God morgon!

Skulle egentligen dra till blocket klockan 8 och plugga, men hur tror ni det gick? Försov mig och vaknade 9 istället för 7. Så ska dra till min lektion som börjar om 20 min. Igår så var det skola som vanligt. Efteråt gick jag och tränade med Greken, har inte varit på gymet sen jag opererades. Kan säga att det inte gick så bra, haha. Får dö ont i mitt ärr när jag tränar så kommer knappt träna nu fram till sommarn, tråkigt! Blev att sola en stund efteråt och sen åkte jag, Elina och min mamma till Hageby Centrum som precis hade öppnat. Fullt med folk! Jag ville egentligen inte köpa något med tanke på att jag ska till Sthlm i helgen men det går ju inte att hålla sig när de har erbjudanden, visar senare vad jag köpt. Vi var där till 11 pga min mamma som går in i varenda jävla affär och i slutet går in i Willys... Känner någon igen sig? Men kul hade jag och Elina iallfall, våran humor alltså...

Idag ska jag inte göra så mycket, ska sola efter skolan och sen ska Maria fixa mina naglar efter 6. Tror jag sitter hemma ikväll, farmor och farfar åker ju till Serbien nästa vecka på tisdag så ska umgås lite med dom med tanke på att jag inte är hemma lördag/söndag (är i Sthlm). Hörs senare, puss!

!!!!

Jag håller på att bli GALEN här hemma... Jag var och handlade i City Gross med mamma förut och jag köpte en tidning som jag tänkte läsa nu ikväll. Nu när jag försöker hitta den så finns den inte??? Alltså seriöst, jag har vänt upp och ner på hela lägenheten, till och med gått ner till bilen för att kolla om den ligger där. Bryr mig inte, ska hitta den!!! Hatar när sånt här händer, som nu när jag verkligen hade pluggat klart och skulle läsa den (min favorit tidning) så är den borta... I-LANDSPROBLEM!


Blä

Idag så har jag verkligen längtat tills jag kommer hem från skolan, var helt seg imorse och tog mig även en egen sovmorgon haha. Trött, huvudvärk, seg och ont i ryggen.. Tror att det beror på vädret faktiskt. Ena dagen är det soligt och andra dagen snöar det, blä.. Måste ändå börja plugga nu innan det blir för sent. Onödigt inlägg, hörs kanske senare.

Sunshine

Idag har det varit en bra dag, jag har varit pigg och inte klagat alls idag i skolan haha, typiskt mig annars... Satt hemma hela dagen efter skolan och förberedde min redovisning till spanskan imorgon och gjorde klart lite arbeten. Imorgon tror jag att jag ska gå till Bibban och plugga. Ska plugga sönder mig imorgon och på torsdag för då är det riktigt skit väder, sen i helgen är jag inte hemma och nästa vecka kommer det bli riktigt soligt och varmt! Längtar som bara den. Snart är april över, snart är det maj, massa lediga dagar, massa sol, roliga händelser i skolan. LOVE IT!


Dagens

Dagens planer: skola, träffa tjejerna
Dagen vill ha: lite mer sol!
Dagens klädsel: jeans, top, kofta
Dagens smink: solpuder, mascara, ögonpenna
Dagens frisyr: Oplattat, utsläppt och bulle
Dagens saknad: Morfar
Dagens humör: Trött och seg
Dagens sms/samtal: Mammas gulliga samtal... haha
Dagens borde: Plugga lite
Dagens sötnos: Cissi!
Dagens längtan: Helgen
Dagens sämsta: Vissa personer
Dagens fundering: Allt möjligt

I love you

Riktigt tråkig skoldag, gjorde prov om Buddhism och ett nationellt prov från spanska, hoppas att det gick bra iallafall! Efter skolan somnade jag? La mig inte ens sent i natt men var sjukt trött ändå. Blev att träffa mina favorit tjejer efteråt där det blev jävligt mycket skratt, ni är bäst! Hade ett bråk även med mamsen som tycker att jag överdriver med fikandet, haha... Jag kan faktiskt hålla med henne, jag har fikat varje dag nu sen förra veckan. Men alltså, jag/vi älskar det. Ni anar inte hur mysigt det är när man är 6-7 tjejer som är jättenära (ingen av oss går på samma skola) och som träffas efter skolan och bara pratar och skrattar om allt, höjdpunkt på dagen helt enkelt! Plus att det är vår nu och soligt, då MÅSTE jag vara ute i solen! Sorry mamma, bjuder dig snart på en fika! Ska strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite, börjar 8 imorgon så ska nog lägga mig snart.


Elina bjuder oftast på underhållning hahahaha

Galet

dålig uppdatering igen, men så lär det bli nu när våren är. Det är ju inte så att jag sitter hemma och hellre nördar vid internet, haha! Berättar lite kort vad jag gjort dessa dagar, tyvärr hänger min kamera nästa aldrig med mig, bilder kommer upp på facebook som folk tagit!

Skola som vanligt, fikat varje dag efter skola denna vecka typ? Haha helt sjukt, men så är det när det är fint väder och ni som känner mig vet att jag älskar att fika, just living my life :D I fredags röjde vi hemma hos Felicia, riktigt bra kväll. På lördag tog jag det lugnt med tjejerna, på kvällen förfestade vi först hos Felicia och sedan fortsatte vi till Balkan partyt, det var ganska kul där. Idag så har jag sovit, pluggat, duschat och träffat mina tjejer. Kortfattat sktrivet. När det gäller fester och sånt så går jag inte oftast inte in på detaljer om vem som är där, vad som händer och sånt för er som undrar. Vi bor ju som sagt i Norrköping, hehehe... Nä men, ska nog gå och lägga mig nu. Är helt död, har knappt sovit denna helg. Hörs i veckan!


  



Rosa paljettshorts, Bikbok
Jeansjacka, Ginatricot
T-shirt, Bikbok

 


SUNSHINE

Förlåt för min usla uppdatering men när det är fint väder och soligt ute så sitter jag inte hemma och bloggar direkt, haha! Igår hade jag studiedag men fick vakna tidigt ändå för att gå på läkarbesök, hatar att vakna tidigt! Blev att träffa mina tjejer senare för att gå till Fräcka i kungs och fika, invigde uteserveringen, underbart! Där lär ni se mig framöver, haha. Efteråt käkade vi pizza och sen var jag tvungen att gå hem och göra klart några arbeten.

Imorse försov jag mig, blev inte ett dugg sur på mig själv med tanke på att det precis varit lov (dålig ursäkt...) Slutade kl 2 och träffade Elina, blev återigen en fika på Fräcka haha! Ni anar inte den där känslan när man samlar ihop sig hela tjejbunten, jag, Elina, Cecilia, Felicia, Nadja, Natha och Selma. Handlar goda saker och pratar om allt mellan jord och himmel. Nu får vi också lite sol och kan sitta ute med brillorna på, älska Sverige! Blev att gå hem efteråt för att plugga, har ett stort arbete att lämna in imorgon. Imorgon efter skolan skulle jag egentligen på stan med Cissi för att köpa lite nya kläder men mamma ville gå med mig eftersom hon inte gått med mig på 100 år. Undra hur det kommer gå, kommer säkert sluta med att vi går skiljda vägar hem as usual... Här får ni lite härliga bilder från igår och idag. Vet tyvärr inte hur man lägger upp videon på bloggen, ni hade dött av garv haha!

 


Veckan som kommer

Ser fram emot denna vecka jävligt mycket, roliga saker kommer hända och vi får hoppas på att solen är framme!

Måndag: Studiedag, plugga hela dagen (hoppas vi på...)
Tisdag: Skola till 14.00. Danijela kommer till Nkpg för att träffa mig och Elina, mysigt!
Onsdag: Skola, plugg, träning.
Torsdag: Uteserveringen på Fräcka öppnar!!!! Hahaha nu överdrev jag, nej men fyfan vad skönt, ännu ett vårtecke! Skola, plugg och träning även denna dag.
Fredag: Vi tjejer har egen lägenhet så chilla/festa? Inget bestämt ännu.
Lördag: Balkan party på kvällen!
Söndag: sleeeeeeep timeeeeeee


Old pic på mig och Elina

Hate this shit

Nu har jag mått dåligt i 4-5 dagar. Yr, huvudvärk, mår illa är jag hela tiden. Mycket kan ju bero på att jag somnar när fåglarna börjar sjunga och vaknar när min mamma serverar middagen, har heller inte ätit alla måltider som jag vanligtvis brukar göra så kan bero på det. Men för säkerhetsskull ska jag nog kolla upp det.

Igår kväll träffade Natha och Nadja och så gick vi till Konsum och handlade lite godsaker. Elina skulle jobba natt och hennes lägenhet var tom så vi tjejer var där och hade en myskväll. Elinas rum såg ut som ett bombnedslag så vi började städa, damma, dammsuga och allt möjligt, gissa om hon blev glad när hon kom hem! Runt 3 på natten började Exorcism (eller vad den nu heter), sjukt spännande och läskig film! Imorse gick jag hem på direkten och jag gick inte ut eller något idag för att jag skulle göra klart spanskan, matten och bilden. Hur gick det tror ni? Gjorde klart halva spanskan, mer än så har jag inte gjort. VARFÖR ÄR JAG SÅ SEG??? Skyller på att jag mår dåligt. Ska ändå göra klart bilden imorgon, jag har sån jävla tur att vi har studiedag imorgon för då ska jag göra resten.

Ska lägga mig lite tidigare ikväll med så att jag kan vända på dygnet, måste skärpa mig nu med allt. Ska börja träna igen den här veckan, har inte ont i magen längre, skönt som fan!


Tankar

Gaaaaaah. Panik, ångest... Lovet är snart slut! Jag måste börja plugga imorgon alltså, måste även lägga mig snart, har vänt på dygnet helt och hållet. Fattar inte varför jag gör det, hatar att vakna mitt på dagen kl 1, känns som om hela dagen har gått bort då. Man blir seg, trött och bara irriterad. Egentligen så hatar jag den där känslan några dagar innan skolan ska börja igen, att man har ångest över allt men den här gången är det annorlunda. Jag ser nästan fram emot skolan. Det är bara två månader kvar och sen är det sommarlov, kan inte fatta att det här läsåret gått så himla fort. Jag ska snart sluta Djäknepark.

Jag har många gånger klagat på den skolan, över folket speciellt. Men om jag tänker efter så har jag blivit en så mycket bättre person sen jag börjat där. Innan jag började 7an var jag en riktig fjortis som hängde ute på stan hela dagarna och kvällarna och umgicks med fel personer. Redan efter första dagen när jag började i min klass så började jag skämmas. Skämmas över hur jag var, allt folk hade fått för sig (att jag var en riktig bråkstacke/bitch) osv. Jag bestämde mig för att byta umgänge, beteende och ta tag i skolan, något jag verkligen har gjort. Jag är en glad person som älskar att vara med mina närmsta vänner, jag umgås bra med alla i min klass. Visst finns det tillfällen då man verkligen är sur på någon och känner att man hatar ens klass men det går alla igenom. Jag pluggar och är duktig i skolan, i vintras hade jag bara 2 G och resten var VG och MVG, något jag verkligen inte strävade mot förut. Min personlighet har ändrats helt och hållet med. Jag skrattar och tycker synd om personer som tror att de är coola för att de använder "blatte" språket, som hänger utanför MC på kvällarna och som tror att de är något. Tyvärr finns det såna personer på min skola, och jag hoppas verkligen att de snart ändrar på sig och växer upp.

Min vän Pebbles skrev ett jävligt bra inlägg idag på sin blogg (obrien.blogg.se) om folk som tycker synd om sig själva. Självklart har vi alla perioder då vi känner oss nere eller blir lite deppiga, det är helt normalt. Men människor som väljer att dela med sig om det till hela jävla facebook eller på sin blogg, tycker jag är patetiska. Alltså helt ärligt talat, vem bryr sig om erat privata liv? Gå istället och prata med någon, någon vän eller någon där hemma. Har ni ingen så gå till någon psykolog eller något. Vi lever i Sverige, vi har ALLT, verkligen allt här. Vi har mat och tak över huvudet, vi har alla någon som bryr sig om oss, säg något vi inte har? Vi har tillgång till nästan precis allt. Jag vill inte låta som att jag aldrig klagar och tycker att allt i livet är perfekt, för det gör jag inte. Men jag är nöjd, jag försöker alltid att se det positiva. Man kan heller inte vara glad hela tiden, tänk om man var det, då vet man ju inte hur det känns att vara lycklig, eller hur?

Just nu älskar jag verkligen mitt liv. Jag älskar mina närmsta vänner som alltid finns där för mig i vått och torrt, som alltid ställer upp och som alltid ger mig ett leende på läpparna. Spelar ingen roll om vi alla är nere ibland, de räcker med att vi säger något och humöret är uppe igen. En person som verkligen fått mig att älska livet som jag gör är Elina, alltså den människan... Tror jag skrivit om henne flera gånger i min blogg nu men nu gör jag det igen. Den där utrstrålningen, glädjen, skrattet, leendet, sjuka humöret, det går inte att förklara med ord. Jag har nog aldrig träffat en sån människa som hon, ibland blir jag rädd nästan att jag är kär i henne... Haha skämtar, men jag ser henne som en i familjen verkligen. Jag är nog inte den enda som gör det heller, mina föräldrar gör också det haha. Även de andra tjejerna, Natha, Nadja och Selma, ni gör min dag tjejer!

Nästa vecka börjar skolan igen, har faktiskt saknat min klass lite. Dom här två månaderna som är kvar ska vi verkligen ha kul, hoppas att vi alla kan umgås och skratta tillsammans den lilla stunden vi har kvar, även om vi haft lite konflikter mellan oss. Våren börjar komma mer och mer för varje dag som går, snart börjar uteserveringarna öppna, och när de blir lite varmare kan man sätta sig i Vasa och bara ta det lugnt med gänget. Det kommer gå fort, det gör det när man har kul och det ska jag ha! I juni precis efter avslutningen är det dags att åka ner till mitt paradis, Serbien. Saknar alla som fan men ändå har det gått fort. Bada, sola, shoppa, vara med familj och vänner, festa, åka till Grekland med kusinen, jag ryser...

Se på livet genom framrutan, inte genom backspegeln-


Piss väder

Riktig tråkigt väder alltså, förra året när vi hade påsklov minns jag att det var jätte soligt. Man satt ute på uteserveringar, promenerade. Blir så seg av detta vädret, men får hoppas på att det blir bättre väder snart! Igår fikade jag och tjejerna, sen stack vi och käkade. Under kvällen chillade jag och de andra hos Elina, somnade 5 imorse hos Elina... Är hemma nu och har duschat, ska snart in till stan och byta en NY tröja som gick sönder igår, hatar sånt! Ikväll ska Ga brudarna komma till mig tror jag, orkar inte skriva mer, pussssss


Ego pics

Är lite dålig på att ta bilder på mig, men idag tog jag lite nya!










Chill dag

Idag hade jag en ganska lugn dag. Pluggade under dagen och senare under kvällen blev det en fika på Espresso med Natha, Cissi, Felicia och Nadja, mysigt! Efteråt gick vi hem till mig (förutom Cissi) och kollade på Desperate Housewives. Blev en promenad med Natha sen men det var så jävla kallt så nu sitter jag hemma! Ska strax bädda upp sängen och lägga mig. Har vänt på dygnet helt och hållet efter alla galna kvällar haha. Imorgon ska jag träffa Nadja och de andra tror jag? Om solen är här imorgon blir det glass time!

  
Hade lite tråkigt medans jag väntade på att träffa tjejerna... (bilderna är klickbara)


Bowling

På eftermiddagen blev det en fika på Espresso med Natha, Elina och Nava, trevligt! Tog spårvagnen ner till Hugo runt 7 där jag mötte mamma och brorsan. Pappa fyller som sagt år idag och vi skulle överraska honom. Han skulle komma ner dit och sen skulle vi bowla och sen äta, blev väldigt lyckat! Efteråt fortsatte vi till min farbror som också fyller år idag, han och min pappa är tvillingbröder. Var inte kvar där så länge eftersom jag var rätt trött. Snart ska jag ta bort mitt smink och skrubba tänderna, blir att sätta på film sen och sova! Imorgon tänkte jag gå till bibban och plugga. Ska försöka få med mig Sara, så om du ser det här gumman, call me!



   


Bad day

Idag mår jag piss. Har drömt en massa dåliga saker, det snöar i det här äckliga landet (jag som trodde att våren var här) jag funderar över små saker hela tiden och jag tänker på en viss person jag inte kan släppa.

Har man levt på topp i 4-5 dagar och bara haft kul så kommer det även en dålig dag efteråt, eller? Hoppas på att jag blir gladare under kvällen bara. Vi hörs imorgon.

Påsklov

Den här veckan är det påsklov! Ska göra en massa skoj men måste även på nått sätt vila lite och plugga haha. Idag tänker jag stanna kvar hemma under dagen, duscha, städa och kanske plugga lite. Min älskade pappa fyller 48 idag, så vi ska fira honom ikväll. Mysigt, länge sen man gjorde något tillsammans med familjen. Har inte så mycket mer att skriva nu än att jag är jävligt hungrig, så ska gå och invardera köket nu, puss!

Helgen

Fredag
Träffade Natha, gick på stan och köpte Cissis present och solade. Natha hade bokstavligen DAMP... Hon skulle ta ut pengar och slog in fel kod 3 gånger och hon fick inte tillbaka sitt kort, och hon skulle inte få det förrän om 4 dagar eftersom det var helg... Fyfan. Blev att fixa sig hemma hos mig efteråt och sen träffa tjejerna runt 7, vi var ganska tidiga i lokalen eftersom vi skulle hjälpa Cissi med en hel del. Blev en riktigt bra kväll med mina närmsta. Runt 12 stack de alla till Otten och jag vill inte gå in på vad jag och Natha gjorde så länge hahaha.


Precis innnan alla kom. Jag hade på mig ett turkos linne, paljettshorts, converse och silvriga smycken


Lördag

Tog ett låångt skönt bad och latade mig hemma fram till 6, då träffade jag Natha och Elina. Vi drog till Halvars och invigde den första glassen för i år! Efteråt promenerade vi och då bestämde vi oss för att åka till Sthlm på konsert? Av en ren slump hahaha... Så då blev det att kuta hem, packa allt man skulle ta med sig och åka iväg. Konserten var helt okej, träffade på Danijela och några friends, roligt! När konserten slutade vid 2 drog vi alla till MC och käkade, satt där säkert i en timma? Sen åkte vi hem och jag sov hela vägen i bilen på stackars Amel, stackars Mirsad som körde hela vägen hem var helt död, haha!


Jag och David disskuterar om priser i Sthlm och Nkpg haha


Gänget under kvällen


Jag, Elina, Ana och Danijela


Söndag
Vaknar upp hos Elina runt 3 och kommer på att jag ska vara hos farmor och farfar klockan 4 för att äta middag med familjen, panik! Hade som tur med mig redan tandborste smink och sånt, så blev bara att låna lite kläder av henne. Jätte god mat, massa skratt och prat, like always. Träffade Nadja och Elina senare och drog till Gu va gott, jag åt INTE, kunde knappt se på maten... Efteråt gick vi hem och fixade oss, jag och Elina hängde med min pappa på syriansk fest, hahahaha. Inte så värst lyckat eftersom de har speciella danser som vi fattade noll av, men vi hade kul ändå!


Im in miami beach

Äntligen är det april, och äntligen är det påsklov, livet kan inte bli bättre! Igår förfestade jag, Elina, Natha, Cissi, Eldin och en till kille på Cromwell innan de fortsatte till Palace och jag och Natha fick gå hem... JAG VILL VARA 18 NU! Ganska skönt att gå hem ändå, städade mitt rum och min garderob, så jag slipper göra det nu under lovet. Snart måste jag hoppa in i duschen epilera benen och allt möjligt. Ska till stan sen och sola och köpa present till Cecilia, hon ska ha en stor förfest i en lokal idag, det blir OBEGRÄNSAT haha. Lovar att visa vad jag tagit på mig och allt, kamera kommer någon säkert ha om jag inte tar med mig ikväll. Mer bloggande blir det nästa vecka för att imorgonbitti sticker jag och min bästa vän till STHLM! Vi kommer göra massa roliga saker som jag inte vet om, längtar. Hoppas ni alla får en trevlig helg så hörs vi nästa vecka, puss!


RSS 2.0