Lycka

Ingen bra uppdatering här inte, men jag har haft mycket med skolan innan höstlovet börjar och att träffa mina underbara tjejer!
Måste bara säga att jag är så jäkla lycklig! Finns ingen speciell anledning, som när något händer att man får något speciellt elller så, utan jag är det bara allmänt hela tiden. För några år sedan hade jag en "fjortis-period" då jag oftast var ledsen och irriterad över små saker, jag visste inte ens själv varför man jag antar att jag var omogen och inte förstod mycket i livet.
Det är viktigt i livet att hitta sig själv, att veta vem man är och inte låta någon annan trampa på dig eller ändra på dig. Lyckas man hitta det i sig själv, då är man lycklig! Jag är lycklig för den jag är och uppskattar det jag gör, jag försöker att undvika mina negativa tankar jag har på mig själv och tar istället fram dom positiva. Det hjälper, och gör dig lycklig!
Idag uppskattar jag mina vänner så mycket jag bara kan, dvs mina närmsta vänner. Elina, Nathalie, Nadja, Zana, Caroline och Cecilia, en del av mig. Och när jag säger en del av mig, så är det dom som har gjort mycket till att jag är så som jag är idag! Det är viktigt för mig att träffa mina tjejer minst varann dag, prata av sig och skratta av sig och kanske höras på telefonen på kvällen. Jag undviker allmänheten mycket, jag umgås knappt med några andra än dessa tjejer, för att jag inte kan lita på folk och behöver inga fler vänner! Tack för att ni är som ni är och alltid finns där, allt för er!
Sen måste jag säga att jag har en underbar storebror. Jag har inte alltid uppskattat honom och detsamma gäller honom, men vi har kommit till ett viss stadium i livet där vi har lärt oss att det viktigaste vi har i livet är varandra. Vi kommunicerar nästan om allt och han är inte som alla andra äldre syskon som bestämmer över mig, han stöttar mig istället genom allt. Jag älskar att skämta med honom och visa mina störda sidor, men även att prata om problem med honom och bara vara mig själv.
Sist men absolut inte minst, mina föräldrar. Dagligen brukar jag sitta och tänka om det finns bättre människor på jorden och dagligen springer jag fram till dom hemma, kramar dom och säger: Älskar dig mest! Jag behöver aldrig vara någon annan än mig själv framför dom, jag kan visa min seriösa, arga, glada, störda, ungdoms och party sida utan något problem! Med dom kan jag prata allt om, även om dom inte tycker att vissa saker är okej så stöttar dom mig och ger mig råd. Jag anser att det är viktigt, för att då skapar man ett förtroende för varandra som leder till att du kan göra det mesta du vill göra bara du är ärlig. Jag är 17 år gammal och har redan rest utomlands två gånger ensam (England och Grekland) och sen har jag även varit i Serbien varje sommar hos min farmor och farfar ensam i 1 månad sen jag var 12 år gammal. Jag får träffa vem jag vill, åka vart jag vill, festa när jag vill, så länge jag är ärlig. Det är det viktigaste mellan en förälder och barnet, annars slutar det bara med lögner och konflikter. En annan sak är att jag får allt jag vill ha, men jag ger också tillbaka. Allt mina föräldrar ber mig om att göra hemma, utanför skolan eller liknande gör jag. Jag sköter mig i skolan och allmänt med, och jag respekterar dom! Bäst i världen är dom, skulle aldrig kunna byta ut dom. Älskar er!

Home sweet home...

...eller inte. Vem vill hem till tråkiga Sverige där människor bara är allmänt deprimerade, uttråkade och trötta? Jag och Natha hade det underbart i Belgrad, även om det gick väldigt fort! Vi har festat, shoppat, fixat naglar, träffat massa folk, ätit god mat, skrattat, fjantat oss, varit ute till 6 på morgonen och ja, allt unga gör. Vi ville verkligen inte hem, så vi bestämde oss för att åka dit på nyår, om allt går som det ska! Fick med mig hem fina kläder och saker jag verkligen behöver, en vinter jacka, ett par jeans, en dataväska, stickade tröjor och lite annat. Många tror att Belgrad inte har butiker som Sthlm har har jag märkt, haha dear God. Zara, Berska, Mango och allt finns! Nu börjar klockan bli mycket och nu är det dags för Desperate Housewives, lägger upp bilder efteråt!

Serbia next!

Imorgonkväll drar jag till Belgrad över helgen med Natha för att festa och shoppa! Hur underbart är det inte att ta en paus från vardagen och göra lite annat, få träffa sin saknade vänner och familj, och det bästa: Komma hem? Underbart.


I somras, då Nadja var hos mig i Belgad!

Onsdag

En vanlig dag som denna dag har jag gjort det jag brukar göra på vardagarna:
Skola - fikat med Sara - ätit på Paus med tjejerna - pluggat ärslet av mig - nu: movietime.
Blev ingen dagens outfit idag (förlåt Affe), den kommer upp någon annan gång! Hahaha.

Tisdag

Lång skoldag idag, kom hem någon gång runt 17 men bestämde mig för att inte ligga hemma och lata. Gick och solade, pluggade matte och naturkunskap, duschade och nu ser jag på DH. Höjdpunkten på tisdagen, inget snack om saken. Reklamen tar slut snart så sätter punkt här!

Tur att vi har roligt i skolan dessa långa skoldagar - Sinan och jag

Everybody just have a good time

Mina planer ändrades totalt igår, as usual. Hamnade hemma hos Elina med tjejerna där vi kollade på Idol och sen tvingade Cissi och Felicia mig att partaja. Så vi drog ut och ha det riktigt roligt! Fick skjuts hem av en kompis så hamnade i säng runt 3, skönt för idag vaknade jag utvilad! Har pluggat mestadels idag och snart ska jag möta upp tjejerna för att styra upp något för ikväll, take care!

Såhär såg jag ut igår innan jag drog iväg!

Idol

Ännu en dag liggandes hemma i sängen, orkar inte vara sjuk längre! Var iallafall tvungen att gå ut, tog en fika med tjejerna. Åt tacos precis med familjen och dog av skratt åt våra dåliga skämt haha... Vi ska se på Idol kl 8 men jag vill äta något sött till, typ bullar eller något? Ska kolla om det finns något vettigt recept på internet!


Tips - att hitta viljan till plugget!

Har haft studiedag idag och suttit hemma hela dagen och pluggat. Viljan fanns inte där direkt med tanke på vilken mensvärk jag hade och att jag varit förkyld, men tillslut kom jag igång. Det är viktigt när man har plugg att försöka hitta viljan till att plugga, annars kan det bli svårt. Här är några tips jag har till er för hur man kommer igång och orkar plugga!
  • Se till att göra plugget mysigt, ha lite lugn musik i bakgrunden och ät något gott eller drick till det.
  • Ta lite små pauser, ingen orkar sitta konstant och plugga i flera timmar.
  • Ha en lugn arbetsmiljö, är det mycket stök runt om dig och du har småsyskon, jobba kvar i skolan eller gå till biblioteket.
  • Gör ett pluggschema varje vecka! Det kan vara svårt att memorera allt och veta vad man ska göra, vilket leder till stress och att man glömmer plugget. Pluggschemat hjälper dig vad du ska göra.
  • Se till att inte vara trött, är du det så ta en powernap innan eller något.
  • Plugga inte direkt efter skolan, gör något emllanåt istället så att hjärnan får tänka på lite annat.
  • Se till att plugga lite varje dag, att vänta några dagar och göra allt i sista sekund leder till sämre resultat!

Fotboll

Drog till Cromwell med Zana och Cissi under kvällen för att käka och se på Sverige - Holland, eller aaa mer för Cissis skull skulle jag vilja säga. Missade Serbien - Slovenien men dom förlora och sög så det var lika bra att jag inte såg det! Riktigt irriterad över att vi nu åkt ur EM, mot slovenerna? Dear God... Fotboll är inte mitt favorit-tema, och absolut inte favorit sport, men när det kommer till landslaget så blir jag som en jävla huligan haha.
Tycker annars att alla på Face överdriver och ska spela kommentatorer, alltså why? Vill ni diskutera så skapa ett diskussionsforum eller en grupp på Face, för ingen annan bryr sig!

Wake up in the morning feeling like P. Diddy

...eller inte. Världens jävla huvudvärk och förkylning, ingen skola för min del inte. Ångest med tanke på att jag har prov imorgon och böckerna är kvar i skolan, som tur är får jag skjuts til skolan lite senare och hämtar det. Min tredje dag jag bara har suttit hemma, börjar känna riktigt stor ångest nu. Undra om mamma låter mig gå och ta en fika? Borde jag väl få? Har en typisk jugge morsa, eller rättare sagt jugge päron som är såhär: "Om du inte har gått till skolan så får du inte sätta foten utanför dörren, om läraren ser dig så kommer hon tro att du skolkar." Man bara okej, i need fresh air.

Nikada nije smelo da se desi, da ja tebe a ti mene izgubis

Det var länge sen jag satt hemma en hel helg, förutom att jag jobbade fredag och lördag kväll. Igår hela dagen satt jag vid datorn och tv:n hela dagen och samma idag, iochförsig så är jag ju sjuk men det har också varit riktigt skönt.
Nu är jag taggad inför en ny vecka, och jag är riktigt glad över att det är studiedag på torsdag, gjorde veckan lite bättre!
Mina underbara tjejer som jag ska få träffa i helgen, saknat er!

Sjuker

Kul att vakna upp sjuk, verkligen det jag behövde! Försökte leta fram någon vettig tablett här hemma men hittade knappt något, så måste till apoteket. Ser ut att bli en dag hemma i sängen, fast ikväll är det jobb! Blir lite mer uppdatering sen, puss på er

Torsdag

Kort skoldag är lika med skön dag. Vart en fika med Nadja och Elina på stan, en liten runda i butikerna och slutligen sallad på Paus. Ska ta och plugga lite innan Sol, fest och oroliga föräldrar börjar. Imorgon är det helg också, hur underbart är inte det? Nu har jag inget mer vettigt att skriva så sätter punkt här!

Överlevnadsdag

Bland dom värsta dagarna i mitt liv i skolan var idag. VGandra i ca 7 km, paddla kanot i 4 km och på det hela inte äta någon mat alls mellan 8 till 17. Gick för det mesta runt och surade och klagade på hur dåligt det här var, och inte vart situationen bättre när jag och Albin skulle paddla ihop och inte kunde styra kanoten åt det hållet vi skulle... Abbes damp kom igång och mitt jugge temprament gjorde sitt. Tur nog har man världens pappa som hämtar upp mig utanför skolan när vi kom tillbaks och skjussar mig till McDriven så att jag får min efterlängtade Chickennuggets meny! Föräldrar är verkligen räddarna i nöden ibland...
Har prov imorgonbitti så måste sätta igång och plugga nu!
Bild på mig och Zana från Nathas 18års fest. Saknar sommaren redan!

Tidsfördriv i skolan

...kan man kalla det, men borde egentligen inte? MacBook datorer fick vi när vi började i skolan, riktigt bra faktiskt. Men nu är det ju såhär att vissa personer, som jag, börjar leka med datorn så fort jag inte fattar en uppgift. Grupptryck gör jag också när jag ska ta bilder. Här kommer en bildbomb från lite olika tillfällen i skolan! Vill också bara säga till er att inte en enda bild är seriös, hahaha.

People gonna talk wether doing good or bad

Bestämt mig för att fortsätta med bloggen, jag tycker ju om att skriva och lägga upp bilder! Så nu glömmer vi det som har hänt och börjar om på något nytt.
Sitter med världens ångest för att vi ska vara i skogen med klassen imorgon hela dagen. Vi får ingen mat på hela dagen, bara lite vatten, en såkallad överlevnadsdag. Ångesten ligger inte i det (jag fyller mina fickor med godis ändå) utan att det finns galet mycket fästingar just nu... Tycker att ni alla håller tummarna om att jag kommer levandes från skogen imorgon!
Sitter och leker med kameran för att jag inte vet om jag ska börja plugga, göra kanelbullar, se på film eller ta en powernap? I-landsproblem...

RSS 2.0