Kako posle nas da suncu vratim sjaj

Kort skoldag, endast en lektion. Fick en enorm huvudvärk nyss och nu funderar jag på om jag ska sova lite eller vad jag ska göra, funderar på att tvinga ut någon sen i den fina solen på en promenad. Härliga tider på g, mars snart och mycket händer. Våren är på ingång och jag älskar livet just nu!


Byxdress till salu!

Kul att byxdressen passade mig då! Satt jättefint och allt men var för kort för mig, så är det när man är lika lång som en giraff. Så om någon är intresserad så finns den till salu för 200 kr!


Vår

Gaaah, det är vår ute! Idag hade jag på mig min skinnjacka, utan att frysa! Helt underbart. Hade en vanlig skoldag, köpte sedan en jättefin byxdress och därefter en fika och lite mat på stan med tjejerna. Ska strax duscha och sen plugga lite spanska och se på tv. Måste läsa ur min engelska bok också, gah nu börjar jag hata mitt liv igen.

Min nya fina byxdress!

Borta bra, hemma sämst

Ja, så låter det för min del varje gång jag kommer hem! Älskar att vara i Serbien och utomlands överhuvudtaget, så alltid lika tråkigt att komma hem tycker jag. Har haft riktigt härliga dagar där nere med vänner och släkt. Mycket skratt, caféer, mat och shopping har det varit. Igår vart det en fika med Elina och sen har jag bara degat hemma hela dagen. Har åkt på en förkylning också och så har min kvinnovecka kommit, så jag är inte på topp idag direkt. Jag som tänkte fortsätta med min hårdträning! Har lite plugg att ta tag i, men får se hur det blir med det. Just nu vill jag bara ligga i sängen och hata livet som tjej. Känner mig också allmänt ofräsch, blir alltid så i februari månad för mig. Min hy blir torr, håret konstigt, ansiktet ser trött ut och jag orkar inte med något. Brukar skylla på att solen börjar komma fram och ljusa upp allt de fula på mig som gömt sig under vintern, hahaha. Får börja ta hand om mig i veckan, och hoppas på att våren kommer snart. Bilder från Serbien får ni se lite senare, finns inte många men några finns det.

Fullt upp

Jag älskar att åka och resa, men jag hatar att förbereda och fixa saker inför resan. Det gör mig så otroligt stressad och irriterad, känns som att jag kommer glömma något viktigt.
Ikväll vart det iallafall en mysig fika med tjejerna, pratade verkligen om allt! Imorgon hinner jag inte uppdatera, har en hel del att fixa och sen kommer tjejerna från Katrineholm, kalithea-reunion! Åker till Serbien på kvällen så i hörs mina vänner när jag är hemma, ha ett bra lov!


But everything means nothing, if i ain't got you

Söndag morgon, började med att se alla avsnitt av Sofias änglar. Hur bra är inte detta program? Får mig verkligen att inse hur dåligt vissa människor har det och att man inte ska klaga för mycket ibland, jag är trots allt frisk och har en underbar familj. Stolt och glad ska man vara! Planen för idag var att gå till stan och fixa en sak och sedan gå till gymet, men det skippar jag. Mår inte så bra så tänker inte plåga mig själv att göra något. Ska istället strax ta och plugga lite och vaxa (!!) mig. Måste även ta och kolla lite kläder jag ska ta med mig och vad som ska tvättas, åker ju till Serbien imorgon! Här kommer lite bilder från igårkväll hos farmor och farfar, mysigt!

Världens gulligaste farfar använde sin krycka som gitarr under melodifestivalen haha!



Happy face

På jobbet nu, precis slutat och väntar på att mamma ska hämta mig. Idag hade vi extremt mycket folk och jag kan säga såhär, nu har jag verkligen ont i ryggen och känner mig äckligt ofräsch efter all spring och mat på kläderna jag har.


Work

Vaknade precis och ligger fortfarande i sängen, känner mig jätte seg i huvudet. Ska strax gå upp och äta frukost, idag väntar jobb som sagt. Ikväll ska jag till farmor och farfar där de andra kommer vara, farmor fyller år så vi ska fira henne lite. Ha en bra dag!


Zivi bili pa videli

Härlig fredag idag. Sitter och degar nu framför datorn, ska gå och vaxa mig men det gör så ont så låter det vänta någon timma till haha... Blir en kväll hemma bara framför tvn, imorgon väntar jobb och fira framor som fyller år framåt kvällen. Hoppas ni får en härlig fredagskväll!


Food by Sandra

Dagens skämt

Idag lyckades jag försova mig som vanligt, pappa skulle skjutsa mig till skolan men innan det så skulle vi först ner till tvättstugan så att han kunde lägga in tvätten. Så trött och död som jag var så stod jag bara utanför tvättstugan medan han fixade det, samtidigt ser jag från långt håll en man gå emot mig. Känner igen honom tillslut och ser att det är vår fastighetsskötare. Han kommer fram till mig:

Jag: Godmorgon
Han: Nemen hej, kände inte igen dig alls... Du liknar Jesus haha!
Jag: Hehehehe, okej hehe.

Vad säger man egentligen? Hahaha. Men förstår honom, med mitt hår som bara flänger i ansiktet på mig ser jag inte klok ut på morgonen utan smink.

Det förflutna

För ca 1-2 år sedan så tyckte jag att allt var perfekt. Enligt mig själv hade jag världens bästa vänner, och det var inte 3-4 styckna, utan ca 7-8 styckna som var mina såkallade bästavänner och som jag litade på till 100%. Vadå? De umgicks ju med mig varje dag och jag kunde berätta allt till dom, de skulle stötta mig och aldrig svika. Det brukade låta så. Idag har jag få riktiga vänner kvar, men jag står hellre på jorden med få som jag vet är äkta än fler som är falska. Dom jag minst anade skulle svika mig har gjort det, på grymma sätt alla.

Jag är en sådan person som kan förlåta, många gånger, men när det väl går över gränsen förlåter jag aldrig. Sådana vänner brytar jag totalt kontakten med och förlåter aldrig, varför? Finns ingen anledning, efter mycket prat och fler chanser vet jag att jag ändå blir sviken eller sårad igen. Jag vill bli behandlad så som jag själv behandlar mina vänner, med respekt och kärlek. Dessa människor har lämnat spår inom mig, båda goda och dåliga, men de dåliga tog över i slutänden. Det är så sjukt att man verkligen börjar märka på människor hur dom är, jag har verkligen fått erfarenhet av detta. Jag märker väldigt snabbt hur en människa fungerar, om den är en bra person eller inte. Ser det bara på ansiktsuttrycket. Sådana suddar jag bort på direkten, behöver dom inte och de är inte värda min energi.
Dom vännerna jag har kvar, de äkta, och min familj, är de enda i hela världen som betyder något för mig. För dessa personer skulle jag kunna göra allt och ställa upp när de än behöver mig, när det kommer till bekanta och människor som bara finns runt om en, skiter jag bokstavligen i. Litar inte på någon, jag finns och hjälper bara de som jag vet att jag kan få det tillbaka av. Det är vänskap, det är kärlek. Tack min älskade familj, och tack mina finaste tjejer. Ni är det finaste och viktigaste jag har i livet.

My new love

Hur underbara är de inte? Sitter perfekt och är hur sköna och snygga som helst. Love them


Sportlov

Hann inte uppdatera igår, men hade en kort skoldag och därefter vart det plugg och hårdträning på gymet med Natha.

Idag vart det med en väldigt kort skoldag, sitter hemma nu och gör ännu en frukost haha... Lovet börjar idag med, hur skönt är det inte? Har en lektion kvar på Vrinnevipark halv 2, ska göra ett praktiskt prov i min makeup kurs. Fredagsfika med tjejerna efter och mys på kvällen

Bjuder verkligen på denna bild. Såhär glad är jag 8 på morgonen i skolan utan smink eller humör

<3

Den här bilden väcker så många minnen. Så många fina minnen. Minns till och med den här kvällen, 24 juli 2010. Var i Serbien med min kusin Stefan, och vår kusin Zeljko var också där från Österrike. Den kvällen var vi ute på en nattklubb och hade så sjukt jävla kul, minns hela kvällen. Stefan var i koma, hade blivit nerdrogad haha, Milica var helt borta och satt på stranden, Zeljko hade åkt hem men kom tillbaka ännu fullare och jag var i min egna fart. Hela den här sommaren överhuvudtaget var galet bra, vi hade så kul varje dag. Spelade ingen roll om det regnade, var sol eller vad det var, vi hade alltid kul och sommaren 2011 kändes verkligen. Då var Stefan och jag i Serbien tillsammans i en vecka och Zeljko var inte ens där... 2012, kommer bli helt galet hoppas jag!!

Volim vas

Onsdag

Riktigt seg dag idag, haft huvudvärk och bara varit på allmänt dåligt humör. Hade som tur är en kort skoldag, gick och tränade direkt efter och tog en siesta när jag kom hem. Har pluggat fram tills nu och har lite kvar, pausade med att göra ägg-omelett. Klockan 21 börjar den hemliga miljonären, älskar det programmet!

Bjuder på en bild på mig och bästa vän från helgen

Alla hjärtans dag

Skön dag idag. Fikade, tränade, kollade på tv och nu pluggar jag. Börjar bli ganska segt nu men måste verkligen göra klart vissa saker. Alla hjärtans dag idag då, gjort något speciellt? Umgåtts med pojkvännen? Gett något till familjen/vänner?

För mig är alla hjärtans dag en bara allmänt "gullig" dag. Många tycker synd om de som är singlar, att vi är ensamna idag osv, men det tycker verkligen inte jag själv som är det. Jag behöver ingen alla hjärtans dag för att bli uppskattad eller älskad av någon, jag får kärlek av min familj och mina tjejer dagligen. Min glädje och lycka jag har kommer från dom! Sen är det ju klart att det är gulligt med pojkvän och sånt hit och dit, men känns lite överdrivet. Uppskattar ni bara varandra idag och gör saker så som middag på fin restaurang, spa, osv? Vissa saker blir lite too much. Men det är min åsikt haha... Hoppas att ni har haft en härlig dag iallafall, puss på er

Haha. Nisse var extra kärleksfull idag

In school

Sitter i skolan nu och är hur trött som helst. Bra skoldag ändå, fått bra resultat på olika saker och så fick jag även veta att spanska provet som skulle vara imorgon är efter lovet istället, hur skönt är inte det? Just det, hahaha. Imorse när jag satt på spårvagnen helt koma död så ser jag Natha, hon satt och väntade på sin spårvagn på hållplatsen mittemot min, en innan man går av vid Haga. Det roliga är att både jag och hon hade försovit sig och såg helt döda ut, lite roligt faktiskt. Typiskt oss. Blir en fika efter skolan och träning, kötta plugg också så vi hörs kanske senare tonight. Puss

You're the best

Riktigt mysig kväll med tjejerna, och en hel del skratt såklart. Man kan inte ha tråkigt med dem, jag har helt enkelt världens bästa vänner!
.


Nisi ti kriv nisi ti mogao da znas, koliko nesrece mozes da das

Vart inget fikande eller stan idag, mitt plugg tog över min dag. Käkade precis, gjorde någon pastasås med pasta, hur gott och enkelt som helst! Nu ska jag göra klart det sista i mitt plugg och sen börja fixa mig. Ikväll blir det Hugo med tjejerna, bowling och mat väntar!


.


Monday morning

Började morgonen med att åka till skolan för att hämta lite plugg jag glömde i fredags. Är ledig idag men så dum som jag är glömmer jag alltid något, och har ju tyvrär prov på onsdag. Ska strax börja skriva lite på en text och äta frukost. Senare blir det en fika och stan!

Just nu

Humor i bilder

På sistone har jag skrattat väldigt mycket framför denna skärm, jag har blivit en nörd och börjat kolla på "humor" pics på internet. Och om jag säger såhär, flera gånger har jag fått tårar. Enjoy
.


Ricinolja i håret

Som de flesta andra tjejerna där ute är jag väldigt noga med att mitt hår ser fräscht och bra ut. Jag slutade ju färga mitt hår för lite mindre än 2 år sedan och jag trivs så mycket bättre i min egna hårfärg, ljusbrunt. Nu är det så att jag klippte mig i höstas, klippte bort en bra bit och hade typ lång paige. Klippte det för att klippa "bort" det färgade som var kvar, annars hade jag nog inte gjort det. Jag gillade det och det var snyggt, men jag trivs bättre i mitt långa hår.
Mitt hår växer ganska fort, ca 1,5 cm per månad, men jag vill ha det långt nu. Fick höra om laxeringsmedlet ricinolja som finns att köpa på apoteket. Det skulle tydligen göra håret fräschare, ge mer nyans och få det att växa galet fort. Ca 4 cm på en månad! Kollade lite på internet och märkte att många hade testat och tyckte att det deras hår hade blivit mycket längre och fräschare. Nappade på det och köpte tillslut ricinolja. Har idag användt det i ca 2 veckor och under tiden har jag fått höra att mitt hår ser fräscht ut osv, och det har växt! Ca 1-2 cm på dessa två veckor. Så tjejer där ute som tycker att håret står still och ser ofräscht ut, testa detta. Finns på apoteket för ca 40 kr, så värt det.

Ti ovde ostajes sam, ljubav je prestala, sto smo se rastali Beograd zna

Söndag - sova till 12, plugga det lilla man orka, leta efter något vettigt att se på tv, kolla vad folk gör på internet. Brukar se ut så, eller? Jag har iallafall pluggat färdigt för idag och funderar på om jag ska äta nu eller gå och jävlas med pappa lite som är i vardagsrummet, har så fruktansvärt tråkigt... Lite senare ska jag iallafall gå på ett spinningpass. Veckan innan sportlovet bjuder som vanligt på en hel del plugg, ska försöka att inte döda någon lärare innan fredag. Puss så länge

Förresten, finns det någon duktig människa som vill fixa min design här på bloggen? Är så trött på det här jag har nu, uppskattas om det finns någon.
.

Februari? Sportlov?

Herre min gud, vad tiden går! Alltså helt ärligt nu, jag blir lite rädd... Nyår kändes som igår, det har snart gått 6 veckor sen vi började skolan igen och om mindre än 2 veckor är det sportlov, sen är februari månad slut! När mars kommer händer roligheter, sen kommer härliga våren och sommaren... För fort går det! Men det gillas lite också, jag är ju inte så förtjust i vintern så den får gärna ticka iväg.

Förövrigt så har jag kommit igång med träningen på nya WorldClass i stan, känns riktigt bra. Har gjort ett träningschema till mig och ska försöka hålla mig till det! Har en hel del att plugga nu innan lovet men det fixar jag, för sen åker jag iväg! Ska bli så skönt... Vill faktiskt komma bort ett tag, har ju hänt lite på sistone och mycket som snurrat runt i ens huvud. Nej nu babblar jag för mycket som vanligt, ska göra klart mitt plugg och sen sova. Imorgon har jag ingen skola och då ska jag istället jobba! Hörs imorgon då ni ska få veta en intressan sak! Puss
.

RSS 2.0