Mycket på g

Dålig uppdatering, men när massa roligt händer i livet tänker man inte direkt på att skriva här! Jag har under dessa dagar festat, pluggat, städat min brors lägenhet, och nu sitter jag i bilen med Nadja påväg hem från Eskilstuna. Vi åkte dit under dagen för att hälsa på vår fina vän Cecilia! Var jätte mysigt och hennes lägenhet var så fin. Är skapligt trött just nu men måste plugga lite när jag kommer hem. I helgen väntar jobb och plugg, ska vila också innan skolan börjar igen på måndag!


Party like a rockstar

...ger sina konsekvenser, haha. Ligger i sängen död just nu. I fredags vart det först förfest hos Elina med finbesök från Hultsfred, sen gick vi vidare till puls där vi hade sjukt kul hela kvällen. Igår kväll vart det förfest hos en kompis först med
Ilda och heni, sen gick vi till borgen där det var konsert Mile Kitic och Colonia. Festen var helt okej. Drog förbi puls en stund efter festen där det sög då mina fötter höll på att dö.

Idag har jag bara sovit och latat mig. Har vägrat ta tag i mitt plugg men nu är det fan dags. Puss på er


Min 18års fest

Här kommer bilder från min födelsedag som firades i lördags med familj, släkt och lite vänner! Hade en sjukt bra födelsedag och fick också jättefina presenter.


Moj dragi treba mi vremena da te sa ramena svog ko sneg otresem

Sitter i skolan och kan knappt röra på mig, har sådan sjuk träningsvärk efter bodypumpen och spinningen att jag vill dö. Jobbar från halv 12 idag och vet inte riktigt hur det ska gå med tanke på att jag knappt kan gå på mina två ben. Jobbar hela denna vecka och sen är det påsklov, ska bli skönt att bli lite ledig från skolan men lär ha plugg ändå och jobba lite också. Veckan efter blir rolig, har skola måndag och tisdag, sen åker jag till London med Elina!

Bodypump

Vanlig skoldag idag och därefter väntade plugg, som jag förövrigt ska fortsätta med när desperate housewives är slut! Gick och tränade förut, Bodypump, bland de jobbigaste jag gjort på länge... Nu är reklamen slut, puss!


Monday

Ny dag, ny vecka! Har precis gjort klart lite viktiga ärenden och är nu på väg hem till mitt plugg. Det var allt jag hade att säga, puss och hej!


RSS 2.0