En vecka kvar

En vecka kvar och sen åker jag ner till Belgrad! Helt underbart. Missade min sista och enda lektion imorse och vaknade halv 12, bra Sandra. Gick till skolan ändå runt 12 för att hämta och lämna lite saker. Nu har jag haft betygsprat med alla lärare och alla kurser som är avslutade får jag VG i och även några MVG, känns bra! Nu sitter jag och smaskar på godis och snart ska jag möta upp Zana, ikväll blir det work.

The last day

Sista skoldagen imorgon och sen är det sommarlov i ca 10 veckor, hur underbart är det inte? Åker om 7 dagar också, livet är underbart. Igår så kom Danijela och Heni hit ett tag, sen köpte jag och tjejerna med oss sallad på Paus för att sitta i Vasaparken i det fina vädret. Idag var det en kort och onödig skoldag (som alla andra den senaste veckan). Var så trött imorse så när jag kom hem runt 11 så däcka jag och sov till 2 någon gång. Sömn i natt? Nej. Åt på Paus sen igen, haha fast med päronen, träffade tjejerna lite och så. Var på bio ikväll med en kompis och såg Priest, riktigt bra var den! Nu ska jag snart bädda undan här och lägga mig. Har en hel del att göra imorgon och imorgon får jag INTE försova mig. Lär säkert inte uppdatera något förrän fredag så vi hörs då!


Söndag

Igår vart det utgång med Nadja, Stefan och några till. Inte världens roligaste utgång om man får säga så, människor har verkligen börjat äckla mig. Vaknade upp rent sent imorse, åt, duschade, fixade mig och jag ska när som helst röra mig mot jobbet. Har en vanlig skoldag med vanliga lektioner och lite nationella, trist? Ja. Men ska inte klaga allt för mycket, det är ju lov om 4 dagar!


Bild från förra årets skolavslutning när vi skulle ta emot betygen i kyrkan. Gud vad jag grät den här dagen, hade världens bästa klass som jag skulle skiljas ifrån. Saknar er guys!

Danza kudurooo

En låt som har spelats upp flera gånger den här veckan och även just nu lyssnar jag på den. Det roliga är att jag hörde den här låten förra året men jag kan inte tröttna på den! Härlig dag igår. Fikade med tjejerna först, sen mötte jag upp brorsan. Fikade, åt på mc och tillslut tvättade hans bil. Lite roligt att jag sprutade ner honom lite med den där stora vattenpistolen, hahaha! Gick till Cromwell och åt med päronen efteråt, grattis än en gång till mamma som fyllde år igår! Vart och sitta i min farmors lägenhet sen med ett gäng och umgås, trevligt. Nu ligger jag i sängen, vet inte om jag ska gå upp och städa, äta frukost eller hoppa in i duschen... Stannar nog här för tillfället!

Fixat och klart

Känner en lättnad just nu, har handlat alla studentpresenter och present till mamma som fyller år imorgon! Vart ännu gladare när jag hittade ett par svarta shorts idag på stan som jag länge velat ha nu, men inte hittat dom rätta. Kan inte leva utan svarta shorts och mina gamla var för gamla och små. Nu ska jag skölja ur inpackningen jag har i håret och plugga till samhällsförhöret jag har imorgon. Sista plugget innan sommarlovet, så skönt.


Mindre än två veckor kvar nu

Jag är så glad, är full av energi och har varit det i ett tag nu. Det tackar vi värmen och omgivningen för! Det blir inte bättre när man tänker på allt roligt som väntar en: Mina bästa tar studenten, skolavslutning och Serbien om mindre än två veckor!

Blev inget med badet idag, vädret säger det mesta! Ska jag vara ärlig så är det skönt med lite regn, varit så varmt de senaste dagarna! Har ändå en hel del att göra idag. Var med pappa efter skolan och köpte en ny plattång och present till mamma som fyller år imorgon. Ska snart möta upp Nadja för att gå och köpa studentpresenter, senare blir det att plugga till det sista man har för den här terminen! Underbart.


.......

Kul att jag skrev ett långt inlägg om vad jag gjort idag men glömde publicera det innan jag loggade ut. Nu är jag sur. Har varit i skolan - ätit på balkongen med Elina - fikat - köpt en tröja - lagat mat - strykt kläder och nu äter jag jordgubbar.

Imorgon ska jag till badhuset och njuta av det fina vädret! Puss

En liten bit kvar

...och så är sommarlovet här! Fattar ni hur fort det har gått? Det känns som att det var igår jag firade nyår med dom bästa och halva året har redan gått! Vad kan det bero på? Kan nog vara att jag har roligt hela tiden, har nästan aldrig tråkigt!

Just nu ligger jag i min soffa helt DÖD. Fick knappt i mig någon sömn igår, tur nog hade jag bara en lektion idag. Slutade kl 12 och drog till badhuset med Nadja, solade och badade hela dagen. Så underbart och skönt! Synd att det ska bli sämre väder nu i veckan... Ska strax hoppa in i duschen och sen plugga, ikväll är det även sista säsongsavsnittet av Desperate Housewives. Tråkigt, älskar ju att se på det på tisdagskvällarna!

Helsingborg fredag till lördag var inget annat än grymt roligt! Åkte dit med Danijela, Dejan och Zorana. Vi bodde hemma hos Dejans kompis Dario, han killen och alla andra människor där var jätte trevliga och sociala! När vi kom fram så gick vi runt på stan, sen på kvällen förfestade vi, gick till konserten efteråt som var grymt bra. Dragana Mirkovic sjunger som en drottning! Nattkäk på MC efter och somnade någon gång runt halv 6. När vi vaknade gick vi alla ut och käkade, sen promenerade vi längs havet och åt glass, sedan åkte vi till Norrköping igen. Vi ville verkligen stanna för det skulle hända en massa roliga saker under lördagskvällen men Dejan hade match dagen efter så vi var tvugna att åka! Helsingborg är en riktigt fin stad och jag har lärt känna sjukt roliga människor, så efter sommaren bär det av dit igen utan tvekan!

Resten av dagarna har jag träffat tjejerna, fikat, hängt i Vasa och jobbat. Är för död just nu för att lägga upp bilder från konserten så det kommer upp ikväll eller imorgon!


Långhelg

Underbart att vi är lediga 2-6 juni! Kan behövas, speciellt nu när det är fint väder också. Har inte gjort så mycket dessa dagar. Hängt med tjejerna, Gymnasieslaget, färgat Zanas hår, hängt på Cromwell osv. Idag var tjejerna från Katrineholm här, alltid lika kul! Dom ville shoppa lite och efteråt blev det käck på Fräcka. Min mamma har städat här hemma hela dagen så hjälpte henne förut med att stryka kläder och annat. Nu har jag precis tvättat håret och ska snart iväg till Elina där tjejerna är, myskväll blir det. Går hem rätt tidigt för imorgonbitti ska jag upp runt 8, åker till Helsingborg med Danijela och hennes bror på konsert, kommer bli grymt! Hörs när jag är hemma


RSS 2.0