Get a life

Som ni ser har jag inte uppdaterat på flera månader och även haft lösenord på min blogg. Frågan är nu, efter att ha frågat mig själv flera gånger, ska jag verkligen fortsätta att skriva? Har frågat förut flera gånger och fortsatt men nu känns det inte värt längre. Att jag får höra och se falska profilbilder om mig själv och liknande är jag van vid, men sen när man ser profilbilder där folk skriver att man är död och en massa annan skit, då börjar man undra vad människor har för problem egentligen? Ärligt talat, hur gamla är ni? Jag kan tänka mig att hälften av er sitter där hemma och gömmer er bakom skärmen med dåligt självförtroende, och ni ser troligtvis inte så värst bra ut när ni ska klanka ner på andra och använda er av andras profilbilder? Omoget, ni måste vara under 15 år iallafall.
Sur är jag som ni säkert märker, och det jag kan säga är att profilen som har gjorts om mig om att jag är "död", har jag sett och vet vart ni bor och på ett ungefär vilka ni är. Jag har anmält er men då hade jag tyvärr inga bevis på vilka det var eller något om er, nu har jag och kan anmäla er igen men det har jag ingen lust med. Men jag vet att ni läser min blogg, för det är där ni har fått alla bilder ifrån, så vem du än är: Ta bort profilen du har gjort om mig, gör du inte det så kommer jag att anmäla dig om jag märker att du inte har gjort det. Vet vem du är, vilken stad du bor i och allt. Och ska jag vara ärlig, så tror jag inte att det är så roligt i din ålder om farbror blå ringer din mamma eller pappa och berättar vad du håller på med i ditt lilla flickrum.
Hatar att behöva uttrycka mig såhär på internet så att alla kan se, men tyvärr så fick det bli så nu så att personen kan få se det här, och ni andra som håller på såhär för jag är så trött på det! Det är pga idioter, fjantar och omogna jävlar man inte vill blogga för att de själva inte har ett eget liv och är avundsjuka på alla andra.

RSS 2.0