Stress, stress, stress

...det är vad jag känner just nu! Fast lite får jag skylla mig själv, har haft massa att göra ikväll, men satt vid datorn ända sen jag kom hem runt 7 fram till 10? Störd är jag. Var på stan efter skolan och käkade med tjejerna, köpte 18års present till Carro som fyller år imorgon, köpte även en fin tröja till mig. Nyss målade jag klart naglarna, har även kollat lite vad jag ska ha med mig till Serbien och så. Imorgon blir det en riktig stress dag för mig! Jag tänkte egentligen plugga imorgon efter skolan lite men det hinner jag aldrig nu. Slutar runt 3 och efter det ska jag sola, packa, duscha, fixa mig, äta middag ute med familjen, hinna gå till stan och köpa en jacka jag lagt undan och så är det säkert något mer. Det roliga är att jag ska vara klar med allt detta till kl 7, för då blir vi alla upphämtade i en minibuss och åker till Carro (hon bor i löftstaslott och bussarna är katastrof dit), får be till gud att jag hinner med allt. Plugga får jag göra lite imorgon på lunchen, KUL!

Borde inte klaga så mycket, åker ju ändå till Serbien på lördag och när jag väl är där kommer allt kännas skönt igen! Blir tyvärr ingen mer uppdatering förrän jag åker, åker tidigt på lördagmorgon. Vi får höras när jag kommer hem och då blir det även en massa bilder. Sköt om er!


Vår lilla thailändare blir 18 år imorgon, och vi ska göra kaaaaaaaaoz med henne! Love you hun

SRBIJA!

hade aldrig tid igår att uppdatera. Efter skolan så fikade jag med tjejerna, solade och tränade! Idag har jag bara suttit hemma efter skolan och gjort klart lite plugg som jag egentligen ska ta med till Serbien, men det orkar jag inte så gör det nu istället. Just nu sitter jag och kollar på matchen mellan Serbien och Kroatien i handboll, nervöst som fan! Kroatien har ett riktigt bra lag, men jag hoppas på oss ändå. Efter matchen ska jag laga lite mat och sen duscha och sånt. Senare blir det att kolla på föräldrarfritt och slagga!


Im happy!

Jag är väldigt lycklig just nu, allt känns bra i livet. Min familj mor bra (förutom morfar då men honom ska jag få träffa nu snart), mina vänner är mitt ljus i livet, skolan går bra, och det viktigaste - jag själv mår bra! Jag hade ett nyårslöfte i för det här året som jag inte ville dela med mig av i bloggen, ett svårt nyårslöfte som handlar om att förändra en egenskap inom sig själv. Den här egenskapen har gjort så att jag ibland inte mått så bra och känt mig nere, men jag har ändrat mig. Äntligen har jag fattat och insett, vad som är rätt och fel, att ingen ska få trycka ner mig och att ingen har rätt till att uttnytja mig!

Jag har också insett vilka vänner jag ska ta vara på och lägga ner min energi på, och jag har lärt mig att familjen kommer före allt.

En annan sak som gör mig glad just nu är när jag tänker på alla händelser som kommer inträffa i år! Alltifrån småresor som planerats med tjejer och Budva till alla 18års dagar (Zana, Nadja, Felicia och Natha). Jag har läst flera årshoroskop för mig nu och i dom flesta står det att det är ett speciellt år för mig som är vädur, med mycket tur och annat, och jag tror att det stämmer faktiskt!


Mycket att göra

Idag är det en ny vecka och en ny dag, dagen började inte som den skulle men blev bättre senare. Försov mig och fick en rejäl utskälning här hemma, får skärpa mig! Mycket planering med lärarna i skolan idag och jag kan säga såhär, jag har sjukt mycket plugg just nu, men så blir det när man åker iväg! Just det, har jag berättat i bloggen att jag ska åka till Serbien? Jag åker dit på lördag och blir kvar där i en vecka. Var inte alls planerat att jag skulle dit, bokade flyg för bara en vecka sen, men med tanke på att in morfar är väldigt sjuk och har legat länge på sjukhus och ska opereras så vill jag dit. Han står mig mycket nära så vill träffa honom! Kul att få träffa alla andra människor med, längtar faktiskt.

Idag när vi alla tjejer satt och fikade blev det en hel del planering för alla i sina kalendrar haha. Jag satt och planerade min vecka, jag ska hinna: Plugga en massa olika så jag inte ligger efter, städa, packa, sola och träna, köpa presenter, fixam mina och Nadjas naglar, handla små saker som behövs och fira Carros 18års dag på fredag! Kanske inte blir så mycket uppdatering, men jag ska försöka. Vi satt också och planerade vår resa till Budva (i Montenegro) som vi ska till i sommar. Det blir lite kaos när man är 8 tjejer som ska åka tillsammans och ingen vet när man ska sommarjobba eller något. Men det löser sig i slutet och fan vad kul vi kommer ha!


En bild på morfar och min bror Dejan, love this picture! Älskar morfars skratt på bilden, bäst <3


Work

Hade en riktigt mysig lördagskväll igår. Jag och Nadja mötte upp Danijela och Chin och först drog vi oss upp mot Fräcka där vi fikade, snacka om att vi hörs när vi kommer igång haha... Sen gick vi förbi kebab-baren och åt där och runt 9 tiden åkte dom hem. Lite synd att allt är stängt och att det inte finns något att göra när man är under 18! Efter att dom hade åkt så mötte jag och Nadja upp Natha och så åkte vi till Nadja i Lindö och såg på film. Mysigt!

Strax ska jag ta och plugga lite inför mitt naturkunskapsprov som är på tisdag... Känns som att det kommer gå åt HELVETET. Ska jobba sen från 3-21 så blir ingen mer uppdatering for today!

















Nej vi fick inte till en enda normal bild!

Good morning

Idag vaknade jag upp pigg och glad. Ännu gladare blev jag när pappa kom in i mitt rum och masserade mig, bästa pappan! Strax ska jag upp och äta lite frukost, och sen tänkte jag plugga lite matte. Danijela och Chin kommer hit runt 5 tiden så då ska jag och Nadja träffa dom. Har ingen aning om vad som händer ikväll, jag är på att ha en myskväll med alla tjejerna och se på filmen "Supersugen" som  går på tv ikväll. Har sett den på bio för flera år sen, med Carla och Vanessa, och kan säga såhär - har ALDRIG skrattat så mycket i en biosalong!


Right now

Spring 2011



Var inne lite på H&M:s hemsida nyss och kollade deras vår-kollektion! Det här är något jag ska ha iallafall, plus en massa andra snygga saker som dom hade. Ge mig vår nuuuuuuuuuu


Fredagsmys

Skön skoldag idag, tingsrätten på morgonen med klassen och sen hade jag håltimma i två timmar så då gick jag hem till farmor och åt pannkakor! Efter skolan har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt, somnade också i någon timma. Första veckan efter lov är jag alltid galet trött eftersom att jag inte blivit van, så det kändes bra att stanna hemma ikväll och bara ligga här i soffan och se på tv! Just nu måste jag plugga lite, skulle ha börjat tidigare men orkade inte, vad är mitt problem? Hinner inte plugga imorgon eller på söndag så jag måste göra något nu! Eller snart iallafall...

Dag 11 – Ett pinsamt ögonblick

Det finns många pinsamma ögonblick här i livet, och alla får uppleva det någon gång. Man halkar mitt bland en folkmassa, skämmer ut sig framför en kassa, säger något fel i fel läge och allt möjligt. Jag har många pinsamma ögonblick, men det finns två som jag aldrig glömmer!

Ett av de var för flera år sen, kanske när jag var ca 12-13 år. Det var sommar och jag var i Serbien, jag och min bästavän Katarina gick till badhuset för första gången själva tror jag att det var. På det badhuset har det alltid varit mycket folk på sommrarna, och massvis med snygga killar! Vi placerade oss på gräsmattan och nedanför oss ca 3 m låg 2 snygga killar som vi låg och spanade på. Dom tittade på oss med och smålog lite då och då. Vid ett tillfälle ville vi visa upp oss och gå ner till bassängen, gräsmattan som vi var på är som en kulle, så när man går till bassängen är det som en liten nedförsbacke. Med huvudet i luften gick vi typ framför dom och jag tittade inte vart jag gick, och vad händer inte då? Jo jag råkar halka på glass som låg på gräsmattan och slår bokstavligen sönder mig framför dom... Katarina tjöt av skratt, killarna skrattade och jag ville bara dö i sekunden...

Ett annat pinsamt tillfälle är när jag tränade på Friskis och Svettis i våras. Jag var där med Elina den dagen men vi var inte i samma rum för tillfället. Jag var iallafall på en av uppvärmningsmaskinerna och bredvid mig var det en annan kille på likadan maskin, och han var galet snygg. Självklart ville jag visa upp mig lite och försökte spela snygg med att ta min vattenflaska och dricka ur den. Dum som jag är så fortsätter jag att "jobba" när jag ska dricka istället för att ta en paus från maskin, och då sätter jag självklart vattnet i halsen och börjar hosta ut all vatten som en idiot och tappar nästan andan... Killen som var bredvid mig försökte dölja att han skrattade men det syntes bra ändå. Äckligt pinsamt måste jag säga!



Bio si mi drag, sad od tebe ne vidim ni trag

Idag har det verkligen inte varit min dag, enda sen jag vakna... Jag försov mig, min spårvagn var försenad, jag fick gummisnoddar hos tandläkaren som ska gå från den övre tanden till den nedre (orkar inte förklara men ni som har/vet fattar), blev irriterad på en störd lärare, och det sista - jag blir bara sjukare! Inte nog med det så har jag inte kunnat äta något idag för att mina tänder värker sjukt mycket efter att dom spänt åt min tandställning, har så ont att jag inte heller orkar plugga fast jag borde!

Det enda positiva idag är att jag träffade tjejerna och fick med mig hem en snygg dunväst som jag har visat här i bloggen förut att jag velat ha! Ska se om det finns något på tv nu, annars måste jag nog plugga lite ändå...


Städning

Jag har rensat allt möjligt här hemma - mina kläder och mina sommarkläder, smycken, massa papper och annat. Duktig har jag varit! Tänkte till och med fotta er och visa men min bror har fått låna min kamera och han är i Säfsen just nu. Ska strax hoppa in i duschen och sen lägga mig och läsa lite ur boken. Imorgon slutar jag egentligen 12.20 men jag ska på något infomöte om val så blir kvar till ca 3, surt. Natha har tvingat med mig att fika med efter skolan, men sen blir det att plugga ihjäl sig matte!

Dont know what to do

Hatar skolan just nu... Det känns som att jag har en massa att göra, men ändå inte, och ändå har jag inget tagit med mig något hem! Jag har fått två böcker idag, från engelska och svenska som ska läsas ut snart, ska ha prov i naturkunskap nästa vecka, och en massa annat skit... Men men! Efter skolan råkade jag se Zana och Carro fika, och hur tror ni det slutade? Jo att jag satte mig med dom, fast jag inte skulle! Blev iallafall en kort fika och när jag kom hem så föll jag bokstavligen i min soffa... Sov 4 timmar i natt och jag behövde verkligen få sova i någon timma. Nu har jag precis käkat och tänkte ta och rensa min garderob som är överfull... Blir att se föräldrarfitt sen och läsa min bok ur engelska.

Jag brukar aldrig svara på kommentarer som är skrattretande och anonyma, för det sista jag tänker göra är att förklara mig för någon patetisk idiot bakom dataskärmen. Men den här gången känner jag för att göra det, för jag kunde inte riktigt sluta skratta... Kommentaren: "Varför ser du alltid så trött och sliten ut, och du ser aldrig glad ut?" Att jag ser trött och sliten ut stämmer inte, jag ler på bilden med mina ögon och ser inte arg ut haha! Varför jag aldrig längre ler på bilder är för att jag inte tycker att det är snyggt att le när man har tandställning. Hoppas du har fått ditt svar anonym, förstår varför du inte har skrivit ditt namn för det skulle ju ha blivit lite pinsamt för dig att jag fick veta vem du var!

Nu blir det att höja musiken och börja städa  garderoben, även om jag verkligen inte orkar egentligen...


Nyår, bästa DJ Zoka och hans brotha hahaha

Äntligen klar

Blev klart för en liten stund sedan med min historia uppgift som jag har hållt på med sin kl 7... Överlycklig var jag när jag skickade in den haha! Första skoldagen idag annars. Rätt okej med tanke på att jag bara hade två lektioner och började 20 i 11. Blev fika med några av tjejerna efter skolan och sen en liten tripp på stan där jag fick med mig hem en fin tröja. Imorgon ska jag vara hemma och göra plugg och städa och rensa min garderob, måste verkligen göra det...


The only way of finding the limits of the possible is by going beyond them into the impossible


Soffan är min bästavän

Jag borde plugga och göra klart min uppsats men jag orkar inte, jag borde duscha, jag borde städa mitt rum, finns mycket jag borde göra... Men orkar jag? Nej, soffan, datan och tvn kommer nog förbli mina bästa vänner ikväll. Känner hur ångesten börjar krypa in i mig, hatar det här och hatar skolan just nu.


Det enda positiva är att jag får träffa Matea!

Sista dagen

...och sen är jullovet slut, det enda jag tycker är fruktansvärt jobbigt nu är att vakna... Jag har jätte svårt för att somna och ännu svårare för att gå upp på morgonen, men får hoppas att jag snart börjar vänja mig! Nu har jag precis käkat klart frukost och ska strax klä på mig lite snabbt, sen blir det att jobba från 12-15. Skulle egentligen inte ha jobbat alls idag med tanke på mitt plugg men hoppade in några timmar ändå. Får se om det blir någon uppdatering alls senare, måste göra klart skit historian... Kommer ingenstans med den och fattar inte jävla skit, den skulle ha skickats in någon gång under lovet, och jag har bara gjort början på uppsatsen, bra Sandra!


Work

Helgen är över kan man nästan säga, inget speciellt har heller hänt. Firat jul, umgåtts med tjejerna och bara tagit det lugnt. Idag ska jag jobba till 9 och sen ikväll ska jag kanske börja lite på min uppsats som egentligen skulle ha lämnats in någon gång under lovet, måste göra den klart imorgon och skicka in den...

Förövrigt, vad har jag tyckt om detta jullov? Inget alls om jag ska vara ärlig. Gamla traditioner som varje år: Farfars slava (som jag missade i år när jag var i England), julafton, nyår, serbisk jul. Det enda som har varit roligt är England, men jag kom ju hem samma dag som lovet började. Resten har bara varit segt och dåliga saker har ploppat upp. Kan säga att jag saknar skolan lite, vill ha tillbaka mina gamla rutiner! Jaja, nu ska jag inte sitta här och babbla, måste röra mig!

Hristos se rodi!

Idag så mår jag bättre, men min näsa är fortfarande täppt, funderar på att hugga av den? Skulle nog må mycket bättre haha! Idag är det juldagen för oss serber, så efter det här inlägget blir det duschen för mig och börja fixa mig. Ska iväg till farmor runt 3 där alla andra är och äta midda och så! Senare blir det att träffa tjejerna med, så vi får höras ikväll eller imorgon. Glöm inte att kommentera om ni vill att jag ska sälja kläder i bloggen, jag vill göra det, men tänker inte göra det om det bara är några st som har kommenterat!

P.S! Måste tillägga att jag har pluggat lite idag och ni anar hur stolt jag är över mig själv, har tagit mig flera dagar att göra något nu hahaha!


Ingen bra dag

Redan när jag vaknade idag så kände jag att jag var seg och mådde dåligt. Min förkylning är inte över och min röda vecka började även idag, hur underbart? Inte nog med det så har det hänt lite andra saker som jag inte vill prata om här, så har känt att bloggen fick ligga åt sidan idag.

Förövrigt så är det julafton för oss serber idag. Blev att gå till serbiska klubben under dagen och lyssna på prästen och senare under kvällen har vi alla suttit hos farmor och farfar och ätit och skrattat åt sjuka saker. Imorgon ska jag försöka vakna tidigare för att plugga lite, herregud jag har inte gjort ett skit... Imorgon är det ju juldagen så då ska vi över till farmor och farfar på middag med. På kvällen måste jag träffa Natha, har inte träffat henne på en vecka (!!!!)


Direkt från badkaret

Ligger i badkaret just nu med datan på tvättkorgen, mobbad? Haha. Hade jätte roligt igår i Katrineholm, blev middag och massa dans med flera tjejer, riktigt kul! Tjejsnack också när alla drog till halv 5 och scones till frukost på morgonen, riktigt bra dag har vi haft! Senare idag har jag bara varit hos min famor och farfar och ätit pannkakor med Nadja och Zana och bara suttit där och pratat en massa. Nu ska jag snart tvätta av mig och sen se om det finns någon film att se på!

Btw så funderar jag på att sälja kläder här i bloggen. Har hur mycket snygga kläder som helst men som jag tyvärr inte använder pga att jag köper nytt rätt ofta. Priserna kommer ligga mellan 20-70 kr, så vad säger ni? Ni avgör, kommentera om ni tycker att jag ska det. Får jag inga kommentarer så lägger jag inte upp!






Dag 10 – Den här veckan

Det är ju bara onsdag, men kan berätta lite vad jag gjort och vad jag ska göra! Lite kul att det är första veckan på det här året med, hehe.

Måndag: Jobbade från 12-16, fikade med tjejerna efteråt och köpte present till Danijela. På kvälle vart det mys hemma hos Felicia
Tisdag: Lata mig hemma, haha. Runt 5 tog jag tåget till Katrineholm med Nadja för att fira hennes 18års-dag, kan berätta mer om den i nästa inlägg. Sov även över där.
Onsdag: Sitter hemma just nu, kom hem för en timma sen. Ska strax fräscha upp mig lite och sen gå till min farmor och farfar för att äta pannkakor! Tror inte att jag gör något speciellt ikväll, tar det nog lugnt.
Torsdag: Plugga på förmiddagen, träffa Matea senare runt 5 och fika. På kvällen blir det att träffa släkten hos farmor och farfar för att fira badnje vece, det är en sak man firar innan julafton i serbisk tradition (serber/ortodoxa firar julafton den 7:e januari)
Fredag: Julafton! Hela släkten hos farmor och farfar, på kvällen vet jag inte vad som händer
Lördag: PLUGGA, måste verkligen plugga på förmiddagen hemma.. Kvällen är obestämd
Söndag: Jobba


K-holm nästa!

Idag är det ingen vanlig idag, idag är det Danijelas födelsedag! Hon fyller 18 år och det ska vi fira ikväll hemma hos henne, ska bli så kul. Sover över där också så vi får höras tomorrow.

Nu ska jag käka lite frukost och duscha. Mamma ringde och bad mig om att stryka kläder, jag sa att jag knappt hinner och då blev hon sur? Typiskt juggemamman... Blir att springa och köpa en sista grej sen på stan och så tar vi tåget.

Hörs imorgon!


Ikväll jävlar!

Dag 09 – 10 saker du inte vet om mig

1. Jag kan börja gråta jätte lätt, det räcker med att pappa börjar skrika lite och tårarna är framme haha
2. Jag älskar att äta pasta som inte är kokt
3. Jag tycker knappt om läsk
4. Jag har aldrig i mitt liv testat att röka, aldrig ens tagit ett bloss
5. Jag är kär
6. Jag vill flytta till Göteborg, och ska göra det så fort jag tagit studenten
7. Jag är jättelätt irriterad och blir på dåligt humör lätt
8. Jag ska egentligen ha en storasyster
9. Jag är fortfarande oskuld!
10. Jag är alltid nere och halvt deprimerad från november till februari månad, och vet inte varför!


Jer u leto sto sunce napise, to u zimu hladan vetar obrise!

Måndag idag, ännu en snorig dag. Hahaha! Ville verkligen inte jobba idag, men det gick bra ändå och jobbade ändå inte länge. Efter jobbet blev det att köpa present till Danijela som fyller 18 år idag! Imorgon åker jag till Katrineholm med Nadja och firar henne, grattis hjärtat igen! Blev en fika med alla tjejerna efteråt och sen blev det ännu en fika i Kungs med Zana och Sanela (hon som vi bodde hos i England), hade inte träffat henne än och hon åker hem på onsdag! På kvällen satt vi alla tjejer hemma hos Felicia och larvade oss as usual, sällan vi har tråkigt och inte något att göra? Synd bara att jag inte kan lägga upp alla störda videon vi har gjort och alla bilder, ni skulle nog ha dött av garv! Fast lite finns ju på face, kan kanske lägga upp något här med!






Lite tråkigt innan jag skulle möta Zana och Sanela!

Dag 08 – Barndomsminne

Det är väldigt svårt att bara välja ut något minne ur min barndom, för hela min barndom var helt underbar! Man kan ju egentligen säga att jag fortfarande är i barndomen, men jag antar att det räknas fram till att man är ca 10 år?

Något jag oftast tänker på när jag tänker på barndommen och när jag var liten är min gamla gård som jag bodde i från att jag var några månader tills jag fyllde 10 år. Det är en av de bästa tiderna i mitt liv! På vår gård bodde min familj, min kusins familj, min faster och sen alla balkan människor som man umgicks med, eller föräldrarna gjorde. Varje dag så satt alla vuxna, eller mammorna, nere på gården med kaffe och fika och bara pratade, medans vi barn lekte. Vi hade allt på våran gård - en gräsmatta där vi brukade spela fotboll, område till att cykla osv, ett dagis att leka på, en liten kulle och en lekplats! På gården brukade vi alltid vara ca 10-15 barn, allt från bebisar till ca 10 år, riktigt kul! Den som var värst på hela gården var väl min kusin Dennis... Hahaha! Helt sjukt egentligen med tanke på hur lugn han är idag. Men han hade sönder bilrutor, slog alla, busade, sparkade bollar på bilar o slängde stenar, klämde ihjäl mina och farmors fingrar med flit och sen gud vet vad jag har glömt. Hahaha!

Än idag saknar jag det stället och hur roligt vi faktiskt hade, vi alla var som en familj.


Jag tror bara att den här bilden på Dennis säger hur busig han var! Min bästavän var han då

Blääää

Jag är riktigt uttråkad, jag ligger fortfarande i sängen och jag orkar verkligen inte resa mig. Dedär med städandet och plugget  skippar jag nog haha. Finns heller inget att göra, Elina jobbar, Nadja jobbar och dom andra är hemma. På 5an finns det iallafall en bra film halv 5, "Inte utan min dotter", så den ska jag se!

Dag 07 – Ett ögonblick

Det finns många fina ögonblick i mitt liv - med min familj, vänner, hemma, i skolan, i Serbien osv. Kommer inte på något speciellt därifrån nu, men däremot har jag ett speciellt från kärleken.

Det var förra året i oktober när jag gick på konsert med tjejerna på Halid Beslic och Crvena Jabuka, konserten var i Borgen och vi stod i kön där man ska lämna sina jackor. Det fanns flera olika köer och det var rätt mycket människor. Bredvid kön där jag stod fanns en annan kö, och där såg jag honom. Jag kan nog inte beskriva mig själv för stunden, jag bara stod där och stirrade på honom som ett psyk haha. Jag minns att jag sa till Zana: "Zana titta på honom..." och Zana tittade men gjorde något annat sen. Jag fick inte bort mina ögon från honom, och tillslut märkte han att jag stod och stirrade på honom, så jag var tvungen att vända bort blicken. När jag efter några sekunder tittar på honom igen så tittar han på mig, och även alla hans vänner. Från början skämdes jag och förstod inte varför alla tittade, men sen började han små le mot mig, och jag märkte att han heller inte fick bort sin blick.

Jag som vanligtvis är galen i vår musik och konserter, fokuserade inte alls på musiken då. Jag såg knappt artisterna som var där haha. Det enda jag gjorde var att kolla efter honom, och jag märkte att han med gjorde det och varje gång vi sågs så log vi mot varandra. Innan konserten var slut så bytte vi nummer med varandra och sen den dagen har den killen funnits i mina tankar varje dag. Jag vet inte vad det speciella med honom egentligen var, han var inte världens finaste, och han har inte heller varit världens bästa person mot mig, men jag kan bara inte släppa honom. Den känslan jag fick den dagen jag såg honom, den känslan har jag än idag.

Det här är ett fint och speciellt ögonblick för mig!

Sjuker

Min dag började inte bra... Inatt kunde jag knappt somna för att halsen sved och näsan var så täppt och idag vaknade jag ruint halv 1. Näsan är ännu mer täppt, jag kan knappt prata, halsen svider och huvudet värker. Blir inget jobb för mig idag, får hoppas på att jag blir frisk och kan jobba imorgon istället. Kanske kan göra något vettigt idag hemma då, typ städa mitt rum eller plugga lite? Hmm...


Mili moj

Znam da nije lako, al' te molim da
jos minut budes tu i samo moj
da kroz tvoju kosu predjem prstima
i tiho sapnem ti "mili moj"

Vise me ni srce ne slusa
voli onog' sto me ostavlja
a za tebe cuvam jednu molitvu za kraj
da te voli Bog kao ja


Mamma mia!

Började dagen med att jag och Danijela vaknade runt 1 och knappt kunde röra oss... Haha! Hon drog hem senare runt 3 och då fixade jag mig lite snabbt, sen åkte jag och familjen till ett par vänner på middag. På kvällen ville jag egentligen gå på Elvira Rahic men det fanns knappt några som ville gå, förutom jag och Zana, plus att jag var lite seg men jag stannade ändå hemma för att jag skulle se film med tjejerna. Det blev inget av, ingen kunde sen tydligen och jag kunde lika gärna dragit dit, men jag var själv hemma och bästa Natha kom till mig ändå! Satt här och skrattade åt sakerr och såg på filmen med kladdkaka, myspys! Strax ska jag lägga mig och sova, just nu känner jag mig inte alls bra och jag vet inte hur jag ska kunna jobba imorgon... Wish me good luck!


1 januari 2011

Haha, känns lite konstigt att säga 2011 istället för 2010, har blivit van vid det gamla, har inte ni det? Mitt nyårsfirande i restaurang eklunden (nif bosnas fest) var jätte rolig! Det började med att Danijela kom hem till mig och så fixade vi oss här, sen gick vi hem till Elina och mötte upp resten av tjejerna och så åkte vi det ca 10 tjejer! Först fick vi äta middag, det var jätte god buffé! Efteråt började alla komma igång och på 12-slaget var det helt galet kan jag säga! Några mådde lite dåligt senare mot 2 och drog hemåt men vi andra stannade till halv 4. Festen hade inte slutat än men vi höll på att dö i våra höga klackar, fötterna var röda och värkte som fan, Natha grät av smärta... Då är det illa haha! Ringde mamma och så hämtade hon upp oss! Danijela sov här hemma hos mig och imorse när vi vaknade skrattade vi åt allt från igår! Jag hade en väldigt rolig och lyckad kväll! Bilder kommer i nästa inlägg.

Idag mår man som man mår, brukar man säga. Men jag mår inte dåligt av någon bakfylla, jag drack inte alls mycket igår. Däremot har jag ont i halsen för att jag skrek och sjöng så mycket, värk i fötterna, ont i huvudet, blivit förkyld och jag har ont på flera olika ställen på kroppen för att en kille råkade knuffa ner mig från stolen igår när jag dansade... Kan tillägga att när jag vaknade imorse var hela min kropp klibbig och mitt hår luktade fortfarande chamagne och min klänning med av att alla sprutade igår på mig och alla... Jag är inte ledsen av det och jag är inte ledsen över att jag mår som jag mår just nu, för det var så jävla värt det!













   

  

  


RSS 2.0