BRINN I HELVETET

Fyfan vad glad jag skulle bli om jag kommer till skolan imorgon och det står massa brandbilar och försöker släcka branden på skolan men det går inte, skolan rasar och faller ner... Hahaha egen värld är jag, men ni anar inte hur död jag känner mig och hur trött jag är på plugget. Har verkligen haft mycket och inte känt mig motiverad alls. Det värsta är att jag säger till mina vänner att jag inte kan träffa de för att jag ska plugga, men ändå så ligger jag och sover och läser kanske en sida innan jag blir irriterad. Måste skärpa mig efter påsklovet, då är det bara lite kvar till sommarlovet. Nu måste jag fortsätta plugga till geografi förhöret och engelska provet.... BYE


No time

Bloggen har fått ligga lite på sidan de här dagarna. Har haft jäkligt mycket plugg eftersom jag missade så mycket förra veckan. Igår hade jag hemstudiedag på eftermiddagen men var tvungen att göra uppsats från nationella i engelska, gick ganska bra. Efteråt träffade jag Natha på stan, köpte svarta oäkta converse och ett snyggt armband. Blev att fika senare med mina tjejer och planera lite lovet, damn vad kul det ska bli! Idag ska jag fortsätta och plugga till 2 prov jag har imorgon och lite annat, sen är allt över och det är PÅSKLOV! Glad som in i helvetet, äntligen slipper man allt plugg, men jag kommer behöva plugga lite ändå haha.

Idag är det ingen vanlig idag, idag fyller våran älskade Cecilia 18 år! Jag hoppas att du får den bästa dagen i ditt liv och att du lever i hundra år till för det är du värd. Du har gått igenom mycket och är en stark person som jag ser upp till! Glad att vi hittat tillbaka till varandra och att vi umgås nu igen, när jag är med dig och tjejerna mår jag som bäst. På fredag jävlar, då ska det skålas ;) ÄLSKAR DIG.


Snyggingar haha, bilden är tagen för ca 4 år sen

Ingen bra start

Den här dagen eller veckan kunde de inte börja sämre för mig. Kunde inte sova i natt, var hur jävla pigg som helst. Somnade ändå halv 7 och vaknade kvart i 7 av att mobilen ringde. Var helt död i skolan, får reda på att jag har 4 prov och 2 inlämningar den här veckan som får mig att vilja lägga mig ner och dö. Somnade när jag kom hem och sov i 2 timmar, mitt huvud kommer att spräckas när som helst men jag måste ändå börja plugga.

Någon som har det värre än mig just nu? Kill me


Älska livet

I love my life! Vet ni varför? Jo för att jag har världens bästa vänner, ni är helt otroliga tjejer, ni är bäst! Blev en mysig fika med en massa skratt och prat. Vi gjorde balkan fest i bussen påväg in till stan sen, flipp humör. Blev att äta på MC innan man kom hem och nu är jag trött, börjar 8 med hemspråk imorgon så ska sova nu, natti natt!


Veckan som kommer

Veckan som kommer kommer bli jävligt nice, om allt går som det ska. Tar och berättar lite för er vad jag ska göra!

Måndag: Skola och sen hem och pluggga.
Tisdag: Hemstudiedag på eftermiddagen, blir att besöka biblioteket och plugga där om jag ska få något gjort.
Onsdag: Ingen aning?
Torsdag: En hel del inlämningar, haha. Sista skoldagen! Blir att partaja på kvällen kanske?
Fredag: Fira Cecilia som blir 18!
Lördag&söndag: Åker till Sthlm med Elina, hennes födelsedagspresent till mig var en resa dit där vi ska göra en massa (som jag inte får veta ännu hihi) och sen ska vi sova där med! Längtar!!!


Typiskt söndag

Idag är jag glad, min mage gör inte så jätte ont längre utan mest ärret som håller på att läka, skönt som fan! Passar på när jag är på bra humör att göra något vettigt så förut strök jag kläder, städade undan här hemma och så dammsög jag lägenheten. Ska alldeles strax fixa lite saker och sen ska jag börja plugga lite. Ikväll blir det fika med tjejerna. Just det, färgade håret imorse, la in toning som sagt. Blev mörkt men ändå snyggt, visar bild kanske senare!

Snabba cash

Blev en mysig kväll med greken, vi såg på snabba cash och åt kladdkaka och chips till det. Fy fan vad han Jw är snygg i filmen, jag satt nästan och dreglade.. Mums! Ska alldeles strax tvätta tänderna och sen sova. Vi hörs imorgon, pusssssss


Muuums


Mys

Nej tyvärr jag kan inte plugga när jag inte vill, haha. Har istället ringt Natha att hon ska komma hit, men hon sa att hon bara skulle komma om jag bakade något gott, så kladdkakan är färdig nu! Blir att se Snabba cash och bara mysa! Nu kom hon, BYE :D

Shopping

Idag blev att gå och shoppa lite med Elina, kände att jag ville ha lite vårnytt här hemma och slösa lite pengar, nödvändgt? Nej... Visar er lite senare vad jag fått med mig hem. Har försökt att plugga här hemma men det är helt jävla omöjligt, jag skriver ner 2 rader och sen har jag tröttnat. Varför kan jag inte vara den där typen som kan sitta och plugga i 3-4 timmar? Speciellt jag som inte har varit i skolan hela veckan och har en hel del att göra den här veckan. Skyller på att det är lördag och att det inte går att plugga, får bli imorgon! Snart ska jag iväg till farmor och farfar, har inte varit där på 100 år, ska be min farmor och färga mitt hår, hon har faktiskt varit frisör haha. Nu orkar jag inte skriva mer, visar lite istället vad jag köpt idag!







Bh, Lindex
Halsduk, Ginatricot
Stickad tröja, Ginatricot
Hårfärg och ögonbrynspenna, H&M
Linne, Ginatricot


!

Opererades som sagt i tisdag. Fick göra snitt operationen så har ett litet ärr nu precis under bikini linjen, tror inte att det syns så mycket. Vart ganska så jobbigt i tisdags med allt på en gång, dom ändrade på allt. Fick reda på att jag skulle göra snitt operation och att jag skulle stanna där, tur nog fick jag gå hem nästa dag. Är fortfarande ganska trött av bedövningen och är seg, sov knappt den första natten på sjukan av alla slangar jag hade på mig. Så fort jag skulle vrida mig tog det mig ett år.

Nu är jag iallafall hemma, eller jag kom hem redan igår. Har bara sovit typ, vart ute lite idag med mamma för att ta frisk luft och imorgon ska jag gå till skolan en liten stund. En sak som irriterar mig jävligt mycket är att det är minst 100 pers som ALDRIG ens frågar annars hur jag mår eller liknande skriver nu: Hur är det? Hur mår du? Gjorde det ont? Osv. Ni är så jävla respektlösa och äckliga så att det inte är sant. Även ni andra borde tänka lite, hur kul är det att få 1000 frågor hela tiden? Ni borde väl ha lite vett i hjärnan, ja man mår dåligt efter en operationen, ja man har ont, folk slutar aldrig förvåna en. Men men, nu har jag skrivit lite och nu vet ni lite hur det står till. Börjar uppdatera som vanligt när jag orkar, kram!

Klump i magen

Många av er har ju märkt på senaste tiden att jag håller något inom mig som jag bara inte orkar prata om. Några av er (de närmasta) vet vad jag pratar om. Under den senaste perioden har jag varit på många läkarbesök för att jag haft besvär med min mage, men det är tyvärr ingen som har tagit mig seriöst förrän min mamma skällde ut hela våran vårdcentral och jag fick en tid på gynekolog kliniken Lovisa. Där såg de förändringar på min vänstra äggstock, att jag hade en tvillingscysta. Förmodligen har den alltid funnits där men med tiden växt sig större och större, nu är den 6 cm i diamtern och jag måste operera bort den och fick en tid väldigt snabbt.

För er som inte vet vad en tvillingscysta är (även kallad dermoidcysta) så är det som en liten boll som kan innehålla vätska, hår, tänder, eller ja precis allt möjligt. En cysta kan uppkomma var som helst i kroppen och har därför olika namn. Det är vanligt bland äldre kvinnor men inte så jätte vanligt i min ålder. Min cysta är en godartad tumör som inte är farlig än så länge, därför ska jag operera bort den. Den är väldigt besvärlig eftersom den tar plats och krockar med mina andra organ i magen ibland, vilket gör jävligt ont.

Imorgon ska jag opereras och jag ska göra det via tithålsoperation, vilket är en väldigt enkel operation och förmodligen kan jag gå hem samma dag som operationen om allt går som det ska. Det dom kanske kommer göra om det går fel under operationen är att ta bort hela min äggstock (många har undrat om jag kan ha barn om jag tar bort den och ja det kan jag eftersom jag har den andra kvar), eftersom cystan sitter fast på den, och lyckas dom inte med det kommer dom att skära upp mig (eller hur man nu säger det) vid bikini linjen, vilket kommer bli besvärligt. Läkarna kommer inte väcka mig under operationen och berätta det utan det får jag reda på när jag senare vaknat, det är ganska jobbigt.

Jag hoppas verkligen på att allt ska gå som det ska, för jag förväntade mig inte att ens göra detta (fick reda på det under sportlovet). Anledningen till att jag skriver det nu är för att folk frågar så himla mycket och ibland kan det blir jobbigt och få frågor hela tiden om det, men nu vet ni. Håll tummarna för mig imorgon!


Måndag

Skola idag som vanligt, har varit hur seg som helst. På lunchen var jag med tjejerna och käkade på Majstro, snodde lite fjädrar på väg tillbaka till skolan... Hahahaha. Har bara segat mig här hemma och tagit det lugnt idag, inte orkat med något annat.

Igår fyllde jag år som sagt. Var först på stan med Elina och fikade, efteråt gick jag och hon hem till mig där vi skulle äta middag med min familj och farmor och farfar. Mysigt! Lite senare kom resten av "släkten" (Knappt en 1/4... Alla bor i Serbien) Åt tårta, pratade, lekte med mina små gullungar och fick fina presenter! 2000 kr, kläder, smycken, väskor, presentkort, allt en tjej kan önska sig haha.






Söndag

Brukar vanligtvis vara en städ och plugg dag men eftersom jag fyller år idag blir det andra bullar! Blev väckt av min älskade familj imorse som hade dukat fram frukost, hihi. Ska snart hoppa in i duschen, senare blir det en fika med Elina på stan. Runt 3 ska vi hem till mig då även farmor och farfar kommer, vi ska äta middag. Senare på kvällen kommer lite släktingar med. Någon gång idag måste jag hinna duscha och plugga lite, blir säkert i natt haha.

Igårkväll hade vi det jätte trevligt här hemma hos mig, satt och pratade om allt mellan jord och himmel. Tog tyvärr inga bilder, ingen som tänkte på det av oss. Har fått jätte gulliga presenter som jag kanske visar er ikväll eller imorgon. Hörs senare!


Jag vill till Serbien NU!

HAPPY B-DAY TO ME!


Nikada nije smelo da se desi, da ja tebe a ti mene izgubis

Hade det jätte trevligt igår på Poseidon med tjejerna, äntligen var vi alla där haha. Fick även jätte fina presenter, mina tjejer är bäst! Tog inga bilder men kolla på Agnesas blogg, agneesas.blogg.se. Ska dammsuga och städa lite här hemma snart, sen blir det att kanske träna eller ta en fika med tjejerna. Runt 4 ska jag äta middag med familjen och även Elina kommer, ikväll kommer tjejerna!


Friday

Skola idag som vanligt, träffade greken efteråt, känns som om vi inte hade setts på 1000 år? Haha. Mitt hår har även blivit ljust och fått en ful brun konstig färg, så gick till stan och kollade färg. Någon gång nästa vecka blir det att färga det. Tur att barnbidraget kommer efter helgen och att jag fyller år på söndag, är i behov av pengar haha! Ikväll blir det äta med tjejerna på Poseidon, mysigt. Blir att ta det lugnt denna helg. Nu ska jag äta, puss!


No life

Blablabla

Ingen uppdatering på flera dagar, i know. Har inte gjort något speciellt, har varit jävligt seg bara och sovit för det mesta. Don't ask me why! Imorgon är det iallafall fredag och då ska jag ut med tjejerna och äta eftersom jag fyller år på lördag, glöm inte att gratta mig! Hihi. På lördag ska Elina och de andra tjejerna komma hem till mig, tänkte inte göra något speciellt med tanke på vissa saker. Världens onödigaste inlägg, men nu vet ni iallafall att jag fortfarande lever, haha. Kommer uppdatera från och med imorgon som vanligt förhoppningsvis!


!

Visste att det skulle bli såhär, att dagen inte skulle bli så som jag tänkt mig. Orkar inte  göra något alls, har världens huvudvärk, magvärk och jag tror att jag håller på att bli förkyld... Har iallafall duschat och badat, ska iväg snart på middag hos Elina, tror nog att jag skippar träningen och fikat idag... Måste komma igång med träningen den här veckan, har verkligen varit lat! Just det, måste ju plugga idag också... Kan man sluta leva för stunden?

En till sak som jag tänkt på väldigt mycket är min klass. Jag brukar aldrig bry mig om folk som tjaffsar i klassen eller göra några konflikter, orkar inte lägga ner energi på sånt och håller mig med Sara. Men på senaste tiden har jag börjat märka hur vissa är, alltså, man blir äcklad... Ena dagen får jag höra en massa skitsnack och hur mycket man stör sig på en person, nästa dag så är de bästa vänner? Blir trött påt, den enda normal är Sara förfan, längtar tills jag slutar den här skolan.

Ingen bra dag.

Seg

kom hem från Elina runt halv 12, var helt död... Får verkligen inte somna nu för då lär jag missa en massa jag ska göra idag och inte kunna somna i natt. Ska strax hoppa in i duschen och fixa mig lite, senare blir det plugg. Ska äta middag hos Elina med hennes familj också idag, får se om jag hinner träna ikväll med. Gaaah vad seg jag är, jag vill sova!!!


Helg

Sorry för att jag inte uppdaterat, har inte haft tid till det! Tänkte berätta för er lite vad jag gjort i helgen och lite senare lägga upp några bilder från förra helgen. Jag orkar tyvärr aldrig ta med mig min kamera eftersom alla andra gör det, och jag får inte bilderna utan blir oftast taggad på face, men kan ställa upp och kopiera några!

Fredag:
Åkte till Willys med Nadja och Natha för att handla mat inför middagen (var i lördags), efteråt träffade vi Elina och fikade. Under kvällen fikade jag och Natha (igen...) för att planera lördagen, efteråt gick vi hem till Elina och fixade oss. Runt halv 11 tog vi spårvagnen, vi åkte till Grand Hotell för att förfesta med Elina och ett gäng från Stockholm, skit kul! De gick senare till Otten, och lilla jag och Natha gick hem haha...

Lördag: STRESS DAG! Vaknade runt 10 av att Nadja kom, stack till stan för att köpa lite detaljer och sen tog vi spårvagnen till Natha. Fixade tårtan och gjorde lite snyggt hemma hos henne, efteråt åkte jag och Nadja till Lidl för att köpa de sista grejena. När vi kom hem ringer Elina och säger att några bekanta från Nyköping åkt hit och ville ta en fika med oss, så då gjorde vi det. När vi väl kom tillbaka hem så började vi fixa allt, laga maten, fixa oss och så. För er som inte vet så har våran vän Elina fyllt 18 år och igår hade jag, Natha och Nadja middag och överraskningfest för henne! Elina kom till mig runt 7 och blev jätte glad när hon såg allt och blev glad för presenten jag och Nadja köpt till henne (Thomas Sabo armband med berlocker). Runt halv 9 ljög vi ihop om att vi var tvugna att åka till Natha, när vi kom dit och Elina öppnade dörren stod alla där och sjöng med tårta. Till och med jag blev rörd, Elina börja gråta med haha! Vi dansade galet med en massa house fram till 12, snuten hade kommit, så allt blev dött. Folk började röra sig men det var inga problem för oss. Jag, Elina och Natha stack på efterfest på Cromwell, det slutade med att vi somnade där på sofforna... Haha.

Berättar mer om söndagen i nästa inlägg!


Skolan

Sitter i data salen nu och har spanska, sista lektionen. Egentligen ska vi leta fakta om ett land vi ska skriva om men alla har redan fixat det så alla sitter och nördar vid youtube och facebook? Helt onödig lektion. Slutar om 10 min, senare ska jag till min Elina som fyller 18 år!!! Vi ska äta middag och fira henne. Skriver lite mer senare, puss!

Ångest

Hade skola idag fram till lunch, sen var jag tvungen att göra annat, nu är det verkligen ångest och rädsla inom mig, hoppas allt går som det ska. Blev att hänga med Elina till frisörn senare, hon färgade sin utväxt och blev skit snygg! Gjorde kladdkaka förut och alldeles nyss såg jag på Andra avenyn, ska snart hoppa in i duschen och sen läsa ut min bok. Onödigt inlägg, men men!


Leave the world behand you

Denna låt har surrat runt i mitt huvud hela dagen kan man lugnt säga, haha! Var och fikade med the company idag och pratade om lite grejer, hehe. Kom hem nyss och skulle egentligen iväg till farmor och farfar och sova där, men hinner inte eftersom jag måste plugga lite och har lite saker att fixa. Onödigt inlägg, i know, hörs imorgon istället :)


Lucky me

Fick tillbaka mitt krigslitteratur häfte idag (skrev om Balkankriget), och alltså, jag trodde jag knappt skulle få G... Vi började med det i december, ganska stort arbete, och jag började med det några dagar innan inlämningsdagen var, och vad fick jag? VG! Så stolt är jag :) Ska snart ta och fixa min garderob, senare träffa tjejerna och prata om lite saker och under kvällen blir det plugg!


Pinsamt...

Mina närmsta vänner tycker oftast att jag är petig, jag tycker att mitt rum är stökigt om det ligger en bok och en tröja på min soffa, men nu på senaste tiden vet jag inte... Min garderob är katastrof, ser ut som om någon slängt i en bomb, ligger kläder i påsar jag inte ens tagit upp, kläder på golvet, allt är slängt i skåpet, det är verkligen inte jag! Nej, imorgon efter skolan ska jag ta ut och göra min garderob, så som den brukar vara!

Mitt rum har blivit släkt med Elinas, HAHAHA


Jag gjorde allt, nästan!

Haha, jag är fan mobbad... Men jag är stolt över mig själv, trodde ärligt talat att jag skulle sova och sitta här hela dagen. Lagade mat åt mig, sov ett tag och sen tränade jag med världens bästa vän, Elina. Vi hade mycket att prata om idag, vissa människor slutar aldrig att förvåna en. Blev inget plugg, var ändå inget viktigt eller liknande så tar det imorgon, ikväll ska jag istället lägga mig tidigare för att göra allt jag ska göra tomrrow :) Tänkte först vara lite gullig och berätta vad jag ska göra i veckan!

Måndag: -
Tisdag: PLUGG DAG!
Onsdag: Följa med Elina till frisören, gå och träna.
Torsdag: MIN UNDERBARA BÄSTA VÄN FYLLER 18 ÅR!!! Ska hem till henne och äta middag :)
Fredag: Fest/Chill kväll?
Lördag: Ut och äta med Elina och Nadja, fira Elina igen!
Söndag: Död i sängen...


-

Kriva sam pred Bogom i pred ljudima
takva mi je sudbina
ne misli da ponosna sam na to
sto nisam andjeo

Kad zavodim ne zavolim
kad prevarim ne zazalim
al' samo tebi sanjam
da se vratim ponovo

Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas

Ponovo, ponovo
pred tobom gresna stojim
ponovo, ponovo
za tvoju ljubav molim


Kill me softly

JAG ÄR HELT DÖD! Alltså... Jag vet inte vad det är med mig, jag mår illa, har ont i huvudet och är hur seg som helst. Känns som att någon har slängt en tegel sten över mig... Ska snart ta och fixa mat till mig, eller håller på att fixa curry kyckling gryta nu, sen blir det att ta sig på gymmet och gå lite på löparbandet! Inget förvånar mig att jag efter det här inlägget somnar i soffan och inte gör något av detta... Håll tummarna för mig!


Jag ser ju ändå pigg ut! Eller inte...


snygga_brudar


Alltså jag håller bokstavligen på att DÖ av garv, jag har inte sett värre bild i mitt liv... Men vadå? Vi gick i 6an, hade mjukis och ett ton smink och massa smycken, och var coolast liksom... HAHAHAHA


Love it


Damn vad snygga kläder det har börjat rulla in! Börjar bli lite besatt här, tur att jag fyller år om två veckor!


"Dont blame it on me, blame it on the ....! "

Har inte orkat eller haft tid till att uppdaterna my blogg. Igår var jag som sagt och fikade med Nadja och sen gick jag en runda på stan med Elina, fick med mig hem ett znyggt linne (visar sen). På kvällen stack jag och Elina till BC för att äta toast, dom är så goda där haha. Försökte fixa en sak sen som tog hundra år, Felicia kom också efter ett tag. Runt 10 var vi hemma hos Felicia och så kom Selma, sen var det bara att KOOOORA! Hahaha, kärlek till vår humor. Natha och några mer kom sen, lyckad men ändå misslyckad kväll? Haha, ni tror säkert att jag är wierd eller något, men men. Kom hem imorse runt 11 och låg i badkaret ett tag, tänkte plugga, träna och fika sen senare men vad hände? Efter att jag bädat la jag mig på min soffa och sov till kl 6? Var bara att ta fram plugget och göra klart det. Nu är denna äventyrsfulla helg över, och det är skola imorgon igen. Orkar inte lägga upp bilder från fredagen, finns massa bilder på facebook. Kommer lägga upp bilder imorgon istället från lördagskvällen, hoho.


Love it, så snygg på och älska färgen, speciellt senare när man får solbrännan.


!!!!

Skrev ett långt inlägg om gårdagen, men våran el här hemma (och i hela stan förövrigt) gick, så allt gick bort. Nu berättar jag kortfattat, jag var hos Alex på fest, stack till Felicia senare, åt på mc och gick hem. Ska snart iväg och fika med Nadja och brudarna, lägger kanske upp bilder senare, eller imorgon. Puss!


Fräsch!


Har gjort klart alla "badrums sysslor", nu ska jag sminka mig och sätta på mig kläder, sen kommer tjejerna!


Dagens

Dagens humör: Glad och pigg
Dagens mående: Bara bra :)
Dagens borde: Plugga och ta en promenad
Dagens frisyr: Rakt och utsläppt, tråkigt, ska nog göra något med de innan jag går ut
Dagens smink: Ingenting för tillfället
Dagens klädsel: Mjukis
Dagens planer: Fest
Dagens materiella vill ha: Snygga party skor
Dagens beroende: Musik
Dagens tråkigaste: Inget faktiskt
Dagens längtan: One person
Dagens superlängtan: SOMMAR OCH SERBIEN!
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Ingen, sitter och lyssnar på musik kanal

Sjukt...

Satt och tänkte på Darko, ja ibland saknar jag honom faktiskt. Samtidigt hade jag på en musik kanal på serbiska, tror ni inte att våran låt kommer upp då samtidigt? Helt sjukt, haha blev chockad...

Nikola Rokvic - Koliko sam usana poljubio


So hot









Morgonmys

Vaknade imorse av att min mamma hade lagt sig brevid mig och höll på att pussa mig, gullig hon är! Satt och åt frukost med mina päron sen och fy fan vad vi garvade... Vi höll på att driva om mammas snarkande och när vi var i Säfsen förra året och jag missade sängen, haha! Ska strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite, sen blir det att plugga lite, får se om jag hinner gå in till stan och kolla en grej också. Ikväll ska ga tjejerna komma hit och sen ska vi på fest!


MJAU!


LOVE IT. Det här blir mitt snart!


Love you guys

Hela min kväll har spenderats med först Natha och sen kom även Felicia och Elina. Vi satt och pratade och allt möjligt och pratade ut oss lite, klockan blev väldigt mycket märkte vi sen och de ska till skolan imorgon så tjejerna har precis gått! Jag är ledig imorgon, how wonderful isn't that? Ska ändå vakna ganska tidigt för att äta frukost med min mamma, ja jag ska göra det. Vi har aldrig tid för varandra på morgonen och nu när vi båda är lediga så ska vi ta chansen, mysigt! Blir att stanna hemma under dagen för att plugga och göra lite annat, på kvällen blir det fest med mina homies!


Rawr?


Har liiiite kul med camen. Ganska så död, men jag orkar inte fixa mig till skolan!

I love you

1. Vad heter han/hon? Elina Lennebrink
2. Hur gammal är han/hon? 18 om ett par dagar, hihi
3. När träffades ni sist? - I förrigår
4. Är han/hon snygg? Galet snygg! 
5. Brukar han/hon färga håret? Nja, inte ofta
6. Vilka färger har han/hon haft? Sin vanliga, brunt och nu är hon halv vit
7. Vad har han/hon för parfym?- Någon rund jävel
8. Är han/hon galen? Om hon är...
9. Vad är erat första minne? Hmm, Selmas 15års fest typ
10. Har ni många minnen ihop? Of course
11. Vart bor han/hon? Stan
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nej, men snart!
13. Är du avundsjuk på honom/henne? Varför ska man vara avundsjuk på sin vän?
14. Vad heter hans/hons syskon? Linus
15. När träffades ni första gången? När hon började på GustafAdolfsskolan, till en början mobba hon mig :( HAHA 
16. Hur träffades ni? Genom vänner
17. Vad går han/hon i för sporter? Gymmar
18. Vad kan han/hon göra på helgerna? Jobba, festa, umgås med mig och tjejerna
19. Vad brukar han/hon göra efter skolan? Samma som ovan
20. Här skulle det funnits en fråga men den sprang iväg
21. Har ni pussats? Klart hihi
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Alltid
23. Har han/hon fräknar? Nja, när hon solar, så gulligt!
24. Har ni kollat på film någon gång? Ja (helt omöjligt egentligen, svårt att få henne att hålla tyst!)
25. Har ni bråkat någon gång? Nej, bara små tjaffsat
26. Har ni skrattat tills ni gråtit? Haha typ varje dag
27. Har du sett han/hon gråta? Yes
28. Vad gjorde du då? Tröstade och pratade med henne
29. Har du sett han/hon vara riktigt arg? Ja, värre än min mamma...
30. Har han/hon sett dig gråta? Ja
31. Vad ska ni göra i sommar? Vi kommer knappt ses i sommar, so bad!
32. Har han/hon svikit dig någon gång? Nej
33. Har ni pratat i telefon någon gång? Haha ja
34. Vad skulle du göra om han/hon dog? Vill inte tänka tanken
35. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Hallå? När vi är 80 ska vi fortfarande sitta och fika på Coffe!
36. Vad är det bästa med honom/henne? Glad, positiv, snäll, underbar, finns så många ord
37. Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på? Ingenting
38. Skulle du ge honom/henne pengar om du vann 1 miljon? Självklart
39. Hur ser hans/hons klädstil ut? Tuff och snygg ;)
40. Älskar du han/henne? JAAAAAAAAAAA


It's a good day!

Har varit glad och aktiv hela dagen idag, im very proud of my self! Under dagen åkte jag och Sara iväg med Marie för att kolla på gardiner till våran matsal som vi snart ska styla om, lite grymt att vi styr typ allt? ;) Haha! Sitter hemma nu och pratar med pappa, VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! Det bästa som finns är när man kommer hem och han skiner upp och frågar hur jag mår osv, även min bästa vän, kan prata med pappa om allt, love him. Tänkte egentligen dra iväg och träna idag, men jag vet inte om jag tänker göra det eftersom jag måste ta det lugnt med träning nu, måste ändå in till stan och lämna några böcker och fixa lite saker. Imorgon behöver jag inte gå till skolan, hemstudiedag egentligen men våran mentor sa att vi inte behövde komma, hur chill är inte det?! Love it.


Old pic!


Plugg, plugg, plugg

...och ännu mera plugg! Herregud, efter lov och sånt brukar man aldrig ha prov och inlämningar, men det har jag haft och nu längtar jag verkligen till helgen för dom här dagarna har plågat mig. Har bara suttit hemma idag och pluggat, orkar heller inte göra något annat. Är trött, seg, deppig, känner mig ful och blek som ett spöke, orkar inte göra något... Vad skyller jag på? VÄDRET! Kan inte den här snön bara smälta bort, bli lite soligt och få några plus grader? Jag skulle skina upp som en sol då, antar att jag får vänta med det haha. Just nu sitter jag och pratar med Elina och garvar åt vissa saker, Elina are going back to reality... Ska strax städa bort alla saker och bädda upp min säng, är väldigt trött!


Back on track!

Orkar inte gå in på detaljer vad som hänt för det blir så jobbigt när folk ska ställa 100 frågor, ni märker senare. Resten av lovet har spenderats med mina favorit tjejer, inte gjort så mycket tagit det för det mesta, men i helgen blev det party! På fredagen festade vi hemma hos Felicia (fast Felicia var i Göteborg, hahaha), på lördagen var jag och Elina på konserten Sasa Matic och Kemal Monteno, i söndags var jag på 1års kalas i en lokal. Lyckad kväll, behövdes verkligen. Kan säga att jag var helt död på söndagen... Skolan har rullat igång igen och jag har aldrig varit såhär seg efter lov, måste skärpa mig nu alltså. Efter skolan idag blev det att träna med Matilda och sen fika med tjejerna, myspys! Resten av kvällen har spenderats hemma med plugg, har en massa saker i skolan just nu som måste fixas. Ska gå och duscha nu och sen lägga mig, är väldigt trött, hörs imorgon!


RSS 2.0