Friday i'm in love

Såg precis klart på filmen "Stulna år", riktigt bra film! Har inte gjort så mycket annat under kvällen, skulle till Cromwell med tjejerna men vad händer inte? Jo jag somnar och sen när jag vaknade upp och skulle möta upp dom var jag fortfarande trött och jag frös... Blivit en riktig segis på sistone.

Annars idag var det en kort skoldag och nu är det äntligen helg! Har varit seg som bara den hela veckan så imorgon ska jag sova till 3 om det ska behövas haha. Åkte till Ingelsta efter skolan, köpte lite underkläder och annat. Testade en maxiklänningen och det var en besvikelse för min del, vill att den ska sitta heltajt men den fladdrar ju som min mormors klänningar gör... Förövrigt kommer Danijela hit imorgon och stannar till söndag, vad vi gör är fortfarande oklart men något roligt iallafall! Nu ska jag städa undan här och lägga mig och sova. Godnatt!

Katrineholm

Kort skoldag idag. Åkte till Katrineholm med Nadja efter skolan för att planera resan till Grekland med tjejerna, nu är datumet och allt fixat, ska bara betalas och bokas nu! Skulle med tjejerna ikväll till trädgårn egentligen men jag struntade i det i slutänden. Gick istället till farmor och farfar och åt pannkakor, hehe. Dom åker till Serbien på måndag och jag vart lite chockad för att ingen som vanligt sagt något, men ska ändå bo hos dom hela sommaren!
Beslutade mig den här månaden för att inte shoppa för att jag har köpt mycket på senaste, men självklart har jag kollat lite nu på nätet och hittat en hel del... Så nu har jag hittat en maxiklänning, vit bikini, flätat bälte, underkläder, höga skor, klocka, ring med detaljer... Jag ber till gud att min mor inte läser detta!


Onsdag

Onsdag idag, ingen bra dag alls. Vaknade med dåligt humör och jag satt och tittade på klockan hela dagen kändes det som. Gick iallafall till frisören efter skolan och kapade av några cm, sen mötte jag upp familjen och drog och åt på Paus. Gick in till Chili sen med för att köpa en jätte stor kudde till mitt rum, blev jätte fint! Är nästan klar med mitt rum nu, har lite små saker kvar! Sitter med hårinpackning i håret nu och ska börja plugga strax. Imorgon tar jag tåget till Katrinholm med Nadja och Natha där vi ska möta upp tjejerna och planera lite våran resa i sommar, så kul!

Förövrigt är det skitväder idag, till skillnad från dagarna innan och påsklovet. I måndags firade vi som sagt Nadja och det var jätte trevligt! Igår var det en kort skoldag och sen drog jag och käkade med tjejerna på Fräcka, resten av kvällen spenderades med plugg. Lägger upp lite bilder från Nadjas birthday!












Work

Tiden på jobbet idag gick väldigt fort och det fanns inte så mycket att göra idag. Lagade mat och åt förut, skulle egentligen pluggat lite med men det blev såklart inte av. WHAT'S WRONG WITH ME?! Jag ligger risigt till, får plugga ihjäl mig hela veckan och betala hårt för det här haha... Ska strax duscha och fixa lite små saker. Ska upp 8 imorgon för att jobba och sen hem till Nadja på middag, hon fyller 18 imorgon! Så glöm inte att gratta henne om ni ser henne, på sms, samtal, face eller vad ni vill haha!


Dino Merlin

Konserten igårkväll var grymt bra! Bättre blir den också när man har dom bästa runt om sig. Mycket folk, dans, musik och sjungande blev det. Som vanligt slutade det med att jag höll på att dö av mina klackar, men jag överlevde! Idag sitter jag här med ångesten och vet inte vad jag ska börja plugga med, har en hel del att göra och jag ska iväg och jobba kl 3?! Imorgon hinner jag heller knappt plugga... Kill me.

Förövrigt så har jag haft ett underbart lov. Fikat en hel del, solat, shoppat, vilat, ätit glass i Söderköping, grillat m.m. Snart är lovet slut och sen är det inte alls mycket kvar till sommarlovet, livet leker :)















Bilder från konserten

IFK match

Idag hade jag äntligen tandläkartid och jag var så jävla glad när jag gick därifrån, efter sommaren åker SJ bort från min mun! Ni som inte har tandställning förstår inte lyckan alltså haha. Blev fika med en kompis och lite senare träffade jag Zana, gick och kollade på IFK. Zana som är fotbollsgalen tyckte att det var intressant, och konstigt nog tyckte jag med att det var det den här gången haha. Är hemma nu och vet inte vad jag ska göra, funderar på att skriva en labbrapport som ska vara klar snart, annars lär jag väl glömma vad det ens var vi labbade om!

Förlåt för att det knappt finns några bilder i bloggen men jag glömmer nästan alltid att ta bilder, ska bli bättre på det!


Bild på mig och Zana i England, fan vad kul vi hade!


Onsdag

Idag har jag hunnit med en hel del! Jobbade från 9 till 13 och när jag väl kom hem var jag tvungen att ta en powernap. Fixade mig när jag hade vaknat och drog lite snabbt till farmor på middagt och efteråt mötte jag upp Irma för en fika. Hon är grymt bra, like a big sister to me! Solade med Nadja efteråt och sen mötte vi upp greken, gick till Kungskebab och käkade. Har bara suttit hemma efteråt och gjort nada. Kände för att ta hand om mig själv så har duschat, fixat håret och lite sånt. Strax ska jag lägga mig, är rätt så trött efter att ha gått upp tidigt i ett par dagar nu.

Imorgon ska jag gå på ett spinning pass kl 12, den ni! Ska göra lite saker emellan med och sen har jag tandläkartid runt 2 tiden. Senare under dagen ska jag möta en kompis så vi kanske hörs på kvällen! Förövrigt måste jag säga att det är underbart väder ute, gladare blir man också nu när det är påsklov så dear people - sitt inte hemma och dega i soffan!


The spring is here

...och inte sommar som vissa tror, hahaha. Tycker det är riktigt sjukt med folk som går runt i shorts och utan jackor på stan bara för att solen värmer lite? Det är överdrivet! Men idag var det faktiskt fint väder, jobbade från 9 till 15 och efter det blev det en kort fika på Fräckas uteservering. Gick hem till farmor senare på middag och sen har jag städat och gjort iordning lite här hemma, mina päron kommer hem idag! Ska inte göra något speciellt ikväll, jobbar imorgon från kl 9 så blir sängen lite tidigare ikväll.

Förövrigt är det ju påsklov, äntligen säger jag bara! Har också gjort det mesta plugget innan lovet så har inte alls mycket att göra nu. Roliga saker inträffar också på lovet, bland annat konsert och Nadjas 18årsdag! Nej nu ropar magen efter mat, hörs!


Gammal bild som jag hittade på pappas data, saknar ibland det ljusa håret!


Torsdag

Idag slutade jag runt 12 men jag stannade kvar i skolan till halv 3 för att göra klart vissa saker och slippa ha en hel hög med plugg på lovet! Vet ju själv hur det blir när det är lov, man vill helst bara vila och ta det lugnt och speciellt när det är påsklov då det är fint väder oftast! Nu har jag kvar att repetera lite med matten, jobba med kemin inför provet och lite små saker, vilket är bra!
Blev att gå till gymmet än sväng med Carro idag. Egentligen borde jag inte träna alls, har jätte ont i halsen men jag har inte varit igång på ett tag nu! Blev en fika hemma hos Felicia med tjejerna efteråt och snart ska jag sätta mig och plugga.
Känns så skönt med lov snart, och ännu gladare blir man när man får höra att det ska bli fint väder! Har mycket att se fram emot och roliga saker som ska hända resten av månaden, eller fram till sommaren!


Matlagning med tjejerna i tisdags!

Jer hiljadu ti stepenika treba do vrha, a jedan jedini do dna

Idag blev det att jobba och humöret var faktiskt på topp idag, trots att det var söndag och jag bokstavligen hatar söndagar haha. Ramlade även från stolen på jobbet för att jag skrattade så mycket åt en gammal tant idag på jobbet, det finns verkligen människor till allt! När jag kom hem hade pappsen kommit hem från Turkiet. Han hade köpt fake converse till mig där borta, marinblå och svarta. Dom ser precis ut som orginal, så jag är glad haha.

Imorgon är det skola som vanligt och efteråt ska jag troligtvis med och lämna mamma och pappa på flygplatsen, dom ska till Serbien. Måste också plugga lite med, men med tanke på att det ska vara 17 grader imorgon vet jag inte hur det kommer att gå...



Lördag

Vaknade upp för en stund sen då min mamma pratade i telefon, eller ska vi säga skrek i telefon? Typiskt juggemorsan som inte kan prata i normal ton... Ska strax hoppa in i duschen och sen plugga lite matte. Ska fika senare med Stefan och senare ikväll vill min kära mor umgås med mig med tanke på att hon och pappa åker till Serbien på måndag. På måndag är det också bara en vecka kvar till lovet, så skönt!!! Behöver verkligen få vila mitt huvud haha. Finns inget mer intressant att säga så sätter en punkt här.








Onsdag

Dålig uppdatering här ser jag. Har inte gjort så mycket dessa dagar än att plugga, komma igång med träningen, och så. Var i Sthlm i helgen med tjejerna att shoppade lite fina vårkläder, men det orkar jag inte fota! Hade en kort skoldag idag och sen hade jag ett möte, mötte upp mamma runt halv 1 för att äta och sen har jag bara varit hemma. Blev ingen boxning idag med Cissi, hon kunde inte. Ska istället plugga lite matte snart och sen äta. Vi hörs!


RSS 2.0