El clasico

Ny dag, ny vecka. Känns som att det enda mina dagar består av nu förtiden är skola, plugg, träning och någon gång fika. Men förhoppningsvis vänder det snart, från och med den här veckan har jag inte så mycket plugg och snart börjar allt det roliga hända!

Helgen sög förövrigt så där har jag inte alls att säga. Jobbade igår som vanligt och somnade som en stock när jag kom hem. Idag vaknade jag upp pigg, vilket jag blir lite chockad över med tanke på att jag alltid är trött efter helgen och att jag går i skolan på måndagar från 8 till 4, men det funkade! Tog tag lite i plugget med nyss och strax ska jag börja fixa mig, blir att pallra upp sig med tjejerna till Cromwell house där vi har bokat bord för att käka mat och se på El Clasico! För er som inte vet, fotbollsmatch mellan Barcelona och Real Madrid. Ingen av oss är egentligen så insatt i fotboll, men ändå tjaffsar vi för att vi alla hejjar på olika och ikväll... Ja då får vi se hur det slutar! Hahaha, men sånt här är faktiskt roligt ändå.

Hatar att mina inlägg alltid ska se ut som biblar så här sätter vi en punkt. Puss


Myskväll

Skoldagen idag var väldigt lång idag kändes det som, visst har vi ändrat schema men det är bara 5 min senare som vi slutar haha. Kan bero på att det blir så snabbt mörkt? Vet faktiskt inte ens själv. Blev att ta en fika med Nadja och Natha efteråt och sen köpa lite nytt! Blev en plånbok, en skjorta, en svart långärmad och lite små saker, orkar inte ta bilder på det, nothing special.

Som vanligt när jag har haft en fullspräckad vecka med plugg så vill jag bara sitta hemma och ta det lugnt när fredag kommer. Blev att kolla på film med mamma, "My sisters keeper". Tror att jag grät igenom mig mer än halva filmen, hemsk film! Strax ska jag lägga mig, är rätt trött. Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra, har en hel del planer/idéer men vi får se. Ni lär märka det!


Hade lite tråkigt idag hemma, hehe!

Tips!

Många kan tycka att vintern är en deprimmerande tid, och det väljer man ju själv. Har man inställningen om att allt är negativit och tråkigt, så blir det så också. Försök att hitta det roliga med vintern! Det finns en hel del man faktiskt kan göra på vintern, mysiga saker. Man kan ha mysiga kvällar hemma med sina vänner/familj eller vem man väljer, med massa goda saker och ljus runt om. Finns också en massa man kan baka på vinter med, ex. lussebullar och pepparkakor! Kan blir hur roligt som helst om man är flera stycken. Man kan vara ute i snön, ta långa mysiga promenader, åka skridskor, åka skidor (Yxbacken öppnas ju snart!), pulka! Pulka är nog det roligaste av allt och nej, det är inte bara för "barn". Vårat tjejgäng åkte pulka förra året på nätterna och det var så jäkla kul att ni förstår inte. Någon slog sönder sig, någon pissa på sig osv hahaha!

Om plånboken är lite tjockare, varför inte boka 4 dagar uppe i fjällen med ett par vänner? Det är inte så dyrt som man tror om man är rätt många! Vi får inte glömma heller alla mysiga traditioner vi har på vinter. Lucia, Julafton, Nyår och sen firar vissa av oss med olika bakgrunder lite fler saker (ex. jag!)

Vinter behöver inte vara tråkig, den blir vad du själv gör den till! Själv tycker jag att den är mysig och det är skönt att slippa så det gråa och regniga vädret, det  här är ju mycket finare! Den enda lilla nackdelen jag hittar på vintern, är kylan... Ibland kan den vara hemsk, men man överlever!


En bild från förra årets pulkanätter! Vi brukade oftast börja med att äta toast i BC och sen runt 12 gick vi hem och bytte om till tjocka kläder, och vidare till Oxelbergen. Sjukt kul! Mörkt, inget folk och backen hade blivit till is, vilket ledde till att vi inte åkte utan flög iväg hahaha...

Ångest

Jag har matteprov imorgon, på två kapitel... Har Sandra börjat träna? Nae. Har Sandra ens gjort klart paneringen? Nae... Ändå så sitter jag här som ett offer, kom hem runt 3 idag och sen dess har jag suttit här i min soffa och sen sovit i en timma med. Är trött och inte på humör för att plugga kan man nog säga!

Var på stan efter skolan och hämtade mina byxor hos skräddarn, ville ha dom lite tajtare där ner för de var rätt stora. När jag väl skulle testa de hemma så får jag inte igenom fötterna för att pajasen har sytt in de för mycket?! Ohhhhhhh.... Det enda positiva som har hänt är väl att jag har varit hos frisören och klippt bort en bra bit. Känns skönt!

Nu måste jag verkligen gå... Känner på mig att Zana också kommer komma snart för de skulle hon göra idag, och då lär det inte bli plugg alls... Wish me good luck.


Vintern är här!

Tycker ni inte att det är mysigt med all snö och att det är vitt överallt? Nu ser man också att de håller på att pynta överallt på stan, det är väl mysigt? Tycker jag iallafall! Förutom att det är lite för kallt och att det blåser som bara den...

Vad har jag gjort dessa dagar då? Absolut ingenting. Skola, plugg och träffat tjejerna. Har rätt mycket plugg nu, mycket inlämningar och sånt, men det gäller att bita ihop. Jullovet är ju här snart, tiden har gått FÖR snabbt enligt mig. Seriöst, men det känns som om det var igår jag kom hem från Serbien och tog en fika på Fräckas uteservering. Nu pratar alla helt plötsligt om julklappar och nyår?! Men det finns en fördel i det hela, ett steg närmare våren och sommaren som är den bästa tiden på året!

Blev ingen träning för mig idag, ingen av tjejerna orkade gyma så då orkar inte jag heller gå haha. Har ändå en hel del plugg som jag måste ta tag i, och ikväll är det tv-maratoon för min del! Ska nog göra kladdkaka och tända lite ljus i mitt rum med, hur mysigt är inte det? Fattas bara en liten gosse vid sidan om mig, hehe...


Haha, två år gammal bild


Tråkig dag, tråkigt inlägg

Slutade runt 12 idag men stannade kvar i skolan för att göra klart några arbeten med min grupp. När jag kom hem så var det bara att fortsätta att plugga. Emellan har Zana varit här och så har jag kollat på PH och DH! Nu är jag klar med allt och har skickat in två arbeten, så nu ska jag lägga mig. Godnatt! Onödigt inlägg, i know

"Ona je prica zivota moga, a ja u njenom srcu samo epizoda"

Sitter och lyssnar på Aca Lukas låtar just nu, han är bättre än bäst! Såg på Ung och Bortskämd förut, fyfan vad vissa där i huset är irriterande... Ser upp till dom som verkligen försöker, för att det är inte lätt när föräldrarna inte har lärt en någon. Men dom som vägrar göra saker och spelar fina kan ju bara dra därifrån... Och det fick Olga-isabelle göra, tack Gud! Samtidigt kände jag mig med lite bortskämd när mamma stod och lagade mat åt mig, hämtade maten till mig och pappa hämtade dricka till mig när jag satt här i soffan och tittade på programmet, haha!

Hela min vecka är rätt så skön. Imorgon har jag endast en lektion, och på onsdag slutar jag efter lunch. Ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig, God natt!

Måndag

Helgen har varit jätte bra, iallafall lördag! Först var jag och tjejerna och kollade på cupen i Stadium Arena, Bajramcupen. Efteråt gick vi hem och fixade oss, och runt 10 drog vi till bosniska klubben där det var efterfest/fest. Det var galet mycket folk där, folk man aldrig sett från andra städer osv. Men det var riktigt roligt! Vi partajade lite till efter att festen i bosniska hade slutat och landade i sängen runt 4! På söndagen hade jag min första dag på mitt nya jobb, det gick riktigt bra.

Idag var det skola som vanligt, min hjärna fungerade inte fram till 12, speciellt under svenskan. Trodde att jag skulle somna flera gånger och fick kämpa för att hålla ögonen öppna... Träffade tjejerna en stund efter skolan och nu sitter jag här med hårinpackning i håret, ska snart skölja ur det och ta itu med mitt svenska arbete!


Äntligen helg!

Efter en vecka med massa plugg så är det äntligen helg, och det förtjänar jag verkligen! Var och fikade med tjejerna efter skolan. Elina och Zana har blivit brunhåriga, Elina är jättemörk. Dö snyggt vart det på båda! Ikväll stannar jag nog hemma och tar det lugnt, tar ett bad, fixar naglarna och ser på någon film.

Vi hörs kanske senare, puss!

Muskelstep

Kort skoldag idag, men kunde knappt gå upp imorse runt 8. Vet inte vad det var med mig, hade sovit i rätt många timmar och allt, men jag mådde dåligt, så var inte med på idrotten heller. Efter skolan blev det plugg och sen en fika med tjejerna, Elina och Nadja. Hade saknat dom, blivit mycket plugg på sistonde och då har jag bara varit hemma. Men i helgen ska vi umgås alla och ha roligt! Tränade med Carro efteråt, muskelstep! Såg nyss klart på PH och ska snart lägga mig, är rätt trött efter träningen. Puss!

Äntligen!

Gissa vem som har skaffat jobb nu? Jo jag! Äntligen säger jag bara, har sökt och letat som en idiot och varit nära på att ge upp, men det lönar sig att göra det märkte jag. Jag ska jobba på en tidningsbyrå och vara kontrollant, dvs, ringa runt till kunder och andra och kolla om de fått reklam, osv. Chill jobb, samtidigt som jag kommer få bra betalt!

Har precis pluggat klart med, matten gick inte så bra så får gå på stöd imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig. Godnatt!


Sandor slash ida

Kort skoldag idag, sista lektionen avbröts för att våran lärare inte klarar av oss. Fun? No haha. Sitter här med min bok brevid mig nu, Sandor slash ida, ska läsa lite i den och sen göra lite annat plugg. Idag stannar jag hemma, måste egentligen fixa lite saker men det får jag göra imorgon.


Snow

Ska man vara glad eller ledsen? Kanske både och. Ledsen för att den är så tidig och kommer stanna i ett bra tag och glad för att den ändå är mysig på något sätt! Kanske inte dagens snö som är blaskig... Men men!

Var i skolan idag, helt onödig dag. Hade bara en vettig lektion, kunde lika gärna stannat hemma. Sitter hemma nu och försöker komma igång med pluggandet men det går inget vidare, är hungrig och har huvudvärk. Ska till stan senare och lämna in några byxor och sen gå och träna, zumba! Senare ikväll blir det DH och PH!


Hittade en väldigt gammal bild, saknar mitt ljusa hår ibland!


Bra start på veckan

Även om jag bara har fått i mig ca 3 timmar sömn i natt, så har jag varit glad idag! Jag fick tillbaka mitt matte diagnos, där jag fick 25 av 30 poäng! Fick även tillbaks mitt spanskaprov där jag fick VG på ena delen och MVG på andra delen, sånt får en att bli väldigt glad! Min sista lektion var inställd så slutade runt 2 idag, hur skönt? Gick hem snabbt och åt, sen vart det fika med tjejerna och prata lite skit. Vart att gå en sväng på stan efteråt för att köpa lite saker som behövdes med.

Nu sitter jag vid datorn, PH tog precis slut. Ska strax börja plugga matte och sen ska jag nog lägga mig. Är helt död! Tur att jag börjar halv 12 imorgon, extra sömn för min del.


Dagens inköp hehe

Voli me bilo gde sam, bas takvu kakva jesam

Skulle egentligen stannat hemma idag, men bytte ut träningen mot fika istället, aj då! Får vara extra duktig i veckan istället. Blev en fika med Nadja, Natha och Zana på Fräcka, fattades bara Elina... Buhu, inte träffat henne på flera dagar nu! Duschade och åt när jag kom hem, ska snart städa undan mitt hår och fixa lite saker innan jag lägger mig med.

Gosh, imorgon börjar skolan igen. Har en hel del som ska lämnas in och göras de kommande veckorna, måste verkligen vara på topp nu och orka med allt. Det som får än att bli nere ännu mer är att vårat schema ändras från och med v.47. De ska lägga in naturkunskap i schemat och mina dagar kommer att bli längre... Piss! Men samtidigt har jag en hel del att se fram emot de kommande veckorna, så som fest i helgen,  Dara Bubamara i Sthlm, myskväll med några gamla vänner, London med Zana, och ja sen är ju jullovet nästan där! Nu blev jag lite gladare!

Hörs imorgon, puss och godnatt!


Heee-heee


Jag gör allt just nu - förutom att plugga...

Söndag

Idag är jag pigg, jämfört med igår haha! Käkade nyss frukost med familjen och fjantade mig vid matbordet med pappa, ovanligt av oss? Nej. Ska snart börja läsa lite i min bok och sen börja plugga. Idag stannar jag inne hela dagen med böckerna framför mig, lär inte ens bli klar med allt. Wish me good luck!

Right now

Filmen blev klar nyss. Riktigt bra film som jag rekommenderar till er alla, fick tom tårar i slutet haha!
Nu: Sleeptime.


Ge mig


Fan vad den är snygg! Vill ha den, men den finns ju bara på hemsidan, kollat flera gånger på stan men dom har inte fått in den ännu... Gaahhh, jag ska ha  den!


Movietime

Det var länge sen jag var såhär trött och seg som idag. Var som sagt hos farmor och farfar förut och åt med familjen, kom hem för ett litet tag sen. Tjejerna ska festa ikväll men jag orkar verkligen inte hänga på, har försökt bli pigg men inte lyckats alls haha. Blir istället att se filmen "I hennes skor" på 3an som börjar halv 10.

Imorgon är det sista dagen på lovet, lite tråkigt men det har varit skönt att bara vila ut och skita i sina "rutiner". Ska plugga imorgon eftersom att jag inte gjort ett skit under lovet... Aj då! Måste till gymet också, ska tvinga mig dit imorgon.

Hörs kanske senare! Puss


Tummen ner

Idag är det en sån här dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och stanna i sängen hela dagen. Jag har drömt massa saker i natt, är hur trött som helst, seg och har världens mensvärk. Men det blir inte att dega kvar i sängen inte! Måste strax hoppa in i duschen och börja fixa mig, min farfar fyller år idag! Ikväll är det planerat fest, men mitt huvud orkar inte med det idag, så ska kolla om tjejerna ska dit eller inte, kanske blir movietime istället? Lite vila måste man ju ha nu innan skolan börjar, hehe...


Ooooooooooooooooh, vad jag saknar er!

England next!

Igår bokade jag och Zana biljetterna, den 17 december sticker vi till England! Vi ska till staden Lic, och även till London, kommer bli sjukt kul.

Vaknade för en halvtimma sen och ska strax gå upp. Runt 3 ska jag träffa Sara, har inte träffat henne på ett bra tag! Har lite saker att göra innan så kanske dags att gå upp nu. Hörs senare!


Minne! Gammal bild på mig och Sara

Höstlov

Bloggen har hamnat åt sidan på den sista tiden, har inte haft tid eller ork till att uppdatera den. Men Agnesa ville så gärna att jag skulle fortsätta så nu kan jag försöka göra det haha!

Dessa dagar har jag inte gjort mycket. På lov brukar jag tyvärr bara lata mig i sängen till kl 2 typ och sen gå ut och fika eller något. I helgen har jag iallafall haft roligt! Då var det konsert, Djogani och Serif Konjevic, i borgen. Vi förfestade hos Selma innan och efter konserten så efterfestade vi på Cromwell. Riktigt bra kväll! I söndags så fyllde Selma år så då gick vi ut och åt med henne, mysigt.

Idag har jag bestämt mig för att plugga så ska ta tag i det. Senare under kvällen blir det träning och kanske träffa tjejerna.








RSS 2.0