Dagens

Dagen vill ha: Kladdkaka haha
Dagens klädsel: Jeansleggins, topp
Dagens smink: Solpuder, mascara
Dagens frisyr: Plattat utsläppt
Dagens saknad: Elina, har inte pratat med henne på hela dagen!
Dagens humör: Normal, förutom när jag mobbade Adi haha
Dagens sms/samtal: Nadja om hennes matteprov haha
Dagens borde: Inget speciellt
Dagens sötnos: Efterblivna Agnesa
Dagens längtan: Livet är underbar just nu, varje dag händer något!
Dagens sämsta: Att jag är så trött
Dagens fundering: Släng dig i väggen

Drip drop

Lördagen spenderades med tjejerna i min farmors lägenhet där vi såg på Eurovision. En hel del bra låtar och vissa som var meningslösa, typ som Tsklands som vann... Söndagen spenderades med Zana. Kollade på Bosna matchen och efteråt mötte vi upp Elina och tog en fika på Fräcka. Promenerade runt hela stan efteråt och var överallt kan jag lova haha. Kul var det!

Idag kom jag knappt ur sängen... Somnade runt halv 3 och jag är van att somna vid 12-1 nu för tiden. Hade klädsim på idrotten, jobbigt var det och kallt! Somnade så fort jag kom hem och nyss har jag ätit. Ska snart fixa till mig lite och sen gå och göra lite ärenden på stan (annars dödar min klass mig bokstavligen), träffa Amina och Alena en stund med, länge sen! Lite senare runt 9 ska jag till min farmors lägenhet med tjejerna och se en rolig Balkan film som Natha har med svensk text. Vi har velat se den här filmen LÄNGE!

"JA SAM MALA PITBULL!"
- terrieeerr


Jag hade jävligt roligt i natt med min cam haha

Lördag

Jobbig natt med mycket tankar, inte alls bra sömn. Nu är jag skapligt seg kan jag lova, måste strax gå upp och börja städa lite här hemma. Ska även träffa tjejerna senare, men vet i fan vad vi ska göra. Vädret är inte det finaste idag. Ikväll blir det mys kväll med tjejerna iallafall, se på Eurovision och smaska på en massa gott! Något positivt händer idag iallafall. Klagoinlägg, hörs kanske senare!


"Friday im in love"

Skola som vanligt, ganska slapp med knappt några lektioner. Fick tillbaka mitt svenska arbete där jag fick MVG. Fått jävligt bra resultat på den senaste tiden, och det måste man ju få skryta om, visst? Blev en fika med tjejerna efteråt och sen hem en snabbis för att käka. Kusin Stefan fyller 19 idag så vi var och firade honom, han är bäst och vi kommer ha så jävla kul på nattklubbarna i sommar! Blev en tripp till Elina med senare under kvällen där the company var. Orkade inte vara kvar där länge, så kom hem nyss. Ska strax bädda ner mig i sängen och sova. Segt inlägg, men men. Hörs!


Aj, aj, aj

...är det enda jag kan säga just nu. Kan inte äta eller prata normalt. Fick tandställning idag som sagt på de nedre tänderna. Smärtan kom efter några timmar kan man ju lätt påstå haha. Blev att käka med tjejerna på stan efteråt och sedan shoppa lite. Gjorde klart ett arbete i svenska förut som jag nu har mejlat, äntligen klar! Kollade på eurovision ikväll med, Sverige kom inte med till final, RÄTT ÅT ER! Så mycket som ni hackade på Serbien, Grekland och andra länder i tisdags så kan jag inte göra annat än att skratta åt er nu. Aja, lite bilder från vad jag köpt idag och sen blir det sängdags!





Bikini - Ginatricot
Sandaler - H&M
Shorts - Bikbok


God morgon!

Råkade vakna lite för tidigt imorse, börjar 09.20 så nördar lite vid datan så länge. Ska ha nationella prov i fysik nu, experiment, kommer gå åt helvetet haha... 13.40 har jag tid hos tandläkaren, ska få tandställning på de nedre tänderna, äntligen. Skulle egentligen fått efter nyår men det blev något fel och det fanns inte några tider fram till nu. Det roliga är att dom tog ut två tänder i september och jag har gått runt fram till nu som en tandlös kärring. Trevligt! Måste röra mig, hörs senare.


Morgonpigg? Nej!


Dagens

Dagen vill ha: Sommarkläder
Dagens klädsel: Jeansleggins, grön skjorta
Dagens smink: Solpuder, mascara
Dagens frisyr: Bulle
Dagens saknad: Katarina
Dagens humör: Störd, haha flipp med Zana
Dagens sms/samtal: Elinas samtal på lunchen
Dagens borde: Clean my room
Dagens sötnos: Zana
Dagens längtan: Helgen
Dagens sämsta: Inget i guess
Dagens fundering: Ska jag, eller inte?

Blablabla

Vad fan är det för fel på det svenska vädret? Imorse dog jag hur kallt det var, och då hade jag på mig min skjorta och skinnjacka. På eftermiddagen dog jag bokstavligen så varmt som det var, och någon timme efter ville jag återigen dö av kyla. Blir galen, och får världens huvudvärk av det här vädret!

Tingsrätten med klassen imorse för att se hur en rättegång går till, intressant. På eftermiddag var det streetbasket turnering på skolgården, drog efter ett tag med Elina för att möta Zana. Drog till Haga och solade och sen tillbaka hem. Har inte gjort mycket, sovit i någon timme och sen legat i badkaret. Seg dag as you see. Ska se på tv nu, puss!



Me wants


Proud of myself

What a good day! Förutom vädret, kändes som höst efter skolan, kallt och regnigt. I skolan fick jag reda på att jag får MVG i slutbetyg i kemi och jag fick VG+ på min uppsats i svenska, väldigt glad blev jag! Träffa Natha efter skolan för att käka på stan. Blev att köpa ett snyggt linne med. Ska snart duscha och senare se på semifinal av Eurovision med mamsen, kisses!


Gina tricot, 149 kr


Måndag

Upp- och ner dag. Ena stunden har jag varit glad och andra stunden har jag velat gå under... Blä! Träffade Elina och co efter skolan och tog en fika. Blev att plugga svenska fram till nu och nu är jag klar med mitt arbete! Ska bara skriva ut det. Onödigt inlägg, ska sova snart. God natt!


Veckan som kommer

2 arbets veckor kvar i skolan, sista veckan är ganska chill med roliga saker, längtar!

Måndag: Skola - plugg
Tisdag: Skola - Katrineholm och träffa Danijela!
Onsdag: Skola, basket turnering -
Torsdag: Skola - plugg
Fredag: Skola -
Lördag: Konsert, sthlm
Söndag:

Pictures


















Helt d ö d

Blev att ligga med Nadja och Elina igår i Vasa i den underbara solen. Med oss hade vi lite musik och jordgubbar, underbart! Senare kom också Natha och då promenerade vi bara runt lite överallt. På kvällen satt jag, Nadja och Natha lite hos mig och sen blev det natt promenad. Nadja sov även här.

Idag blev det att fira Jennifer med lite andra tjejer, mysigt. Gick hem runt 6 och har suttit och pluggat sen 7, blev precis klar... ÄNTLIGEN! Imorgon ska jag bara skriva ut arbetet och sen lämna in det på tisdag. Ska strax bädda ner mig i sängen, nya krafter för en ny vecka!

  
Some news


Summer

Gaah, det är sjukt varmt ute! Nu kan man verkligen gå runt i shorts, igår när jag satt och fikade ångrade jag som FAN att jag hade jeans på mig. Äntligen är värmen här! Igår blev det Cromwell med tjejerna, mysigt. De stack till Otten senare och jag gick hem, fanns inte mycket att göra för mig. Idag ska jag fika med Irma, men får se hur det blir med det eftersom hon inte svarar, IRMA JAVI SE! De sa att de skulle bli skit väder idag men det är fan soligt ute, funderar på att lägga mig i Vasa med tjejerna.

Igår tjöt jag nästan av lycka i skolan. Som de flesta av er vet så har jag verkligen problem med matte, har haft det sen jag var liten. Ett tag trodde jag att jag skulle få IG i slutbetyg i matte. För ett tag sen gjorde vi nationella och jag tyckte att det gick bra. Igår kom min matte lärare fram till mig och sa att jag fick jätte bra poäng på nationella och att jag skulle få VG i slutbetyg i matte. Gissa vem som skrek så att hela skolan ekade och berättade för alla? De kallas lycka!


Pappa-dotter-tjaffs

Hemma hos oss har alla en varsin TV, det är en fördel. Men sen är det ju så att dom flesta utlänningarna har parabol, vet inte hur jag ska förklara men att man har kanaler som finns i ens hemland. Nu är det så att jag följer en spansk tv-serie på den serbiska kanalen som går varje dag och samma tid som den är så finns det en annan serie på en annan kanal som också går varje dag och som min pappa följer. Man kan ju bara välja ett och då måste "alla" se på det. Gissa hur det går här hemma alltså... KRIG tillslut. Men jag vann som vanligt ändå, pappsen fick kolla på någon tråkig show på 3an istället. Gissa om han är sur på mig? Muhahaha, eller just det! Det förtjänar han med tanke på hur han lura mig idag!

Har duschat och allt, ska strax bara platta håret innan jag lägger mig. Många blir förvånade när de hör att jag plattar håret innan jag lägger mig, men det blir faktiskt bättre. När jag vaknar har håret "lagt" sig och står inte lika mycket, är mjukare och har fallit på sin plats. Mina pengar rullar in på kontot imorgon så ska på stan efter skolan som sagt. God natt!


Dagens

Dagen vill ha: Pengar
Dagens klädsel: Jeans, topp och jeansjacka
Dagens smink: foundation, puder, mascara
Dagens frisyr: Hög toffs
Dagens saknad: Morfar!
Dagens humör: Helt okej, med världens huvudvärk
Dagens sms/samtal: Elinas pinsamma händelse, HAHA
Dagens borde: PLUGGA
Dagens sötnos: Sara
Dagens längtan: Början på juni då allt händer
Dagens sämsta: Regnet som kom oväntat
Dagens fundering: "Hur ska mina pengar räcka denna månad?!"

Sandra shop

Så! Nu har jag fotat de kläder jag inte ville ha och lagt upp dom på Seconds.se, min butik heter Sandrica. När man kommer till sidan så finns det längst åt höger en sök sak där det står frisök, där skriver ni Sandrica så kommer alla mina kläder upp. Jag vet att mitt namn är mobbat men jag visste inte att allmänheten skulle se det, haha. Turen ni har är att om ni vill köpa något och bor här slipper ni frakten ;) Haha! Nu måste jag hoppa in i duschen och sen plugga lite!

Pappa kom hem nyss och lurade sönder mig som aldrig förr... Han: Sandra vi åker inte till Grekland i år har jag och mamma bestämt. Det första jag tänkte på var att jag skulle sitta i Serbien i 2 hela månader och min kusin som hade fixat pass och allt. Blev ledsen och arg på en sekund. Sen kommer han in igen från ingenstans och säger: HA HA, jag lura sönder dig!!!!!!!!! No life.


Pappa nesko, som jag och tjejerna kallar min pappa för haha


Skit väder

Just nu hatar jag SMHI och alla väderprognoser. Dom sa att det skulle vara soligt och varmt idag, varmt var det, men soligt vet jag inte... Regnade till och med och nu har jag huvudvärk. Hate it! Men men... Hade hemstudiedag idag, slutade runt 12 och då gick jag till stan med Sara. Vi kollade lite först och fyfan, imorgon när jag får mina pengar blir det att rensa kontot på direkten känner jag... Haha! Blev att äta lunch på Fräcka med och prata lite skit, mys. Just nu sitter jag hemma och ska snart kolla lite vad jag har i min garderob och rensa, för den håller på att bli överFULL! Kommer troligtvis lägga upp det jag inte ska ha på Seconds as always, så när jag gör det får ni gå in och kolla och se om ni ska ha något! ;) Blir att plugga lite SO och svenska med, blä.


No one be like you
See I done go different places, I've seen many faces
No one be like you
So they cannot replace you cause you are a blessing
No one be like you
You're driving me crazy cause you are my baby
No one be like you
No one, no one like you


Girlproblem

Kort skoldag idag. Gjorde kemiprovet som gick bra, förväntade mig att det skulle gå lite bättre men vi får se! Märkte igår när jag duschade att mina stygn från mitt ärr höll på att gå upp och det ska dom inte göra, så det blev att gå till doktorn efter skolan och fixat det. Har bara suttit hemma sen, det här konstiga vädret gör mig seg och jag har fått röda veckan, min mage gör ont som fan... Bara att bita ihop! Skönt nog slipper jag det på min brors student, avslutningsfesten, avslutningen m.m, däremot kommer jag ha den i Grekland troligtvis. I DONT WANNA BE A GIRL! Har inte bara suttit och latat mig här hemma, läst ut min bok till svenskan och snart ska jag plugga lite religion innan jag lägger mig i badkaret. Desperate Housewives ikväll, längtat som bara den efter det sista avsnittet som var sjukt spännande!


Bild från konsert Dado Polumenta och Funky G, riktigt bra kväll!


Tidsfördriv

Du:
Namn:
Sandra Knezevic
Smeknamn: Inget
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Nope
Längd: 1.73
Skostorlek: 38/39
Hårfärg: Hundra olika nyanser i brunt haha
Är du kär i någon: Vet inte ens själv
Önskar du att du bodde någon annanstans: Beograd
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Vet inte haha
Dricker du: Aldrig :)
Använder du droger: Nej
Röker du: Nej
Vilket shampoo använder du
: Apoliva, apoteketes
Vilken parfym använder du: Escada summer nått
Vad är du rädd för: Att jorden går under 2012!!!
Gillar du att tvätta: Gör det aldrig, hoho

Din första:
Operation: För ca 2 månader sedan, magen

Första piercingen: Öronen, när jag var ca 2 månader gammal HAHA
Första priset: Minns inte, fotboll tror jag haha eller skolan
Första sporten du började med: Gymnastik
Första husdjuret: Fiskar? Haha, och marsvin
Första semestern: Serbien
Första konserten: Den jag minns, Dara Bubamara (serbisk sångare) minns inte från senare

Just nu:
Äter du:
Inget, ska snart
Dricker du: Inget
Ska du: Duscha och äta
Lyssnar du på: Inget
Väntar du på: Att mamma ska gå ut från badrummet haha
Tittar du på: Dataskärmen?
Vad har du på dig: Jeansleggins och slappskjorta, obekvämt!

Din framtid:
Barn: Of course, helst 2
Giftermål: Of course
Karriär: Ingen aning än vad jag vill

Har du någonsin:

Kysst en främling: Nej haha
Tappat bort glasögon/linser: Har ej
Brutit något: Nej
Rymt hemifrån: Nej
Röntgats: Hundra gånger
Gråtit när någon dött:  Nae, skrattat
Senaste:
Film du hyrde:
Jävligt länge sen, skräckfilm när det var tjejkväll
Film du köpte: Tror faktiskt aldrig att jag gjort det haha
Låten du lyssnade på:
P Square - No one like you
Låten du hade på hjärnan: "I wanna be a billionare so fucking bad lalalala"
Program du tittade på: Spansk serie på serbiska kanalen
Personen du tänkte på: Mamma

För eller emot:
Långdistansförhållande: Nja, både och, tycker man ska vänta med det tills man blir lite äldre
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Att använda droger: Emot
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

Favorit:
Mat: Tacos, currykyckling, kött, allt vafan
Låt: Karl Wolf - Africa, varit en favorit sen många år tillbaka
Sak
att göra: Fika med mina tjejer!
Dryck: Oboy
Bil: Audi, muums

Har du nånsin:

Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Med agnesa i 6an HAHA
Blivit arresterad: Nej

Antal:
Gånger du varit kär: 2
Gånger ditt hjärta brustit: Many times
Hjärtan brustit på grund av dig: Några gånger, men det har alltid funnits anledning till det
Personer från grundskolan du har kontakt med: GA folket :)
Ärr du har på kroppen: Ett hål på pannan sen jag hade vattenkoppar och mitt ärr på magen från operationen

Senaste:
Tidning du läste: VeckoRevyn
Personen du fick mail från: Facebook?
Personen du fick brev av: När jag gick i 3an hade jag en brevkompis i Östraryd HAHA
Personen du fick sms av: Elina
Saken du köpte: Kaffelatte och chockladboll, mums

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Skola, fikat, gått på stan, sovit, pluggat
Var det kul: Som alla andra dagar, både och
Hur tidigt stiger du upp: Hade det inte varit för mitt alarm (som inte lyckas väcka mig ibland ändå) hade jag vaknat 1-2 på dagen
Gillar du att slåss: Älskar att rivas! Muhahaha
Vad ska du göra ikväll? Duscha, äta och sova
Var har du ont: Ingenstans
Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: Nej inte längre

Favorit:

Håkan Hellström eller The Ark: No one!
Salt eller surt: Surt
Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Nej, tröööött
Var du glad igår: Minns inte haha, eller ne jag var inte, hade huvudvärk
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Morsan vettu
Stockholm är: Fin stad, irriterande folk
Spaghetti eller makaroner: Makaroner
Ett land jag helst vill besöka: Thailand
Påsar: Wtf, bryr mig inte haha
Vad: ?

Ska bli skoj: Att se hur det går för mig på provet imorgon..........not
Ska inte bli skoj: Att höra min väckarklocka imorgonbitti
Sparar till: Sparar aldrig, hoho

Tror du på:
Gud: Ja
Mirakel: Yes
Religiösa mirakel: Förstår inte frågan
Otroliga händelser: Vet inte
Aliens: Vet inte, kanske haha
Magi: Nej
Himlen: Ja
Tomten: Nej, aldrig gjort de heller haha
Änglar: Ja


Kemi prov


Im bored.
Det värsta jag vet är att träna till ett prov, hellre skriver jag en inlämning eller liknande. Men det går bra ändå, det mesta sitter redan i huvudet så nu ska jag bara träna på vissa grejer till. Snart börjar min spanska serie på serbiska kanalen så då slänger jag undan böckerna.

Någon frågade vart sandaletterna kommer ifrån, de är från Dinsko!


Fjortis power



Såhär såg det ut i fredags på kvällen när både jag och Natha satt hemma och inte hade något att göra. Vi körde olika teman, på den här bilden skulle hon föreställa cowboy man och jag en riktig fjortis, vi lyckades eller hur? Haha no life alltså...

På tal om fjortis så har vi fjortis tema imorgon på skolan. Självklart deltar jag, kommer bli riktigt kul att smeta på sig 10 ton brunkräm och se ut som en pajas haha!


No time

Som ni märker så fortsätter mina dåliga uppdateringar, haha men jag orkar inte med bloggen. Har en massa att göra innan sommarlovet och när jag har tid så spenderar jag den med mina vänner och familj! Lite kortfattat vad jag har gjort dessa dagar: Fikat, pluggat, vilat, chillkvällar, som vanligt. Bara tagit det lugnt.

Måste bara tillägga att jag älskar mitt liv just nu, allt är verkligen på topp! Skolan går sjukt bra, jag har insett vilka mina äkta vänner är, en massa saker håller på att hända, min baby är bäst och det är sommar! Varje helg är typ sönder planerad och även vecko dagarna, haha men jag gillar det. Ska gå och lägga mig i badkaret nu med min kemi bok, har ett stort prov imorgon som ska avgöra om jag ska få MVG i slutbetyg i kemi eller inte... Håll tummarna för mig imorgon kl 8 guys!


Dagens bild :) Testade att ha håret på sidan med hårnålar, det var snyggt!


Har köpt skor till mig som jag ska ha på avslutningsfesten! Så snygga är dom, kommer användas mycket i sommar.


H*rungar

Blev inte att åka till Sthlm. Han var tvungen att jobba och kunde inte byta med någon, har heller inget annat att göra där idag med tanke på att nästan allt är stängt och vädret är piss. Blir att träffa Elina snart i think.

Just nu är jag jävligt förbannad. Är så jävla trött på Norrköping och människorna som bor här, seriöst, när ska ni börja sköta ert egna liv? Någon pajas såg mig i en bil igår och det första den gör är att ringa min pappa? Helt seriöst, min pappa bryr sig inte om sånt men när folk från ingenstans ringer så låter det självklart misstänksamt. Tur nog har jag en bra pappa som litar och tror mig och inte lyssnar på några jävla pussys som inte har ett eget liv, tycker synd om er.


Sthlm next

Blev en ganska lugn kväll. Träffade Nadja först och sen Natha, vi hängde med henne hem till Haga där vi bara tog det lugnt. Jag och Nadja blev sedan upplockade av Elina, åkte till BC för att äta toast som vanligt, godaste! Satt kvar där ett tag och bara pratade. Kvällen bjöd inte på något roligt, det är vardag och det regnar och åskar som bara den ute!

Imorgon blir det en roligare idag iallafall. Åker till Sthlm med Elina och hennes boy! Jag ska träffa min bebis där och även umgås med Elina och Armend med. Hoppas det inte regnar...


Sist jag och Elina var i Sthlm var för ca en månad sen, ganska nyvaken på bilden haha

Onsdag

Sista skoldagen idag för denna vecka, riktigt skönt! Är rätt seg och trött idag, inte min dag direkt. Somnade så fort jag kom hem, men jag har iallafall lagat mat till mig och min bror så jag ska nog ut och träffa tjejerna snart.

På svenskan jobbar vi med jag-böcker där var och en skriver ett häfte med olika kapitel som handlar om en själv och sitt liv. Brevid mig i klassrummet sitter en tjej som kom till Sverige för ca 3 år sedan. Hon var klar med sitt häfte och jag frågade om jag fick läsa det och det fick jag. I häftet skrev hon om hur hennes liv var bättre där än här. Hon bodde i Irak, man kan inte tro det med tanke på vad som händer där, men det har ju inte ungdomarna med att göra där för de vill inte detta. Hon skrev om hur mycket hon saknar sina vänner i Irak och hennes bästa vän, att alla hade roligt och var ärliga. Här är alla så falska och man kan inte lita på någon. Idag fick jag det bekräftat när jag läste hennes häfte, jag hade rätt. Ofta brukar jag tänka på allt som händer runt om mig. Skitsnack, falskhet och folk som går bakom en på ryggen. När jag är i Serbien upplever jag nästan aldrig sånt, utan där säger man i öga mot öga om det är något problem. Folk försöker alltid fylla på mina öron när jag berättar om det här att det finns överallt i världen, nej. Det är något speciellt i Sverige, typiskt folk här är att de är ärliga och inte kan stå för vad de tycker och det ser jag nästan varje dag. Så jävla dålig stil. Jag förstår tjejen (hon som skrev häftet), men för mig är det ändå lättare. Nu vill jag inte ha en massa pajaser som kommenterar: Stick hem till Serbien då! För det här är MIN åsikt och mina tankar, och det är såhär det är.


...

Kad si sa mnom verujem u suprotno
ne smem da se zaljubim u tebe
kad vec stradam neka bude pametno
sve sto radim, radim protiv sebe

Prvi put kad predjes
sve u redu je
drugi put si glup ili budala
ja sam bas takvog cekala


Sleeptime!


Dagens

Dagens planer: skola, träffa tjejerna
Dagen vill ha: pengar så att jag kan köpa allt jag vill ha!
Dagens klädsel: jeansleggins och topp med detaljer
Dagens smink: foundation, mascara
Dagens frisyr: plattat utsläppt
Dagens saknad: kusin milicia
Dagens humör: trött som fan
Dagens sms/samtal: bebis gulla sms
Dagens borde: städa mitt rum
Dagens sötnos: Nadja!
Dagens längtan: åka till Serbien, ni anar inte... VILL ÅKA NU !!!
Dagens sämsta: hmm.... Vet faktiskt inte?! Allt har gått bra idag typ, eller okej Per förstörde min tröja haha
Dagens fundering: "Lita inte på någon annan än dina närmsta"

Trötter

Dålig uppdatering här, men har tappat lusten för att blogga... Bad for you guys! Helgen var ganska okej men ändå seg som fan, vad hände med vårat galna liv? Antar att det blir bättre nu när solen börjar titta fram igen, hoppas jag! Inte gjort så mycket mer den här veckan, bara en massa har det varit känns det som. Tur att skolan inte är ett problem längre, eller plugget lättare sagt. Har lämnat in de mesta och klar snart med vissa grejer så nu är jag inte ens stressad längre! Har bara skola imorgon (som alla andra) för på torsdag och fredag är vi lediga! Så jävla skönt, behövs verkligen. Ska nog njuta och ta det lugnt, ska försöka åka till Sthlm och träffa min bebis med.

Måste bara säga en sak. Fy fan vad det här läsåret har gått fort.... Alltså helt seriöst, men det känns som om det var igår jag kom till skolan igen efter ett underbart sommarlov med mitt jätte ljusa hår som alla var förtjusta i haha. Allt har gått så fort, alla dessa tre år och nu kommer vi att splittras. Dom senaste dagarna i skolan då vi suttit ute och umgåtts och bara skämtat och pratat om allt så har jag insett hur mycket jag kommer sakna vissa av er!


Love you guys!


When I say jump you say how high

Nadja sov här i natt och hon gick imorse vid 10 för att hon skulle jobba, jag låg kvar i sängen till typ halv 2... Haha. Älskar att ligga kvar i sängen på morgonen och bara tänka. Strax ska jag slita bort mig från sängen och börja fixa mig lite, måste till stan och köpa present till ikväll, ska som sagt till en restaurang där vi ska fira Claudia, Gabriella och Maria! Hoppas på att det blir en bra kväll, ni får säkert lite bilder och sånt imorgon.


En bild från en av våra galna för fester!


Home sweet home

Ibland älskar jag att bara vara hemma. Har suttit hemma hela dagen, men jag har inte bara deggat i sängen som jag brukar göra! Jag gjorde klart mitt arbete om EU, jag läste igenom lite saker på NO, duschade och fixade håret och städade här hemma. Just nu väntar jag på att en spansk serie jag följer på serbisk tv ska börja, efteråt blir det att sova!

Imorgon ska jag träffa tjejerna efter skolan tror jag. På kvällen ska jag hem till Sara och fira henne med tjejerna, får se om jag gör något efteråt. På lördag ska jag till en restaurang. Claudia, Maria och Gabriella har fyllt år så blir att fira de med! Ser ut att bli en riktigt bra helg.


Sovmorgon

Vägrade gå upp ur sängen imorse, när mamma kom in och sa att jag skulle gå upp så blev svaret: NEJ, jag tänker inte springa runt i en jävla skog! Vi hade orientering imorse haha. Känner mig ändå seg i kroppen och håller på att bli förkyld med, så skyller på det med. Har degat i sängen hela morgonen, ska strax gå upp och göra lite saker. Ta fram sommarkläderna och kolla vad jag ska ha kvar och inte, senare blir det plugg. Hörs!

Eminem - Beautiful


...

Odavno videla te nisam
ne pitam cak ni gde si ti
ali samo ja znam
svake noci kako falis mi


Prvi, drugi, peti
samo su krevet grejali
posle tebe svi su
isti meni postali

Koliko sam njih ja do sad imala
svakog sam izdala
ni pola mi ko ti nisu znacili
a svi su mi dusu dali
Koliko sam usana poljubila
da bih to shvatila
tvoja sam bila i ostala

Odavno videla te nisam
cula sam da si srecan sa njom
a ja sve bih dala
samo jednom da te zagrlim



..a.n


41 days left

Fan vad tiden har gått snabbt... Känns som om det var igår jag kom hem från Serbien, saknade allt så mycket så jag åkte ner i september igen... Nu är det bara 41 dagar kvar tills jag befinner mig i paradiset igen. Många av er tycker säkert att jag överdriver, men det gör jag inte. Vissa tycka om att åka till sina hemländer, vissa inte. Jag älskar allt där nere, mina vänner, min familj, släkt, sättet det är på, Beograd, livet där, ja allt! Åker den 15 juni, 5 dagar efter skolavslutning, och kommer hem någon gång i augusti. Får bestämma själv när eftersom min familj åker tillbaka redan i juli för att jobba.

Men innan jag åker ner ska jag göra lite roliga saker här hemma i Sverige! Synd bara att vädret inte är lika fint som det var förra året i maj, skulle varit mycket bättre nu. Kan skriva ner lite saker som händer som jag ser fram emot!

- En massa födelsedagar, i helgen ska jag fira Sara på fredag och Claudia och tvillingarna Saliba på lördag!
- Kristi himmelfärdshelgen då vi är lediga tors - sönd, planerar med tjejerna att åka iväg och göra något kul.
- Stockholm med klassen
- Stockholm med tjejerna
- Boban Rajovic i Sthlm, 29:e maj
- Avslutningsfesten för 9:orna
- Skolavslutningen


Plus en massa dagar med mina favoriter i solen!

Onsdag

Hade nationella prov i fysik imorse kl 8, och jag lyckades vakna! Första delen var ett häfte med frågor som gick ganska bra. Efteråt var det en del där man skulle planera någon jävla labbrapport. Jag kan säga såhär, jag fattade ingenting. Skrev bara ner mitt namn på pappret och lämnade in det efter ca 1 min, good sandra, very good! När jag kom hem somnade jag, vet inte varför jag har börjat sova efter skolan nu för tiden? Har väl mina perioder. Ska strax byta om och sen träffa Elina för en fika. Har inte träffat ärthjärnan på 2 dagar, för mycket för oss! Haha. Ikväll är det SISTA avsnittet av Andra avenyn, och ni som känner mig vet ju att jag ÄLSKAR detta program. Har kollat på alla avsnitt från början och ikväll är det sista, buhu!


On je ljubi i ona njega, nisu stideli, samo su stegli telo uz telo kad su me videli

Egentligen borde jag sitta och plugga lite, läsa lite i fysikboken och göra klart spanskan men istället sitter jag här. Imorgon har nationella prov i fysik i 3 timmar, kill me? Vet i fan hur det ska gå men får göra mitt bästa känner jag. Undrar när den här högen med plugg ska rasa ner, kommer bara mer och mer hela tiden. Blir att låsa in sig hemma imorgon med känner jag. Men fyfan när sommarlovet kommer, då ska jag verkligen leva livet. Jag tänker fan inte sova bort mina dagar som vissa gör och sitta vid facebook. Nej, jag ska vara ute, umgås, träffa folk och njuta av livet! Jag är ju inte ens här på sommarlovet, åker till Serbien och lite till Grekland. Är kanske i Sverige i 10 dagar sammanlagt. Ska försöka fixa ihop något med tjejerna i augusti, åka iväg till Elinas land eller något. Planerar med mina vänner i Serbien för fullt vad vi ska göra, CANT WAIT ANYMORE! Nu ska jag sluta drömma mig bort och börja leva i nuet, musiken gör mig lite gladare iallafall.


Blek, ser ut som en uppblåst anka, inte så pigg...

Söndag

Seg dag som fan, vaknade upp med dåligt humör och det är fortfarande kvar. Kan bero lite på att jag blev sjukt förbannad i natt när min bror ställde sig i duschen kl 3 (badrummet ligger i vägg med mitt rum, man hör alltså allt) och jag kunde inte somna om på ett bra tag. Idag har jag pysslat om mig själv lite, fixat naglarna, duschat och lagt hårinpackning och lite sådär, känner mig fräsch nu efter en galen helg! Var även i Hageby förut med min pappa och köpte en klänning en snabbis, den fanns inte kvar i stan. Den ska jag nog ha på mig på avslutningsfesten som skolan ska ha, så tänker inte visa er vilken det är haha! Ska gå och laga mat till mig och plugga nu, blir nog och träffa Elina senare. Känns som om vi inte träffats på 100 år, vi har knappt umgåtts i helgen, känns riktigt pissigt och ja jag saknar henne.


mobbad.se

Sitter hemma som ett offer, helt seriöst alltså... Det är inte så att det är något speciellt med 1:a maj, men ändå så är det det. Och jag som är en sån person som annars alltid är ute, sitter hemma nu... Elina jobbar, Natha mår inte bra, de andra är på tivolit och jag pallar inte vara där. De känns inte bättre av att min bror också e ute och att mina föräldrar är hos några gäster med folk där, skit kul! Nej nu måste jag sluta tycka synd om mig själv, kanske  ska plugga? HAHA


Long time ago

Länge sen jag uppdaterade här! Har varken haft tid eller ork till bloggen, men berättar lite kortfattat vad jag gjort. Förra helgen åkte jag till Sthlm med Elina, vi var där från lördag till söndag. Vi hade det jävligt mysigt och roligt! Gick runt på stan, träffade lite folk och så. När vi kom hem på söndagen firade vi även Nadja som fyllde år, grattis igen gumman! Hela den här veckan har bestått av plugg typ, har även träffat tjejerna och så. Igår var jag på konsert, Dado Polumenta och Funky G. Jävligt bra var det, folk var taggade och det var riktigt kul. Danijela och de andra från K-holm kom också så det var riktigt bra. Även min bebis kom hit, blev riktigt glad hihi! Kom hem runt halv 3 och fy fan vad glad jag blev när jag såg att min mamma hade bäddat upp min säng, haha.

Idag har jag varit och fikat med tjejerna, fick även med mig hem en bikini, vrål snygg! Btw så orkar jag inte vissa allt jag köpt som jag sa att jag skulle, orkar inte ta bilder haha. Lite senare på kvällen var jag i Lindö hos några med familjen och grillade, åkte senare till Folkets park med tjejerna. Det sög där rent ut sagt, asyl sökande folk för i helvetet haha. Ne men åkte ett par gånger och drog därifrån, skulle till en kompis i Kungsgatan men Zana var tvungen att dra så jag gjorde med det. Det sämsta med hela den här helgen var nog att Elina jobbade både igår och även idag, jag slår vad om att min helg hade varit ännu bättre om hon var ledig och att jag absolut inte hade suttit här hemma och bloggat haha! Jaja, nu får ni se lite bilder, enjoy.























RSS 2.0