SERBIA NEXT

Nu är denna dag äntligen här, som jag väntat på i 10 månader. ÄNTLIGEN ÅKER JAG TILL MITT ÄLSKADE LAND! Åker också till Grekland den 18 med mina pärn och min kusin Milica i en vecka, kommer bli sjukt kul!

Kommer inte uppdatera något alls när jag är där, tror jag inte. Ni som vill ha mitt nr får fråga Elina eller någon av mina nära, det är mitt serbiska nummer och jag kommer inte använda mitt svenska nummer där borta.

Vet inte när jag kommer hem, någon gång i augusti tror jag. Kommer ju själv hem så får avgöra när jag vill åka tillbaks. Hoppas ni alla får ett bra sommarlov och att det här vädret i Sverige snart ändrar sig så att ni också kan sola och bada! Love to you guys


Nu är sommarlovet här

...men inte enligt mig. Sommarlov är när det är varmt och soligt ute, man kan bada och göra saker ute! Idag är solen faktiskt här så tänker inte klaga. Har gjort en hel del dessa dagar, min bror och kusin tog studenten, min sorliga skolavslutning, mamma fyllde år osv. Idag var min baby danijela här på besök, får hoppas på att jag träffar henne där nere i sommar!

Åker om två dagar... Känns jävligt nervöst, samtidigt som jag längtar som bara den. Kan inte förstå att jag nästa vecka åker till Serbien, och 3 dagar efter åker till Grekland? Damn! Men jag kommer sakna mina solstrålar här som lyser upp min dag. I will think about you every day guys

Ska strax iväg till Lindö med familjen där vi ska grilla hos några vänner. Senare under kvällen ska jag träffa tjejerna och göra något, sitta i min farmors lägenhet och partaja? Who knows! Kommer nog inte uppdatera något tills jag åker, hinner inte göra det. Kommer iallafall skriva ett litet inlägg innan jag sticker!


Jag och min fina Sara sista gången i klassrummet, innan vi gick till kyrkan


I kyrkan när vi tog emot våra betyg


Dejans (storebror) student


Stefans (kusin) student


Förfest, haha


Underbart

Avslutningsfesten i måndags var helt okej. Alla hade så stora förväntningar, men det var bra ändå. Var nöjd med sminket, håret och allt så det kändes bra! Blev lite tårar när lärarna hade ett uppträdande, fy fan vad jag kommer sakna vissa personer!

Idag har jag gjort lite ärenden på stan med pappsen och sen fikat med mina tjejer. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig inför imorgon, the big day. Imorgon blir det sista dagen man får vara med klassen... Börja nästan tjuta idag när jag lämnade ifrån mig mina skåsnycklar, ae fy... Funderar på att köra på vattentät mascara imorgon, haha! Ska vara i klassrummet kl 10 och sen efter lite prat ska vi till kyrkan. Efteråt blir det brorsan student, kusinens, ut och äta med familjen och sen PARTY!

Tycker att bloggen har blivit lite tråkig. Jag orkar inte blogga när det är fint väder, läsarna har sjunkit och det känns inte roligt. Men fortsätter att skriva lite då och då. Hatar att lägga upp bilder i bloggen för att det tar sån tid, så kanske lägger upp ibland, annars kan ni som har mig på facebook kolla där för där lägger jag alltid upp eller blir taggad!

Btw, innan på agnesas blogg (agneesas.blogg.se) har ni lite bilder från middagen med klassen förra veckan, hon lägger säkert upp de andra bilderna från avslutningsfesten med!


En del av klassen på avslutningsmiddagen, ni är helt underbara! (De andra bilder finns på Facebook)


The last week

Gaah, sista veckan nu i skolan! Imorse skulle vi grilla i Lindö med klassen, men jag försov mig och vaknade nyss? Gissa om jag är sur... Har frisörtid klockan 2 och fixa håret inför ikväll, avslutningsfesten, så blir att gå upp och fixa sig snart. Har en hel del att göra inför ikväll, längtar!

Såhär ser min vecka ut på ett ungefär:

Måndag:
Avslutningsfest på Harrys
Tisdag: Träna i kyrkan till slutbetyg, Danijela kommer!
Onsdag: Vanlig skoldag, fixa saker inför morgondagen
Torsdag: Skolavslutning, min bror och kusin tar studenten, mamma fyller år! Haha, blir att äta senare med familjen på restaurang. På kvällen blir det party och fira att man är fri!
Fredag, lördag, söndag: SOMMARLOV! Sola, bada och bara ta det lugnt


The summer is here now!

Dålig uppdatering, men har haft annat för mig. I onsdags var det en vanlig skoldag. På kvällen gick jag och min klass till Pappa Grappa och åt middag, jätte mysigt och trevligt var det. Kommer verkligen sakna min klass! I torsdags fick vi sluta efter lunch, så jag gick och solade en stund med Agnesa och efteråt drog ja till Vasa där de andra tjejerna var. Igår var det en rolig skoldag. Vår klass ville göra något annorlunda så vi bestämde oss för att sätta på oss badkläder och ta handduken och lägga oss mitt på skolgården och sola på lunchrasten! Några ville självklart starta vattenkrig och skvätte ner oss, så då vart det krig haha. Så jävla kul var det! Efter skolan låg jag i Vasa igen och på kvällen blev det chillade jag och tjejerna. Just nu väntar jag på ett samtal från Elina, sen blir det duschen och fixa sig!









Några bilder från Vasa!


Love life

Började dagen med att jag försov mig, inte bra Sandra! Hade brännbollsturnering på e.m, så bra som vi är vann vi hoho. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen hade jag tid hos läkaren. Träffade Nadja efteråt och åkte till Natha. Åkte ner till stan efteråt och käkade och sen satt jag hemma. Fick sjukt ont i min mage och mitt ärr så när vi ringde tyckte dom att vi skulle komma upp till akuten, ONÖDIGT FÖR ALLT VAR BRA OCH JAG MISSADE DESPERATE HOUSEWIVES!!! Nu måste jag ladda ner skiten och kolla utan svensk text... I-landsproblem! Har sovmorgon imorgon, börjar 10.10, underbart.

Måste bara tillägga att jag älskar allt just nu! Varje dag är en dag att se fram emot, dvs, något händer. Solen ska också börja värma nu så det kan bara inte bli bättre.

Imorgon - Middag på kvällen med klassen
3/6 - Danijela kommer hit!
4/6 - Party med tjejerna
5/6 - Grillning
6/6 - Fira Agnesa och grilla hos henne
7/6 - Klassens dag, vi har inte bestämt än vad vi ska göra. På kvällen är det avslutningsfest på Hugo!
8/6 - Skolavslutning, min bror tar studenten och mamma fyller 41! Blir att fira allt!
15/6 - Srbiiiiiijaaaa
18/6 - Greeeeceee

Vet att jag har varit lite dålig med att lägga upp bilder här, men ni vet ju själva att jag aldrig tar med mig kameran eller så glömmer jag. Dessa dagar lovar jag att ta en massa bilder, eller iallafall försöka!


RSS 2.0