi har köpt gymkort på Nordic Club! Så nu jävlar ska vi bli fit hahaha!

Idag så ska jag träffa Nadja, sen drar vi till Hageby och kollar runt i butikerna lite. På kvällen blir det konsert med tjejerna i bosniska klubben, kommer nog bli kul!

Har inte tagit några bilder btw, har på telefonen några men måste installera ett program på datorn först. Jag ska köpa en ny kamera på måndag så då jävlar blir det bilder!

No computer

Min data har gått sönder och jag ska få en ny, för tillfället har jag ingen data. Anledningen till att jag inte bloggat, orkar inte mobilblogga och när jag lånar pappas data orkar jag inte uppdatera haha!

Hörs när jag fått tillbaks min dator!

Otursdag

Idag gillar jag inget alls.

Jag har blivit förkyld, jag har somnat fyra gånger i skolan idag, jag råkade somna efter skolan hemma och sov i två timmar och jag blev inte klar med plugget förrän nu. Näsan är täppt och huvudet gör jävligt ont. Klagoinlägg.se


Just nu

Istider på g?

Dålig uppdatering här ser jag, Nadja sa också åt mig att jag måste uppdatera idag så här har du baby! Har inte gjort så mycket de här dagarna. Skola, träffa vänner, fika, varit i ute i skogen med klassen osv. I fredags blev det filmkväll i min farmors lägenhet med Zana och Nadja, riktigt mysigt, somnade rätt tidigt där med. Igår så var vi på Cromwell och dansade lite där, Nadja sov hos mig senare. Orkar inte skriva mer om vad jag gjort haha.

Tillbaka till min rubrik nu då, är det någon som håller med mig eller? Seriöst, september har precis börjat och jag dör bokstavligen när jag ska cykla till skolan eller när jag är ute på kvällarna. Man har nästan lust att sätta på sig sin vinter jacka. Om det är såhär kallt redan nu, vad väntar oss i december/januari?


Kööööööööööööööööööör!


...

Evo zima ce, ti se ne javljas
nit' mi dolazis, nit' me pozdravljas
pisala sam ti, tiho patila
pisma su se sva, moja vratila

Sto me nisi duze cekao
sto mi nisi nista rekao
zar si zivot svoj promenio
nekom drugom ti ozenio
jedini moj, najdrazi moj

Evo zima ce, svuda trazim te
sneg je prekrio, tvoje tragove
suza ledi se, snaga izdaje
srce slomljeno, tuzno ostaje


1 september

Nu kan man verkligen säga att sommaren är över, eftersom höst månaden nu är här. Lite skönt faktiskt. Skola idag som vanligt, hade frisörtid efteråt. Klippte av en ca 3 cm, behövdes efter den här sommaren då plattången användes mycket och solen slet på håret. Runt 5 träffade jag Sara, gud vad jag saknar att träffa henne varje dag som jag förut gjorde från åk 2! Vi satte oss inne på Fräcka och pratade om allt som hade hänt osv, vi babblade så mycket att vi glömde bort tiden haha.

Imorgon har jag lyckligtvis bara 2 lektioner, börjar kvart i 10 och slutar 10 över 12, SKÖNT! Ska på ett infomöte runt 4 angående hemspråk, blir att plugga lite under dagen med. Sleeptime for me now, godnatt!


Jag och Sara i 9an haha

RSS 2.0